Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

łorety...... nawet nie kapnęłam się;) ale dziś to mam farta - i o 12.00wpisa dałam i trafiłam 11 tys. ;)

czesc cari i Kasieńka:D piję herbatku z prundem na rozgrzewkę ,bo zimno u nas jak cholera ja wam mowie chyba zima idzie

A ja se wyłączyłam i już nie mam wampira:D hihihhii zrobię odpowiednie proporcje do tej herbatki;)

hehehe no gnat to do wywalenia fiu...Azor do nogi - pańcia ma dla ciebie kosteczke :D

no kurde chwile mnie nie ma a te juz sie w krwiopijcow zamienily :P wrozia 🖐️ :D roballo 🖐️ :D

Bylem w Mikolajkach ,ale ciagle podrozowalem;) zaliczylem splyw kajakowy rzeka Krutynia w rezerwacie Piskim;) wspaniale 23 km kajaczkiem po malowniczych zakatkach i w totalnej dziczy... rejs stateczkiem po jeziorkach ,poplywalem tez troche wplaw w jeziorkach ,no i oczywiscie w lodowatej Krutyni ;) uwielbiam wode. ze dwie imprezki integracyjne* z prosiaczkiem i roznymi uciechami;) gdy wczoraj wyjezdzalem o 16 to zaczelo juz padac heh ironia losu gdy tam przyjechalem to padalo za chwilke byl upal ...opalilem sie cudownie ;) odpoczalem ,odwiedzil mnie tam kolega z Wawy ,wypilismy troche tego ca naprawde wazne* teraz jestem w domciu i staram sie zaakceptowac rzeczywistosc...