Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black Pencil

Dlzczego usunieto hardcorowe dowcipy??

Polecane posty

Dialog w małżeńskiej pościeli: Ona - Nie dzisiaj! Mam te dni. On - To chociaż się nim pobaw... Ona - Ale mnie boli głowa... On - Pomyślałem o tym i posypałem go sproszkowanym apapem... :P

- Jaka jest różnica między księdzem a policjantem? - Zasadnicza. Jeśli wyprowadza policjant, to jest jeszcze jakaś nadzieja. A gdy ksiądz, to nie ma już żadnej... Zagadka: Jak śpi policjant a jak śpi mikołaj? - policjant śpi z pałą w ręce, - a mikołaj z worem na plecach..

Gość takamala
Argumenty za "nie czytaniem w łóżku"? - zmarszczki na szyi - drugi podbródek - coraz grubsze okulary Argumenty za? - móc powiedzieć, że się noc spędziło z Tołstojem

Lis widząc na gałęzi, siedzącego kruka z kawałkiem sera w dziobie, zaczął go prosić by cokolwiek zaśpiewał. Kruk tylko dziób otworzył, a ser wylądował w łapach lisa. - Oddaj mi ten ser cwaniaku - prosi z groźbą w głosie kruk. - Dobra! Ale coś za coś! - Czego chcesz? - Zrób mi loda! Masz taki piękny dzióbuś. - A masz go przynajmniej czystego? - Żartujesz? Przecież ty uwielbiasz ser!

Nieformalne zebranie oficerów w Carskiej Rosji. Alkohol leje się strumieniami. Wojskowi zaczynają się przechwalać, z kim to lubią uprawiać seks. - Ja lubię z blondynkami - mówi jeden. - Ja preferuję brunetki - chwali się drugi. - Wstyd przyznać, ale ja lubię się kochać z nieletnimi - wyznaje trzeci. - A ja to tylko z takimi cycatymi lubię - przyznaje się czwarty. - A ja panowie oficerowie, uwielbiam się kochać ze staruszkami... - zabiera głos porucznik Rżewski. - Fuj!!! Poruczniku! Jak tak można? - oburzają się współtowarzysze. - One myślą, że to ostatni raz - wyjaśnia porucznik. - I takie cuda wyprawiają...

Gość Pamiętnik czyściocha
- Poniedziałek - myję się pod pachami. - Wtorek - myję obie nogi. - Środa - przemywam oczy i uszy. - Czwartek - myję szyję. - Piątek - podmywam swoje "klejnoty". - Sobota - myję zęby. - Niedziela - zmieniam wodę.

Żona pyta męża: - No, jesz tę zupę? Bo jak nie, to dodam śmietany i dam psu!

Spotykają się dwaj przyjaciele. Jeden wesoły, drugi smutny, trzyma coś w garści. - Dlaczego jesteś taki smutny? Co się stało? - Przegrałem w kasynie całą wypłatę. - O, kurde! Moja żona za coś takiego by mi jaja urwała! - A ty myślisz, że co ja trzymam w ręce?

Gość Lopek
Wraca Jaś do domu cały podrapany -co się stało?-pyta matka -a nic -w róze wpadłeś?-dopytuje się -nie -wywróciłeś się? -nie -to co się stało? -oj mamo,w końcu to mój kot więc posuwam go kiedy chcę...

Gość BuaHahAHahH
upupupu

sklonowane ;) Konferencja, temat: \"kariera zawodowa ,a wiernosc malzenska\", Referent wygłasza: - Pierwsze miejsce jesli chodzi o zdrady małzenskie zajmuja lekarze; te nocne dyzury sprzyjaja, kilka etatow naraz itd... - Drugie miejsce.. to oczywiscie artysci; ciagle nowe role, plany, otoczenie... ...no a trzecie miejsce; to własnie ludzie tacy jak Panstwo - uczestnicy konferencji, szkolen, jezdzacy w delegację no i ... Z sali odzywa się facet: protestuje! już od 20 lat wyjezdzam i nigdy mi sie to nie zdarzylo! Na to głos z konca sali, wstaje facet i krzyczy: - I własnie przez takich ch...w jak ty mamy trzecie miejsce!

Gość dawajcie wiecej

Spotykają się dwaj studenci po wakacjach. - Cześć! Nareszcie wróciłeś z tego Londynu? - Owszem, jak widzisz. - I jak było? Opowiadaj! - Super! Każdego wieczora po robocie wychodziłem z jakąś inną: Mary, Lucy, Julią, Pamelą, Robertem. - Powiedziałeś Robertem? Chyba Robertą? - Dobrze powiedziałem. Słyszałeś przecież, jakie mgły bywają czasami w Londynie...:P

Dwaj kumple siedzą przy piwku w knajpce i rozmawiają - Wiesz, sex z moją żoną jest ostatnio coraz gorszy. Jeszcze trochę i chyba całkiem przestaniemy się kochać... - Chłopie nie marudź, gdyby moja żona nie spała z otwartymi ustami... to w ogóle zapomniałbym, co to sex!:P

Gość jeszcze jeszcze jeszcze

Gość ssssssssss
Rozmowa zięcia z teściem: - sssss ? - sssss sssss !!! Tłumaczenie: - Czy żmija jest w domu? - Są obie !!!

Gość to je dobre
idzie SZEFU przez pustynie, juz na maxa wykończony! po chwili patrzy, a tam wiadro, wiec bez chwili namysłu podbiega do niego, patrzy a tam wazelina i kartka z napisem "posmaruj dobrze dupe". SZEFU sobie mysli "wole umrzec". Idzie dalej, a tam podbiega do niego Murzyn z dwumetrowym penisem i wydupczył go. SZEFU juz na maxa wykończony idzie dalej, a tam znowu wiadro i kartka z napisem "nasmaruj dobrze rece". Pomyslał "nie nasmarowałem dupy, teraz boli, to posmaruje rece". No i zrobił jak pomyslał. Nagle podbiega Murzyn pakuje mu w gębe, a SZEFU broniąc sie rekami stęka: "NIE!"

Gość to je dobre
Siedzą dwa żule na ławce, Władziu i SZEFU, kompletnie skacowani, nagle jeden mówi: - Władziu, już nie mamy za co pić mam tylko 1,50zł nawet na byczka nie starczy!!! - Nie pękaj SZEFU, mam pomysł!!! Weźmiemy tę kase, kupimy hot-doga i wyciągniemy parówkę, pójdziemy do najlepszego lokalu w mieście i zalejemy się w trzy dupy, na koniec wyciągne tą parówkę, a ty zaczniesz mi ją ssać, powiedzą, że pedały i wywalą nas z lokalu i bęcie git. Jak postanowili, tak zrobili. Kupili hot-doga, poszli do lokalu, zalali się, Władziu wyciągnął parówkę i SZEFU mu possał. I tak jeden lokal, drugi, trzeci i zrobił się dziesiąty. - Władziu ja ci powiem, że ja mam już dosyć, a tak wogóle to już po czwartym lokalu miałem dosyć. - SZEFU ja też ci coś powiem. JA PO DRUGIM LOKALU ZGUBIŁEM PARÓWKĘ!!!

Gość to je dobre
Wyciągneli SZEFU z szamba. -SZEFUUU nic ci nie jest -ledwo żyje, ale sie chyba wyliże

Złodzieje ograbili mieszkanie nowobogackich. Policjant rozmawia z panem domu: - Czy zorientowaliście się, co zginęło? - Tak - telewizor, video, wieża i futro żony. - A gdzie wtedy byliście? - W kuchni. - Jak to w kuchni? I nic nie słyszeliście?!???? - No nie, jedliśmy zupę ... :(

Z poobijaną twarzą wpada Kowalski do biura. - Co się stało? - Wczoraj wyrwałem extra panienkę. - ??? - Poszliśmy do knajpy, potem wprosiłem się do jej chaty. Patrzę na nią, a w niej wszystko mówi „Tak”! Jej oczy, oddech, piersi wszystko mówi „Tak”! - To przecież świetnie! - A potem przyszedł jej mąż i powiedział „Nie”... Przychodzi facet do proktologa. Pan doktor zasadził mu palec wskazujący po sam łokieć w odnośne miejsce: - Tu boli? - Nie. -....A tu? - Też nie. Panie doktorze, może byśmy tak przeszli na \"ty\"?:P

Gość to je dobre
Matka przyprowadziła swoją osiemnastoletnią córkę do lekarza, informując go, ze córka nieustannie cierpi na mdłości. Lekarz po zbadaniu córki stwierdził, ze jest ona mniej więcej w czwartym miesiącu ciąży. - Co też pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miała do czynienia z żadnym mężczyzną! Prawda, córeczko? - Prawda, nawet się nigdy nie całowałam - zapewniła córeczka. Lekarz bez słowa podszedł do okna i zaczął się intensywnie wypatrywać w dal. - Panie doktorze, czy coś nie tak?- pyta po pięciu minutach zaniepokojona mamuśka. - Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje się jasna gwiazda i przybywa trzech króli. I za nic kurwa nie chce tego przegapić.

Gość /////
Pewna kobieta postanowiła zmienić coś w mieszkaniu. Kupiła nową wykładzinę dywanową i poprosiła sąsiada o pomoc w jej ułożeniu. Kiedy robota była już na ukończeniu, mężczyźnie zachciało się palić. Sięga do kieszeni, a tam pusto. Patrzy na wykładzinę, a na samym środku wielka bulwa. Myśli sobie: - Cholera jasna, fajki mi wypadły, a tu robota skończona! Co robić? - myśli sobie. - Wezmę młotek i rozpłaszczę tę paczkę, to nic nie będzie widać. Jak wymyślił, tak zrobił. Kiedy skończył, poprosił kobietę, by oceniła jego pracę. Kobieta weszła do pokoju i mówi: - Znalazłam pana papierosy w kuchni, ale czy widział pan może mojego chomika?

- Maryska, a cemu ty nie ksycys: Ło, Jezu!? - A cemu mom ksycec? - Bo jak sie dziolchom wklada, to tak ksycom! - A wlozyles juz? - Dawno! - Łoooo, Jezu!!!

Gość la taratsaaa
malutka zapodaj cos, to z krukiem i serem fee ale dobre:P:P:P

Gość tatam
Ankieta przeprowadzona wśród reprezentatywnej próby Bojowniczek (jeśli tym razem zostałaś pominięta, nie dzwoń do nas - przy następnej okazji my zadzwonimy do Ciebie) pozwoliła nam wyłonić najbardziej pożądane męskie atrybuty. Oto i one - dziesięć cech idealnego partnera: Wrażliwy Inteligentny Energiczny Lotny Kreatywny Interesujący Przedsiębiorczy Troskliwy Ambitny Kochający A jak to wszystko nie zadziała... przeczytaj tylko PIERWSZE litery.

Gość tatam
Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać dietę? Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy co jest w łóżku i idzie do lodówki.

Gość ALE AFERA
Jest afera! Urząd skarbowy od przyszłego roku wprowadzi podatek od udanego seksu. Ja pewnie dostanę zwrot, ale Ciebie te skurwysyny zrujnują.

Gość uwaaga
UWAGA NA OSZUSTKI W MARKETACH !!!! Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 lat przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by je lepiej podrzucić do następnego marketu. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera się do robienia loda. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły czwartek, piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i dzisiaj rano też

Gość tatam
Leci wróbel. Stęka, "kwęka", poci się ale twardo trzyma w dziobie antylopę. Całą tą sytuację obserwują dwie wrony : - Co on kurwa wyprawia ? - pyta jedna - A wiesz, słyszałam, że ma trochę przejebane. Kukułka podrzuciła mu jajo krokodyla.