Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

hej,hej na golasa nikt ci nie karze biegać :D herbatę z prundem to cari dzialka :) moja zielona z opuncją :)

jaca 🖐️ porzadki prawie skonczone..zaraz sie wezme i skoncze w mig ;) Teraz na "Ostry dyzur" lukam ;)

ty wróżka to zaraz na golasa ...ale jakby niebyło mokro będzie a ja mam reomatyzm powykręca mnie:D:D

opowiem wam moj sen...normalnie nie moglam sie wybudzić :D śnila mi się szkola pilotow (męska) kurde ale lasery kurde jak malowani piwne oczka ...ciemne wlosy i czerwone kombinezonki ... a ja tak bezczynnie stalam z boku :(

Wr óżko,przestań z tymi piwnymi oczkami, bo mnie najdzie...a tu brak piwnych oczek...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

wróżka no co ty...nie skorzystałaś z okazji:D co za marnotrastwo

no to wpożo wróżka ze skorzystałaś to jestes laska na czasie....kasia a nie mówiłem u mnie zaczeło, padać:(

wróżka ja zającowi tę marchewe sam zjadłem:D ja również dziekuje tobie i kasi za kartki swiąteczne oraz Agami za życzenia, a pozostałym zagubionym zycze smacznego jajka oraz wiadra zimnej wody w poniedziałkowy ciepły poranek od swoich najblizszych:D:D:D i nie przejedźcie się komsate stwory:D:D:D

No wiec tak..gdybym juz nie miala czasu zajrzec do Was Robaczki to życze Wam: Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego, w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurczę najlepszego. :D 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

do roboty się weźcie a nie na kafe siedzicie!!!!!!!!!!!!! i do tego wpisami kusicie bo ja muszę być na bieżąco więc latam jak postrzelona kuchnia-pokój żeby was poczytać:D

no bossy też sie dzisiaj nad nami zlitowały i nas o 12.00 puszczaja do domu /biura/ chwała im za to:D

dzieki za życzenia:) a ja też sie rozdwajam;) między magazynem a czytelnią a kompem hihihihi oj,to roztrajam nawet:D

no nareszcie trzy kaśki zamiast jednej jest jakisiś wybór choć to ta sama osoba przecież ale może wpisów przez to bedzie wiecej:D:D