Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

hej ja na momencik chciałam tylko napisać że babcię przywiozłam dzisiaj do domu Ola ma anginę i strasznie gorączkuje a jak jutro poczytam zaległości to więcej napisze

hej, sylwuśka jak to się stało,przecież to Ty zaczęłaś tą stronkę,a teraz mój wpis jest pierwszy:O:P julka no rzeczywiscie tez sobie czas wybrali na roboty,Energa to chyba najgorsza z firm jakie znam:O zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków,kurujcie się bo Mikołaj juz na saniach pędzi!!!:D ja nie będe się rozpisywać,Wam rano życzyłam udanego dnia,a mój nie był udany niestety i mam teraz malutkiego doła:(ale nie będę Was zamęczać,więc uciekam.:) Buziaczki kochane dla wszystkich👄

Kasbak,a to sie stalo,ze zglosilas go do usuniecia:Pinnej opcji nie ma:P:P Fluidki dla chorowitek......................🌼 Sylwinka przytulam mocnoooooooooo..........👄3maj sie kochana🌼zdrowka ,zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla malej Madzi.................🌼 Dobrej nocki zycze i spokojnej dla Wszystkich...............🌼

pobuudka śpiochy!!!! herbatka z cytrynką i miodem na zdrówko....\\_/:D a, sylwuś foch normalnie,o co ty mnie podejrzewasz:(

Hej dziewczyny:) Dzisiaj pewnie bedą pustki-wszyscy zabiegani:P Kasbak herbatka miodzik:) :P Brylka napisz jak tam Ola?Nie gorączkuje juz tak?🌼 Sylwinka a ty napisz jak tam Madzia:) Dostałam wczoraj @,okrponie:O Julka no z tym pradem to żeczywiście przegięcie,szok:O

🖐️:) Kasbak dzieki za extra picie z rana:Da normalnie foch:Pco Ty na zartach sie nie znasz??:D:D🌼👄 Julka jak tam corcia sie czuje??🌼 Sylwinka,a Twoja Madzia jak tam lepiej juz troche??🌼 Fluidki sle chorowitkom ....................🌼 Ja nie wiem kiedy bede,bo mam w ciul roboty:(wiec mowie,a raczej macham🖐️Wszystki:)🌼👄 Zycze milego dnia.............🌼

🖐️ :D:D dziękuje dziewczyny 🌻 Madzia już lepiej nie gorączkuje tylko ma jeszcze katar i kaszle wieczorem posmarowałam ją maścią rozgrzewającą i w nocy ją musiałam przebrać bo się spociła

🖐️ Ja tylko na momencik, od rana zakupy, niedawno wrociłam, i musze sie zabrać, za jaki obiad. Brylka jak Ola sie czuje duuuzo fluidków dla niej...........🌼 Sylwinka, to super ze z coreczką już lepiej :) kasbak jak nastroje dzisiaj, mam nadzieje, że lepiej, stawiam kawe popołudniową ;)....c.... Sylwia ty to niesprzataj juz tyle tylko posadz tyłek na kanapie nogi wyciągnij i kawy sie z nami napij ;) Ja uciekam, musze sobie jakąs tabletke wziąć, bo mnie tak głowa napierdziela,że szok:O Miłego wekendu dla wszystkich🌼

Cześć A ja dziś rano poszłam z dzieciakami na dyżur do lekarza,obydwoje przeziębieni,tylko,że Kuba ma temperaturę co mnie martwi.Rano miał 37 teraz 38 i idzie w górę dostał już 2 razy ibufen i czopek,coś mnie się wydaje że noc może być nie przespana.U niego 40 stopni to norma.Dziś nic nie zrobiłam,latałam koło Kuby aby leżał,bawiłam się z Julką a mąż śpi[wściekły},powiedział że wieczorem posprząta łazienkę.Zobaczymy.Ja padnięta,też coś mnie bierze,biorę leki mam nadzieję że pomogą.Nie mam zamiaru spędzać wigili chorując.Muszę kończyć,powoli przygotowuję dzieciaki do snu,kolacyjkę już kończą,za chwilę szybka kąpiel i spanie-dobrze im to zrobi.Miłej nocki

Przesyłam fluidki zdrowotne dla potrzebujących 🌻 I pozdrawiam wszystkich uczestników tego topiku:D Miłego wieczoru😘

Cze4ść Dzieciaki gorączki nie maja,Julka przeziębienie przechodzi lżej ,Kuba gorzej,wszystko mu się odrywa jak kaszle-powoli zastanawiam się nad bańkami.Dziś robię z mamą pasztet,mam końcówkę prasowania i jeszcze muszę 2 prania zrobić.Wieczorem będziemy ubierać choinkę.Mieliśmy to zrobić w sobotę,ale chorubsko dopadło.Kończę,muszę dać dzieciaką leki.Miłego dnia

🖐️ dziewczyny widze że zabiegane:P ja tez stawiam kawke i ucekam:) super że dzieciaczki już lepiej:)

🖐️:)ja przelotem miedzy praniem dywanu,a lazienka:D Fluidki sle chorowitkom...........................🌼 I tu zyczenia dla kolezanek z topiku:)👄🌼 Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczy łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ___________*********** ________***************** ______********************* _____**********$************ ____**********$__$*********** ___***********$___$*********** ___**********$_____$********** ___**********$__$__$********** ___***********$_$_$*********** ____**********§§$$$$$********* _____********§$$$$$$$******** ______*******§$$$$$$$******* _______******§§$$$$$$***** __________***§§§$$$$$*** ___________§§§$$$$$$$ _______**_____$$$$$$$ _____$***$____$$$$$$$ ____$*****$___$$$*****$ ___$*******$_$$*******$_______$ --__$*******_$*********$___$$$$$ _$*******§§§§§§_*****$__$$$$$$$$$ $*******§§§§§§§§******$_$$$$$$$ $********§§§§§§*******$__$__$ _$$$$$$***$***$$$$$$$$ ___$*****$_$$***$$_$$$$$$$_$ _$******$_$$$$$*****$.$$$$$$$ $_*****$_$$$$$.$******$.$$$$$$$ $*****$_$$$$$$$_$******$._$ _$***$___$$$$$$__$******$ __$*$___$$$$$_$___$*****$ ___$_____$$$$_____$*****$ __________$$______$***$ __________________$*$ __________________$ WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZY SYLWIA Z RODZINKĄ:) 🖐️)))

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Luiza, Margaret, fluidki dla wszych dzieciaków, żeby te Swięta były zdrowe. Ja zmykam , bo kupe roboty mam , nic niezaczęlam nawet piec, bo ciągle coś innego. Poduszka mi dziś pękła, i wszędzie pierze a tyle sie nasprzatałam przed Świętami 😭 kupiłam wsypy nowe, i będe zmieniać :O Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki oby te święta były dla WSZYSTKICH zdrowe i radosne 🌼 Jak będe mieć jak to sie odezwe 👄❤️

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość by sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość. życzenia składa Luiza z rodzinką A my powoli dobiegamy końca sprzątania i zaczynamy robić potrawy wigilijne.Pasztecik gotowy i już mam na niego smaka.Muszę kończyć.Miłego dnia

🖐️dziewczynki:) Pyska dziekuje za kawusie🌼 Luiza i cala reszta:)dziekuje Wam kochane za piekne zyczenia👄🌼 Fluidki sle chorowitkom...........................🌼 Spadam bigos gotowac i wiele jeszcze innych rzeczy musze zrobic:(no konca nie ma tego wszystkiego:O Zycze milego dnia🌼🖐️

sylwuś masz racje,że końca nie ma tego wszystkiego...u mnie też jeszcze kupę roboty.Nadka teraz spi,a ja robie krokieciki z kapustą i pieczarkami,wieczorem zrobię rybę po grecku,jutro ciasta i reszta potraw.Ech,tyle roboty,ale za to potem słodkie lenistwo:D Moja Nadia cos przeziębiona,ale mam nadzieję,że na tym sie skonczy i ,,że bez antybiotyku się obędzie. Wam też zdrówka dla dzieciaczków życzę...🌼,oby wszystkie nasze pociechy byly zdrowe na te święta. wszystkim Wam kochane życzę,radosnych,ciepłych ,rodzinnych świąt. Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś sie przydarzy. Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana. Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mam życzenia w dniu Bożego Narodzenia.

____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! *************************************************************************************************

Dobrej nocki zycze 🖐️ Fluidki dla potrzebujacych juz posylam.....................🌼 Dziekuje jeszcze raz dziewczynki za zyczenia swiateczne👄🌼❤️

Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór upłyną Wam w szczęściu i radości przy staropolskich kolędach i zapachu świerkowej gałązki.

......_,|,_ ............ \'|`...Gdy pierwsza ............/.\\. gwiazdka .........../`,\\)... na niebie .... ....../__\\ ... zabłyśnie ........./ . o \\....niech Cię ......../_ , *_\\_... Aniołek ......../ `, .* \\_...ode mnie ......./ … `~ . \\... uściśnie ....../_ . * ., o \\...I przekaże ....../ … o .. ~ \\ … serdeczne ...../ . * .... . o.\\… życzenia ..../_ ,,~~ \'. * \' _\\_\'w Święta ..../`~,, .. o.......\\::::::Bożego .../ .* ...`\' * … ,\',..\\ :::: Narodzenia ../_.....o ..~~,, , _\\... oraz wiele ./ .. * ......... ,, ~ \' \\..... radości i /* .... o ..._~`\'*...o \\....nadziei `-,,~\'`\' ...* ... _ ,-´.......w Nowym ........\":-------:\".......2009 Roku!!!!:)))

pyśka chyba nie pękłaś z objedzenia??:p a tak serio to ja też.:D no dobra dziewczyny,kawkę poranną można wypić,więc proszę.....\\_/ i życzę udanego dnia:)