Gość 1Miss Napisano Lipiec 7, 2015 Ja robiłam usta u tej dziewczyny jest profesjonalna , polecam ! Ma połowę ceny jak w salonie i dojedzie na miejsce .https://www.facebook.com/pages/Makija%C5%BC-Permanentny-Rz%C4%99sy-BA-Daria-Fia%C5%82kowska/727639057345110?ref=hl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2015 Zdecydowałam sie na makijaz brwi po latach domalowywania kredką i farbowania henną , żałuję tylko ze tak późno . Namiar dostałam od znajomej na P. Małgosię z Wrocławia mimo, że w mojej miejscowości też ktoś robi nie chciałam ryzykować i opłacało się przejechać. Dwie wizyty i brwi mam super naturalne , bo najbardziej bałam się sztuczności i mocnego koloru.Polecam P. Małgosię Gaca osoba z wyczuciem, jestem bardzo zadowolona. https://www.facebook.com/makijazpermanentnyWroclawLubin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2015 jak są tu jakieś osoby z Wrocławia to polecam perfect glamour, robią tam dobre makijaże permanentne i prowadzą kursy. Robiłam u nich makijaż brwi i wyszły super, teraz myślę o ustach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xyz31 Napisano Lipiec 13, 2015 mam pytanie odnosnie barwnikow pure bio touch. Czy sa dobre do ust? A jesli tak, to jak uzyskac naturalny bez? Czy jesli pomieszam rosewood z magic color to bedzie ok??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2015 Ja wykonywałam zabieg makijażu permanentnego w gabinecie medycyny estetycznej http://www.keramed.com.pl/ we Wrocławiu i jestem generalnie bardzo zadowolona z jego rezultatu. Właściwie przeszedł on moje oczekiwania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2015 W takiej sytuacji o odpowiedz poprosilabym wrozki. Mam taką z ktorej usług często korzystam i jej odpowiedzi sa konkretne i prawdziwe. Napisz do niej. tarocistkasofii@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwa66 Napisano Lipiec 25, 2015 Witam czy mógłby ktoś podać namiary na makijaż permanentny oczòw w Częstochowie i Katowicach oczywiście o sprawdzony, od jakiegoś czasu chodzi za mną chęć zrobienia sobie ale bardzo się boje, mam bardzo problemy z suchością oka i nie mogę się malować ponieważ zaraz bolą mnie oczy czy makijaż mi nie zaszkodzi ? jestem już przed 50 wiec maluje się i płacze proszę o sprawdzone salony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MARINA82 Napisano Lipiec 27, 2015 Ja robiłam brwi metodą piórkową w Studio Prestige w Sośnicy , chyba u Pani Agaty , jestem mega zadowolona , szybko i prawie bez bólu. Teraz idą tam robić moje dwie koleżanki ..... kreski ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2015 Jak dla mnie makijaż permanentny jest świetnym rozwiązaniem. Mam już od roku (kreski górne) a robiłam u Pani Patrycji Deviron w Krakowie. Oczywiście nie zastąpi on całego makijażu, ale zdecydowanie ułatwia sprawę ;) Zabieg pewnie powtórzę jak zaczną znikać efekty bo to duża wygoda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2015 Dziewczyny, miałam zrobiony makijaż ust. Muszę przyznać, że bałam się bardzo. Naczytałam się wiele o dużym bólu o lejącej się krwi i o wielogodzinnych zabiegach. Jednak w moim przypadku było naszczęście inaczej. Zdecydowałam sie na zabieg u Pani Agnieszki. Przekonały mnie zdjęcia zrobionych ust i komentarze dziewczyn. Pani Agnieszka zaproponowała mi znieczulenie dentystyczne i wydaje mi sie, że dla Mnie było to idealne rozwiązanie. Nie czułam żadnego bólu, a zabieg trwał około godziny. Z efektu końcowego jestem bardzo zadowolona :) Z tego co się orientuję jest nowa promocja na makijaż. Szczegóły na stronie poniżej: https://www.facebook.com/MakijazPermanentnyKlinikaUrody Na stronce jest rownież moje zdjęcie ust. Zdjęcie zostało wykonane zaraz po zabiegu dlatego kolor może sie wydawać zbyt mocny. Jednak po tygodniu wszystko sie unormowało i kolor to piękny pudrowy róż. Pozdrawiam, Aniela :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2015 http://permanentny.com - Jak dla mnie tutaj możę nauczyć się makijażu permamentnego. Mają ciekawe kursy i infomacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 Ja miałam robiony wczoraj permanentny brwi. Robiła mi pani X bardzo znana i polecana. Jestem jednak niezadowolona. Po zabiegu wyglądam jak przerysowana lala i do tego łuk posępny. Bardzo mi sie nie podoba zaczynam żałować tego makijażu. Powiedziano mi że mam zaczekać 10 dni ze to w połowie zejdzie. Czy to zejdzie bo kolor mam czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia 36 Napisano Sierpień 13, 2015 Witajcie! Mam zrobiony makijaż permanentny ust kontur z wypełnieniem, koszt to 600 zł. Przed zabiegiem wcale nie trzeba faszerować się heviranem, który niszczy nasz organizm. Ja po zabiegu smarowałam usta zoviraxem duo 2 razy dziennie plus maścią bepanten. Opryszczka się nie pojawiła. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2015 Z czystym sumieniem i zadowoleniem polecam Panią Agnieszkę Leśniewską (Police). Czekałam, czekałam cierpliwie na termin ale sie opłacało. Konkretna babeczka z wyczuciem smaku. Pięknie zrobiła mi kontur ust, naturalnie, subtelenie podkreśliła to co chcialam. Oczywiście tuż po zabiegu kolor był intesywny co mnie trochę przeraziło ale po zagojeniu się są perfekcyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2015 Jeżeli ktoś z Krakowa to polecam Mobilny Instytut Urody. Na konsultacjach można wszystkiego się dowiedzieć, a sam zabieg jest przeprowadzany w bardzo miłej atmosferze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2015 Mam pozytywne doświadczenia z makijażem permanentnym. Byłam u Pani Patrycji Deviron i zrobiłam sobie górne kreski. Mogłam wpaść na ten pomysł wcześniej :) Bardzo mi się podoba końcowy efekt i myślę jeszcze nad brwiami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2015 Ja miałam robiony makijaż permanentny brwi metodą microblading w Poznaniu w salonie Beauty Premium. Jestem bardzo zadowolona, własnych brwi prawie nie miałam, a teraz są pięknie wyprofilowane, poprostu idealne, nie mogę się na nie napatrzeć. Słyszę tylko komplementy, bo wyglądają bardzo naturalnie. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna014 Napisano Sierpień 31, 2015 Ja robiłam w Instytucie Urody Castolla w Poznaniu na Drużbickiego 13, z polecenia. Na początku w ogóle nie byłam do zabiegu przekonana, ale atmosfera i obsługa tam mnie przekonały. Dziewczyny mają dużą wiedzę o różnych zabiegach pielęgnacyjnych o których chętnie rozmawiają, także wizyta minęła szybko i bardzo przyjemnie, a z efektu jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorotka_gda Napisano Wrzesień 1, 2015 Ja regularnie robię sobie brwi - zabieg trochę boli, ale da się przeżyć. Teraz stało się to na tyle popularne, ze sama zrobiłam sobie kurs i robię mamie, siostrze i koleżankom. Bardzo ważne jest dobre dobranie pigmentu i sama kreska. Jeśli ktoś się tego nauczy to można osiągnąć bardzo naturalny efekt - a na takim większości zależy. Babeczka z new look, która mnie uczyła pięknie robi brwi - tak bym chciała umieć. Po pierwszym kursie już i tak fajnie mi wychodzą, ale widzę, że jak dalej będę się kształcić to efekt będzie jeszcze lepszy! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kraaków Napisano Wrzesień 3, 2015 Byłam w Salonie Odrodzenie na kreskach i brwiach. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2015 Witam. Czy zna ktoś Annę Krzywkowską z Gdyni? To pytanie kieruję szczególnie do Pań linergistek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2015 Ja mam bardzo dobre doświadczenia z makijażem permanentnym wykonywanym w klinice urody http://www.esthetique.com.pl/. Bardzo dobrze zrobiony, przede wszystkim naturalnie wygladający, a to jest naprawdę ważne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2015 Ja robiłam taki makijaż w Alei Piękna (http://www.aleja-piekna.pl/). Bardzo jestem zadowolona. Na co dzień jestem sportowcem, moją codziennością są ciągłe treningi, wieć tak na dobrą sprawę nie mam czasu rano nawet sie umalować, a wiadomo, że chciałabym dobrze wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2015 Polecam Krakow salon Odrodzenie... pani Malgosia robi rewelacyjny makijaz pernamentny... mialam robione kreski gorne dolne i brwi efekt naturalny... i naprawde ladny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izka szymaniak Napisano Wrzesień 21, 2015 ja poszłam na permanentny do mojej makijażystki Fabryka Makijaży Aleksandra Serafin (na fejsie) ktora zawsze maluje mnie na rozne okazje, byla swieżo po kursie makijazu permanentnego,ale jej zaufałam bo ma talent w wizażu więc stwierdzialm ze na pewno mi nie zepsuje. mam rewelke brwi i oczy ,wszystkim kolezankom poleciłam,i wszystkie są zadowolone!! do tego płaciłąm 400 za brwi.Tanio ale naprawde warto!! cudownie solidnie ! polecam Panią Oleczke! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Ja ten zabieg wykonałam w gabinecie medycyny estetycznej http://www.keramed.com.pl/ we Wrocławiu i na pewno za jakiś czas tam wrócę. Makijaż świetnie się prezentuje i długo się trzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2015 Ja mam bardzo dobre wspomnienia z wykonywania tego zabiegu w salonie kosmetycznym http://www.studioangel.pl/ w Krakowie. Za jakiś czas zamierzam tam powrócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2015 jak dla mnie decyzja o makijażu permanentnym była jedną z tych najlepszych kosmetycznych. zrobiłam go sobie kiedy urodziłam dziecko. nie miałam czasu na codzienne malowanie a też chciałam wyglądać atrakcyjnie (i nie tyle dla innych co przede wszystkim dla siebie samej). trzeba tylko uważać żeby robić go u naprawdę dobrego specjalisty. inaczej można po prostu straszyć. ja swój robiłam w gabinecie www.agnieszka-marosz.pl. mogę spokojnie polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2015 Też byłam w podobnej sytuacji jak poprzednia autorka komentarza. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie. Swój robiłam w Krakowie (www.miu.com.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2015 Dziewczyny, możecie napisać coś o makijażu permanentnym oczu. Chciałabym zrobić sobie kreskę u góry, taką jak eyelinerem. Tak się zastanawiam jak wygląda się po- czy jest się spuchniętym i jak długo, ile się czasu się goi, czy trzeba to smarować (tak jak przy brwiach) i ogólnie wasze odczucia po- czy żałujecie czy wręcz przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach