Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
endorfinkaa

Makijaż permanentny - doświadczenia

Polecane posty

Gość gość
Hejka wczoraj robiłam sobie makijaz permanentny oczu górę i dół. Moje doświadczenie jest takie ze niestety boli mimo nałożonego znieczulenia. Oczy przez cały czas mi drzaly nie mogłam ich utrzymać w jakiejś normalnej pozycji żeby jakoś to poszło. Kreski udały mi się super i tylko to można uznać za najlepsze. W trakcie robienia kresek już po paru takich pociagnieciach oczy są mega zmęczone. Leciały mi łzy więc same oko bardzo wysuszone. Po zabiegu moje powieki były opuchniete dzisiaj także są. Ogólnie jestem zadowolona z efektu myślę że będę bardziej kiedy zejdzie mi opuchlizna. Trzeba smarować powieki maścia, robić oklady i przemywać woda na platku kosmetycznym. Nie bójcie się zrobić tego makijażu bo każdy może mieć inne doświadczenie. Oprócz oczu mam zrobione brwi które wyszły suuper

Gość Yeda
Dziewczyny mam problem 21 marca zrobilam sobie brwi i jak narazie zrobil mi sie duzy strup na obu,nie zanosi sie aby odpadł, a minelo juz 8 dni i zero efektu ładnych brwi.Ile wam sie trzymaly strupki i po jakim czasie osiagnelyscie upragniony efekt? Ja mam narazie skorupe na nich a smarowalam wazeliną i Alantanem Plus.

Gość TVN Style
Wiemy, że wiele osób pada ofiarą błędów lekarzy medycyny estetycznej. Nie każdy potrafi o tym rozmawiać ale też nie każdy musi z tym żyć. Jeśli jesteś taką osobą, TVN Style może Ci pomóc. Wyślij zgłoszenie z opisem swojej historii na adres bledy@tvn.pl. Koniecznie załącz zdjęcia części ciała, których dotyczy Twój problem. Możemy sprawić, że lustro znów stanie się Twoim przyjacielem.

Gość eszika
ja robiłam makijaż w Klinice Miracki i bardzo mi sie podoba rezultat. jest delikatny dokładny a sama klinika i to jak się zajmowali pacjentem bardzo mi odpowiada. super sprawa!

Gość tuska wawa
Ja mam dobre - nawet bardzo dobre doświadczenia po zabiegu. Robiłam makijaż rok temu w Klinice Miracki i super efekty.

Gość gość
A ja robiłam brwi z przyjaciółką, tylko w dwóch różnych salonach w Gliwicach, bo miałysmy niedaleko domu. Mi robiła Pani Beata ze Strefy Piękna i wyszło cudownie, piękne brwi, dopasowane do kształtu twarzy i nie są zbyt ciemne. Moja przyjaciółka trafiła gorzej, bo wygląda jakby ktoś jej mazakiem od szklanki odrysował. Smutne, ale tylko przestrzegam, żeby sprawdzać osoby, które biorą odpowiedzialność za nasze buzie!

Gość Telczi
Dziewczyny co może być przyczyna zanikania pigmentu? Miesiąc temu robilam brwi metoda piorkowa i na prawej brwi wypełnienie zanikło został tylko kontur tydzień temu byłam na poprawce i znów mi zaczyna zanikać w tym samym miejscu. Co może być przyczyna? Miała którąś z was taki problem?

Gość gość
Zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi, mimo iż miałam pewne obawy, brwi robiłam u Pani Beatki w "Sferze Piękna" (brwi.com.pl), dopiero teraz zauważyłam jaka to wygoda, henna zmywa się po 2tyg, a makijaż pozostaje na dużo dłużnej, dodatkowo nigdy nie miałam takiego ładnego kształtu, cudo <3

Gość Azja999
Cześć wszystkim,szukam dziewczyn z okolic Rybnika ,ktôre robiły makijaż permanentny u Katarzyny Grudzień w liftmedzie,i są niezadowolone

Gość Saria
Telczi - pierwszy raz sie spotykam z takim zanikaniem pigmentu...nie wiem co może być przyczyną. Ja robiłam rok temu w klinice miracki w wawie i cały czas mam bardzo ładny makijaż. nic nie zanika. a coś Ci mówili na poprawce czemu tak jest?

Gość Telczi
To moj drugi makijaz permanentny brwi za pierwszym razem tez nic nie zaniklo ale kreski byly wtedy waskie teraz mam zdecydowanie grubsze, tez jestem zaskoczona bo w tym samym miejscu co przed poprawka mam przeswity i musze kredka zamalowywac a nie jestem pewna czy po poprawce Pani zdecyduje sie jeszcze raz mi poprawic :(

Gość Telczi
jak powiedzialam Pani na poprawce ze z jednej strony mi zaniklo to powiedziala: Faktycznie troszke z tej strony zaniklo... :) i tyle :)

Gość Kasia Ochnicka
Witam Was, Jestem zainteresowana kupieniem maszyny do makijażu permanentnego firmy Medical line. Słyszałyście kiedyś o tej firmie? Myśle też o ich pigmentach i pastach do microbladingu. Pomóżcie proszę !!!!

Gość gość
Makijaż permanentny oczu robiłam w Extravaganzie w Warszawie na Bielanach u Pani Agaty Świeckiej . Absolutnie rewelacyjny efekt, profesjonalnie wykonana kreska na powiece, też dostałam bardzo praktyczne porady odnośnie wykonania makijażu samodzielnie. Poszłam tam z polecenia koleżanek z pracy, z których połowa już tam zrobiła a druga połowa się wybiera :)

Gość Natalia B
Robiła makijaż permanentny brwi w PRESTIGE Gliwice na Wiślanej u Pani Agaty , jestem zadowolona . Kobita to robi szybko co zaoszczędziło mi bólu. Ale chciałam Was zapytać co sądzicie o robieniu ust Ombre... kurcze chciałabym bardzo jednak miewam opryszczkę często i w tym gabinecie Pani mi odradziła -mówiąc , że jest ryzyko odbarwienia się po opryszczce i efekt już nie bedzie taki fajny Co o tym sądzicie?

Gość gość
Mam wielki problem, może któraś z Pań będzie w stanie mi pomóc. Tydzień temu byłam w łódzkim gabinecie na makijażu permanentnym, brwi (metoda piórkowa) + kreska górna. Z kresek nic nie zostało, jeżeli chodzi o brwi to zostały kreski na końcach brwi i kilka kresek pomiędzy włoskami. Jutro jadę do kosmetyczki która wykonywała usługę aby pokazać efekt jej pracy. Chciałabym się odpowiednio przygotować do wizyty. Jestem wściekła i mam ochotę zażądać zwrotu gotówki i pójść do kogoś innego natomiast nie wiem czy mam prawo tak się zachować bo może to się zdarza że barwnik nie chce się przyjąć? Czy jednak jest to nieudolnie wykonana praca?

Gość gość
Ja Ci proponuję zażądać zwrotu gotówki za zabieg i iść w inne miejsce. Ja robiłam też kreski i brwi i po pierwszym zabiegu została minimum połowa. Może mają słabe barwniki, albo pani, która robiła nie wprowadza ich na odpowiednią głębokość. Osobiście polecam p.Agatę z Extravaganzy na Rudzkiej w Warszawie.Jest tam trochę drożej bo pracuje niemieckimi barwnikami long time liner, ale moim zdaniem warto zapłacić więcej i mieć efekt a nie biegać bez przerwy na poprawki.

Gość gość
dziewczyna która robiła mi makijaż powiedziała ze też pracuje na niemieckich dobrych barwnikach. Być może rzeczywiście nie wprowadziła barwnika na odpowiednią głębokość. Nigdy w życiu nie dotknęłabym się do cudzej twarzy mając igłę i barwnik w dłoniach jeśli nie znałabym się na tym co robię.

Gość gosc38
Dziewczyny nie dajecie się złapać na makijaz jako model w Broadway podejscie do modelki ze to jest za 50 zl i godzi sie na wszystko Kursantki nie maja wprawy , dla nie ktorych to pierwszy raz Zalezy wszystko od szkoleniowca Raczej po dwoch korektach brwi nic sie nie zmienilo w podjesciu do modelki placisz 50 zeta mozesz wygladac jak klaun Na nic tlumaczenia , gadka zaakceptowałaś i co bys chciala za 50 zl Lepiej uzbierac sobie i zrobic sobie u profesionalisty Zaluj***ardzo ze dalam sie skusic Firma raczej idzie na ilosc nie na jakosc

Gość gość
Dziwi mnie niezmiernie fakt, że ktokolwiek się nie boi iść jako modelka na kurs makijażu permanentnego. Przecież to jest zabieg, zostawiający trwałe efekty, inwazyjny, bolesny. Jak można nie przewidzieć faktu,że będzie wykonany nieumiejętnie i zle? Wszystkie i wszędzie o tym piszą,że z usuwaniem jest straszny kłopot a tu prosze, nowe dziewczyny ochoczo korzystają z okazji "zaoszczędzenia" kilkuset złotych. Wystarczy obejrzeć parę stron w internecie i uruchomić trochę wyobrazni! http://www.extravaganza-wyspa-urody.pl/usuwanie-i-korekty-makijazu-permanentnego.html

Gość najska
no nie wiem, ja świadomie zrobiłam makijaż permanentny - chciałam, dla wygody. i jestem zadowolona z rezultatów. może dlatego że znam klinikę w której to robiłam, klinike miracki i wiedziałam że zrobią dobrze.

Gość longa54
ja tez robiłam bo chciałam, uzbierałam hajs i o. Nie zgodziłabym się, na modelkę pójść, nie wiadomo kto to robi i czym. A potem wyjdziesz nie dosyć , że Cie bolało to bedziesz płakać bo krzywo i brzydko. Nie wiem gdzie teraz są topowe salony ja byłam w magic visage na mokotowskiej. i jestem naprawde bardzo zadowolona.

Gość Monika 3522
Ja z całego serca polecam gabinet ProfiDerm i panią Annę Mazur. Kilkukrotnie maiałam wykonywany makijaż permanentny brwi różnymi metodami. Pania Ania jest perfekcjonistką. Teraz mam zrobiony metodą piórkową/włoskową i jest przepiękny. Polecam każdemu http://profiderm.pl/zabieg/makijaz_permanentny_warszawa_mokotow

Gość grymałka
ja robiłąm sobie brwi w magic visage w warszwie na mokotowie, z efektu jestem bardzo zadowolona, a salonu nie wybrałam przypadkowo tylko z polecenia moich przyjaciółek, bo wiedziałam że mogę zaufać takiemu miejscu.

Gość Jolka2112
ja miałam robionę brwi w salonie Strefa-Piękna i mega jestem zadowolona. Miałam troche problem z 'ogarnięciem' moich brwi i ich kształtu, w koncu sie zdecydowałam na zabieg i nie żałuję! Brwi wyglądają naturalnie, koleżanki chwaliły, a ja juz nie musze sie nimi przejmować :)

Gość Polina2
Ja byłam w Warszawie u Pani Bąk www.makijazpermanentny.warszawa.pl i bardzo dobrze robiła. Minimum bólu, doświadczona ręka. Super wrażenie i w dodatku bardzo miła kobieta. Polecam z całego serca.

Gość Sanderka000
Ja miałam tragiczne przejścia z brwiami, byłam u kosmetyczki i tak mi beznadziejnie zrobiła makijaż brwi, że nie wiedziałam co robić. Udałam się do Strefy Piękna bo byłam po jakimś czasie w Gliwicach, polecały dziewczyny ten salon i nie poszłam na marne. Brwi są śliczne, wreszcie ktoś fachowcy - kosmetyczka z powołania a nie dziewczyna która pewnie nie wiedziała co robi. Pani Beatka pełna energii, zaangażowania. Polecam, uratuje w każdej sytuacji :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować