Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek W.

Czy dla kobiet liczy sie tylko duży PENIS?

Polecane posty

Gość rainbow dick
niewątpliwie liczy się GRUBOŚĆ, z tym że nie w samym seksie jest to bardzo podniecający bodziec wzrokowy, od razu kobitka nabiera ochoty na sex chodzi mi oczywiście o grubość PORTFELA a nie penisa ;P bo punkt G faktycznie istnieje - ale nie w cipce tylko na końcu słowa shoppinG :D wielkość penisa zasadniczo nie ma znaczenia

Gość tempera
Podstawą udanego związku jest duży członek - resztę można dogadać. Miałam już 19 partnerów z czego tylko połowa miała odpowiedni sprzęt. Dla mnie takie 16 cm to trochę mało.

Gość pffff
Jedno jest pewne tylko k***y mieszczą i lubią takie ptaki powyżej 20cm...nie zaprzatajcie sobie głowy chłopaki bo wiekszosc kobiet nawet nie wie co to orgazm dużo z nich mysli że duży ptak coś pomoże niestety problem tkwi w głowie tych pan.

Gość gość
Powiem w prost Wszystkie kobiety to k***y Oprucz mamusi

Gość pffff
Przecież wiadomo że jak jedna z drugą się nie szanuję a na siłę szuka pana z dużym palantem po drodze zaliczy 20-30 partnerów z tego połowa jak ma średnia długość ok 20cm to ty z 15cm ptakiem nie masz czego szukać bo ona szuka batona większego niż mmiała takie panie nigdy nie znajdą odpowiedniego

Gość gość
Szukam chętnej ja sex mam małego jesli takiego lubisz to zapraszam na spotkanie :D moj mail . wincentpetarda@gmail.com

Gość gość
Mnie czasami śmieszą panie przychodzące na saunę aby sobie popatrzeć na penisy facetów,przecież w spoczynku nasze penisy są bardzo małe,dopiero we wzwodzie są duże,grube i sztywne.

Gość gość
Na inflanckiej ostatnio takiego grubego sterczącego widziałam :)

Gość gość
Jakoś zawsze słyszałem że brzydkie i grube zaniedbane kobiety chodzą na plażę nudystów czy saunę a jak byłem kilkanaście razy to jeszcze nie widziałem aby któraś była gruba,miała małe piersi lub obwisłe, czy miała coś jeszcze nie tak ze swoim ciałem.Chyba że trafiam na same śliczne i zgrabne kobiety.Takie komentarze muszą pisać inne kobiety zazdroszczące naturystkom wyglądu i pięknej opalenizny.

Gość gość
Dziś widziałam zdjęcie czterech facetów na naturystyka com i jest co podziwiać.A znajoma mówiła ze tylko grubaski i oblechy stare są naturystami. :)

Gość gość
Tych czterech trzymających ręce w górze. Faktycznie niezłe maja ciałka. :) Muszę się kiedyś wybrać na taka plażę i spróbować takiej formy wypoczynku.

Gość gość
Bardzo ładne mają ciała,jest co pooglądać. :)

Gość gość
Fajni są i wysportowani, świetnie wyglądają na golaska. :)

Gość gość
Na naturystyka com widziałam tak samo zgrabne i fajne ciałka facetów jak w saunie czy na plaży nudystów.Szkoda że niewielu facetów tak wygląda. :)

Gość gość
Czasami się bardzo fajni trafiają.Szczególnie prezes :)

Gość gość
stary ogrzewany temat NIE NIE LICZY SIĘ TYLKO DUŻY penis JESZCZE LICZY SIĘ KASA :classic_cool: zadowoleni kafeterianie jesteście z odpowiedzi

Gość gość
Prezes ma nawet sporego i bardzo grubego.Balabym się ze mi może krzywdę nim zrobić.

Gość gość
totalna bzdura jak facet ma kase to może mieć nawet 10cm i będzie maczo znam takie kobiety których faceci mieli penisy jak ogóry a jak się kasa skończyła to kop w d..

Gość gość
Nigdy nie patrzę na faceta myśląc jakiego ma to jakaś tragedia to tak jakby facet był tylko ze mną dla moich piersi

Gość gość
dla mnie nie

Gość gość
Ja miałam tylko dwóch partnerów i nie ma znaczenia jaki facet ma penis. Prawdziwy mężczyzna potrafi być ogier em w łóżku z małym czy średnim sprzętem. Ci co się przechwalaja wielkim sprzętem mają większe kompleksy niż Ci przeciętni.

Gość gość
stary temat. Po co go podbijac.

Gość gość
mi się wydawało,że mam małego a wiele kobiet powiedziało,ze duży orgazm u kobiet jest w głowie i wielkość nie ma znaczenia

Gość gość
Ja mam 10 cm wibrator i zawsze mam orgazm więc nie rozumiem po co facet ma być dobrze wyposażony?

Gość gość
Niezłego k****a ma ten prezes. :)

Gość gość
Dawno takiego wielkiego i grubego nie widziałam. :)

Gość gość
Takiego grubego i szerokiego jeszcze nie widziałam. :)

Gość gość
Ma ten swój sprzęcik konkretnej wielkości. Ciekawe jak wielki jest gdy mu stanie :)