kar79 0 Napisano Listopad 19, 2010 Hej Ja co prawda robiłam sobie oczy i usta i ustami też byłam przerażona, że za mocno. Na szczęście po jakimś czasie doszły do siebie i wyglądają bardzo naturalnie. Pewnie z Twoimi brwiami też tak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kar79 0 Napisano Listopad 19, 2010 Hej Ja co prawda robiłam sobie oczy i usta i ustami też byłam przerażona, że za mocno. Na szczęście po jakimś czasie doszły do siebie i wyglądają bardzo naturalnie. Pewnie z Twoimi brwiami też tak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ol Napisano Listopad 19, 2010 dzięki za odpowiedź, ale ja mam w poniedziałek iść do pracy, a ludze chyba zabija mnie śmiechem, jak mnie taką zobaczą. Po jakim czasie schodzą te strupki, których nota bene jeszcze nawet nie mam...Al się załatwiłam...szok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ol Napisano Listopad 19, 2010 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do ol Napisano Listopad 20, 2010 nie mart się - przypudruj je trochę - strupki odpadają na 5-6 dzień. i zignoruj tych co sie beda śmiali. W końcu będziesz ładniejsza od nich :-) ew nałoż na włosy balsam koloryzujący - taki do dwóch trzech myć i przyciemnij włosy - wtedy brwi nie będa się tak rzucać w oczu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kar79 0 Napisano Listopad 20, 2010 Ja bym tego nie kryła pod pudrem, to ma być nawilżone. Wiem co czujesz bo moja sąsiadka miała latem robione brwi i też rzucały się w oczy zaraz po zabiegu. Moje usta też były nabrzmiałe i wręcz całe jakby we krwi, strupki zeszły po kilku dniach a ten strupek to nawet ciężko zauważyć, mi zszedł zarówno z ust jak i z oczu kiedy smarowałam je patyczkiem z balsamem nawilżającym (ja nawilżałam pomadką do ust z aloesu z Forever Living Products). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ol Napisano Listopad 20, 2010 Dzięki wielkie za odpowiedź i pocieszenie :) Jeszcze jedno pytanie. Dostałam kremik Long time liner z witamią E i mam smarować brwi przez 3 dni, 1 raz dziennie, najlepiej rano. Nie dotykac ich, nie moczyć - tylko raz dziennie smarować. Dziś jest 3 dzień od zrobienia makijażu i nic sie w nim nie zmieniło, nie ma żadnych strupków, nic się nie łuszczy... Czy to normalne? Może jednak powinnam smarować częściej, żeby szybciej doszły do siebie? A, i jeszcze jedno - wokół brwi mam zrobiony ich kontur, czy to jest słuszna praktyka, czy wszyscy tak mają? Proszę, odpowiedzcie mi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kar79 0 Napisano Listopad 21, 2010 Ja bym smarowała częściej, na pewno nie zaszkodzisz a co do konturu to nie wiem bo brwi nie robiłam. W ogóle to przestań się martwić, na pewno nie sknocili Ci Twoich brwi, muszą tylko dojść do siebie. Pomyśl o mnie kiedy najpierw zrobiłam sobie kreski na powiece dolnej płakałam z żalu, że je zrobiłam, byłam załamana, spać w nocy nie mogłam, wydawało mi się, że wyglądam jak więźniarka ale kiedy zeszła opuchlizna, przyzwyczaiłam się do nowego image polubiłam je bardzo. Nie żałuję, że je zrobiła. Jedyne czego teraz żałuję to tego, że tak bardzo się martwiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ol Napisano Listopad 21, 2010 Dzięki za odpowiedzi :) Dziś juz mam totalna głupawkę i chyba będę robić sobie jutro jaja z ludzkich reakcji na mój widok :) Jakoś to będzie. A i strupki zaczynaja się pojawiać, a kontur faktycznie blednie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Artline Napisano Listopad 22, 2010 Studio Makijażu Permanentnego Artline -Kraków ul. Floriańska zaprasza na makijaż permanentny oraz na pozostałe zabiegi takie jak przedłużanie rzęs, stylizacja paznokci. W grudniu wszystko 40% taniej. W styczniu jeszcze -40% na makijaż. Zapraszamy! http://www.studio-artline.pl/makijaz.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz jutro Napisano Listopad 23, 2010 Do kryniaola Moje brewki już wyglądają bosko :D Dostałam też zdjęcie przed makijażem- będzie pamiątka :). Jeszcze trochę mam poczekać i zobaczymy czy zrobimy korekte, ale ja już jestem zadowolona. [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2bb0f9ea9fdb42d0]http://images35.fotosik.pl/243/2bb0f9ea9fdb42d0m.jpg A to po : [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e5b5ac2dcb97ce9b]http://images37.fotosik.pl/383/e5b5ac2dcb97ce9bm.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajtka Napisano Listopad 23, 2010 Hejka, ja tez sobie ostatnio zrobilam makijaz brwi i strupki juz zeszly;)) Jestem MEGA- zadowolona, wkoncu mam sliczne ,,skrzydelka,, i nawet jak wloski sie rozczochraja, to ksztalt jest idealny;--))Ja robilam pod Poznaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajtka Napisano Listopad 23, 2010 do Sindy: Mi robila kosmetyczka z okolic Pobiedzisk na trasie Poznan-Gniezno. Z efektu jestem zadowolona, choc juz nie moge sie doczekac kiedy te strupki odpadna... na codzien mam do czynienia z klientami i troche mnie to krepuje. Ja namiary na nia dostalam od znajomej, tylko ze ona robila usta. Jesli bedziesz chciala kontaktdo niej to sie odezwij, mam jej wizytowke, bo jeszcze troszke i ewentualna korekta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nubes111 0 Napisano Listopad 23, 2010 Polecam panią Izebele z Poznania.Naprawiła mi brwi,które schrzaniła mi kobieta w super salonie.Byłam załamana kilka miesiecy.Zaryzykowałam ogladając prace p.Izy i skusiłam sie . Chce mi sie życ i wychodzic z domu w ktorym wolałam sie przedtem kryc.. Pozdrawiam i moge podac jej adres galeri www.izabelacytrowska.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ol Napisano Listopad 23, 2010 Nubes - pachnie mi to marketingiem szeptanym.... Już jutro - masz cudowne brwi, gratuluję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nubes111 0 Napisano Listopad 24, 2010 Dlaczego tak piszesz.Nie zycze Ci wyjsc z salonu z krzywymi brwiami.Jedną miałam wyzej niz drugą...Wpierw był nakładany kamuflaz i tak chodziłam przez 3 tygodnie i tak było o niebo lepiej .Na nastepnym spotkaniu kształt był zmieniony i kolor jasniejszy.Mega lepiej,dla mnie super.Przez 3 miesiące ryczałam i żałowałam po co sie wogole skusiłam.Nikomu nie zycze..podałam strone tej pani bo jestem jej po prostu wdzieczna i tyle po takiej gehennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kusia27 0 Napisano Listopad 24, 2010 witam mam mały zgrzyt poniewaz bardzo chcialabym zrobic sobie makijarz pernamentny na górnych powiekach lecz obawiam sie co z tego wyjdzie ,bylabym wdzeczna jesli ktoras z was napisala by gdzie warto zrobic go ,jestem z katowic poleccie mi ale naprawde bd line ach i jak to jest z tym kolorem bo tak czytam wasze wypowiedzi i wnioskuje z nich ze czrnego takiego super to nie bede miala ,grafit odpada wiec co zostaje ?piszcie dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajtka Napisano Listopad 24, 2010 Faktycznie pachnie reklama. bardzo dziwne ze jedna brew wyzej. Przeciez osoba, ktora robi to napierw rysuje kredka jak ma wygladac efekt koncowy a klientka moze zadecydowac, czy jej odpowiada czy nie, czy obnizyc, wydluzyc itd. Raczej osoba robiaca taki makijaz nie zrobilaby tego celowo. Moze zalezy to od salonu. Nie wiem. Ale czytajc rozne fora to jest powszechne, ze wszystko po akceptacji klientki. U mnie tez tak bylo i po tym jak uznalam ze jest ok, dziewczyna zaczela ,, dziarac,, kontur ktory narysowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1131 0 Napisano Listopad 24, 2010 Do Kusia27: Jestem linergistka i moge powiedziec Ci co nieco z doswiadczenia. Zabieg jest niestety bolesny i nie ma co sie oszukiwac, wystepuje czesto wieksze lub mniejsze lzawienie i opuchlizna, ktora moze utrzymywac sie do 2-3 dni w zaleznosci od tendencji i wrazliwosci klientki. Jezeli chodzi o kolor, to faktycznie wychodzi grafit, jesli uzyty jest barwnik kiepskiej jakosci lub nawet jesli dobrej, ale klientka korzysta z solarium, niektorych kosmetykow z kwasami itp. Takie procesy wplywaja na to ze barwnik z czasem poprostu blednie. Sa pewne triki do wydobycia glebokiej czerni ale to temat sztuki mieszania barwnikow i nie bede sie rozpisywac. Niestety nie jestem w stanie polecic Tobie dobrej linergistki, bo jestem z innego rejonu (Wielkopolska) i poprostu nie orientuje sie na Waszym rynku w jakosci uslug. Mysle, ze jesli podrazysz temat, to znajdziesz odpowiedni salon. Warto obejrzec tez wczesniejsze prace danej linergistki, aby nie byc rozczarowanym.. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purelene 0 Napisano Listopad 25, 2010 Ja mam makijaż permanentny na oczach i mnie wcale to aż tak bardzo nei bolało. Nie powiem, żeby był to zabieg całkowicie bezbolesny, bo nie, ale też nie taki diabeł straszny. Opuchliznę miałam tylko na następny dzień rano, ale przyłożyłam lód do oczu i zeszło. W ogóle jak ktoś nie wiedział, że miałam coś robione to myślał, że jestem zmęczona i niewyspana. marta1131 powiedz mi gdzie się szkoliłaś na linergistkę? Tzn gdzie robiłas kursy albo jakieś szkolenie? Bo myślę o tym i znalazłam centrum szkoleniowe New Look (permanentny.com) z Warszawy i zastanawiam się czy znasz to miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golden_bridge Napisano Listopad 25, 2010 ooo tak makijaż permanentny jest świetny sama bym sobie taki zrobiła. widzę, że coraz więcej osób decyduje się na jego zrobienie, co mnie wcale nie dziwi, bo to jest super oszczędność czasu. Zauważyłam też, że coraz częściej pojawiają się informacje o kursach z makijażu permanentnego, ja też trochę poszperałam w necie i informacje o kursach znalazłam tutaj http://www.kursy.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=19 powiem wam szczerze, że myślałam, że takie kursy kosztują więcej i trwają dłużej, a tu taka niespodzianka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kryniaola Napisano Listopad 26, 2010 kurs to tylko ułamek tego co musisz zainwestować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kusia27 0 Napisano Listopad 26, 2010 dziewczyny piszcie gdzie robiłyscie makijaz i kogo mozecie polecic mnie interesowałyby katowice wiec jesli cos to na maila fifa5@vp.pl i jeszcze jesli macie fotki własne i chcialybyscie sie pochwalic to bardzo prosze za wszelkie informacje bede bd wdzieczna . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nubes111 0 Napisano Listopad 26, 2010 Kasiu 27 jak sie tu pisze o kims kto jest dobry to od razu jest oczerniany ze,marketing,ze reklama... Bardzo istotne przy poszukiwaniach umiejetnego specjalisty jest jakas galeria jego prac,tak sądze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LAURA7090 Napisano Listopad 27, 2010 dziewczyny w Łodzi jest salon kosmetyczny CAMELEON, robiłam tam usta i super-polecam,,,,efekt jest zarąbisty,,,, POLECAM .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zompierko Napisano Grudzień 1, 2010 ja z kolei tez zaufalam salonowi Keramed we Wroclawiu i sie nie zawiodlam, naprawde fachowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolaas:* Napisano Grudzień 1, 2010 www.studio-artline.pl Kraków ul Floriańska, ja niedawno robiłam i jetsem bardzo zadowolona. Kształt brwi wcześniej zaakceptowałam, to samo było z kolorem a kreski na oczach chciałam delikatne i takie mi wyszły. Polecam, bardzo wygodna sprawa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kusia27 0 Napisano Grudzień 1, 2010 jolas mam do ciebie prożbe moglabys wrzucic tu swoje zdjecie bardzo chcialabym zobaczyc jak ci wyszly kreseczki na oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość janiczka89 Napisano Grudzień 2, 2010 JA teraz skorzystałam jeszcze z tego,ze takie zabiegi sa tańsze-bo po nowym roku pamietajcie idzie 23% Vat,dlatego moze warto jest własnie sie zastanowic czy nie jest to okazja na tańszy zabieg http://www.afrodytasalon.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Neffi Napisano Grudzień 2, 2010 ...do golden_bridge nie polecam kursu w Szczecinie!!!Z tej strony,ktora znalazlas oczywiscie.Strata czasu i kasy.NIc sie nie nauczylam ,poczulam sie oszukana i naciagnieta.Do tego pani """Szkoleniowiec"""probowala sprzedac mi sprzet kupiony,badz zamiowiony z internetu za 5 tys.a twierdzila,ze jest to sprzet z firmowy za 8tys.Ogolnie dlugo moglabym pisac!!! Ps.Zaplacilam ponownie i kurs zrobilam w Lodzi-polecam jak najbardziej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach