Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

Gość upupupupupupupupupu

Gość upupupupupupupupupu

Gość upupupupupupupupupu

wszystkim :) jak żyjecie po świętach? ja się cieszę, że już koniec, i tak powoli przygotowuje się do majóweczki :D i już doczekać się nie mogę , chyba imprezka się szykuje :)

no ja właśnie idę odpoczywać z mężulkiem :D:D:D przejedzona już nie jestem, bo dziś się troszkę z jedzieniem oszczędzałam, nawet brzuszek wrócił do normy :)

cześc Robal wlaśnie sie dopchalam jeszcze swiatecznymi specjalami ;) mam juz chyba zoladek wieloryba ...ciągle jestem glodna :)

nie ma co ...wlasnie wam przytachalam ciacho sama nie zjem ,a chce miec już z to z glowy :D chce dobrze wygladac w koncu idzie lato ;)

Kasiulka :) ja juz uciekam............ myk i prawie mnie nie ma :) Wróżeczko, ja też do lata chcę być piękna i powagna, heheh, więc już sobie zarło odpuściłam, a lodówka jeszcze pałna, i serniczek został, i sałateczka, i rybka. ............... oh,ah,eh

Wróżka:) po wygibasach.oki;) mam chęc na jeszcze....:P dajemy czadu przy kinder????????????????? Walnieta;) Jak tam zyjesz? jeszcze dziś można sobie odpuścić a dietkowac od poniedziałku:D:D:D:D:D:D