Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniammmmmmmmmmmmmmmamam

Jak moge pozbyc sie?

Polecane posty

waskika? co prawda jest jasny ale gdzie nie gdzie pojawi sie czarny włosek ... maszynka nie wchodzi gre...chiałabym to zalatwic sama,bez wizyty u kosmetyczki ... jak moge to zrobic> sa jakies plasty, czy wosk...doradzcie cos bo juz nie moge znies mysli ze jak z kims rozmawiam to własnie to ohydstwo rzuca sie w oczy

Gość Miareczka22
Można w drogerii kupić wosk do depilacji twarzy. Widziałam też krem specjalanie do wąsika. Najlepiej żeby usuwala go prefesjonalnie kosmetyczka.

tak tylko na kosmetyczke nie mam czasu .... prawda ze plastrów i woskow jest duzo, ale chciałbym zebyscie poleciły cos sprawdzoengo ..

Gość cscscsc
odś

Gość biegaczka
hej-to bardzo proste-kupujesz plasterki do depilacji twarzy-np Tanita-chlorofiloiwy pasek, nakladasz na czysta skorke i za jednym pociagniecim problem znika..musisz tylko uwazac za 1wszym razem..jesli masz delikatna skorke moga pojawic sie ropne krosteczki-u mnie tak przynajmniej bylo--kolejne 'zabiegi' nie wiazaly sie z dulugotrwalym dyskomfortem..pojawia sie owszem aczerwienienie..ale znika po krotkim czasie. Radze wiec, jesli chodzisz do praculi..wykonac depilacje w piatek, tuz po praculi..jesli cos sie pojawi..do poniedzailku powinno byc juz wszystko ok pozdrawiam i powodzenia zycze. Zaluje, ze tak pozno 'odkrylam' plasterki. Komfort jest niesamowity. Nie zastanawiaj sie wiec dlugo. papa.