Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!! hop!!!!!!!!!!!!!!!! hop!!!!!!!!!!!!!!!!! hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestes tam po drugiej stronie ???? :D

skoro nikogo nie ma to z tej oto okazji cos dla naszej AGAMI:D 100 lat!!! 100 lat!!! 100 lat!!! 100 lat!!! Niech żyje, żyje nam!!! Za uwagę dziękuje ... :P ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

AGAMI Sto lat sto lat niech Ci gwiazdka pomyślności i jeszcze jeden i jeszcze raz a kto z nami nie wypije tego w ryja trzask:) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

babiszonki moje kochane bardzo Wam dziękuję za życzenia urodzinowe..........😘❤️ chciałam Wam powiedzieć,że z okazji mojego święta zrobiłam sobie WAGARY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!od wszystkiego:P flaszka,ciacho dla was rybeńki🌻

No flacha to już dawno stoi:) Dziwne,ze nie wypita:P MAły został wczoraj oblany przez ciocie, babcie i prababcie:D a mnie znów od neta odcieli kurmać normlanie ...szkoda słów

ooooooooooooooooooooooooooooooooo To ja poproszę kawusię i szykuję się do domu:D Dziękuję Kamilciu;)

Dzień doberek;) Wru - no co racja to racja;) Ale trza w tyrce siedziec do 17, potem spaaaaaaaacerkiem do domu;) NAwet aparatos wzięłam i foty będę strzelać wiośnie:D Kamilciu;)CO słychac?Jak samopoczucie?

Kamilciu, wczoraj zrobiłam tylko kilka zdjęć, bo jakieś takie nie teges mi powychodziły:O Dziś też wzięłam aparat i może coś lepszego mi się uda cyknąć;) Co słychac u Ciebie?:)

Kasiu, a Ty dalej nie masz neta? Gdzieś czytałam, że to tpsa blokuje innych operatorów i dlatego są takie problemy. U mnie nic nowego, też miałam dziś zabrać aparat, żeby porobić zdjęcia wiośnie, ale skleroza mnie dopadła :P

Kamilciu, no nie mam neta wciąż. Zglosiłam awarię ww wtorek, bo po raz pierwszy od miesiaca się dodzwoniłam.Do jutra mają czas na naprawe,a jak nie to rezygnuję z neta w domu. Nie mam chęci się z nimi użerać. Sklerotyczko,trzeba mniej mięska jeść a więcej pietruszki:D:P

tak??? nie wiedziałam... ale i tak nie jem mięska wcale, zdecydowanie wolę pietruchę, hihi faktycznie przeginają u Ciebie z netem :( ale ja chętnie odłączyłabym u siebie, bo uzależniłam się od kurnika i całe wieczory tam spędzam :P No może nie tak całkiem ,ale na miesiac mogliby mi odłączyć... :)

KAmilciu, wiesz jak to bardzo uzaleznia?????Strasznie trafia coś jak nie możesz np. wejśc i czegokolwiek sprawdzic, nawet ropzkład jazdy autobusów zawsze miałam, ateraz g...uzik:O Zobaczymy jak to będzie;) Nie jesz mieska?Wcale a wcale???

Jem, ale bardzo mało... powoli wracam do jedzenia mięsa, ale przez ponad 5 lat nawet nie tknęłam, zaczęłam mieć problemy ze skóra i takie inne i dowiedziałam się od lekarza, że nic nie zastapi mięsa...

Hmmmm...dziwne,że z braku mieska takie rzeczy się dzieją..... Ale jak mus to mus;)

czeeeeeeeeee......... :) totalny brak czasu na wszystko:( kiedy ja nadrobie wszystko ,a swieta tuż,tuż ............. a tak na marginesie ,gdzie Wy do cholerki sie podziewacie ??????