Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

Hej dzisiaj u chłopaków w klasie był dzień babci i dziadka i moi chłopcy wypadli naprawdę dobrze :) Pyśla spirala to super wynalazek ja byłam z niej bardzo zadowolona mnie brzuch nie bolał zaraz po założeniu czujesz ją ale w głowie bo sama świadomość że masz w środku obce ciało chyba tak działa . Jeżeli chodzi o krwawienia to ja zawsze miałam słabe i po założeniu niewiele się zmieniło . a pytać możesz w miarę możliwości odpowiem dzisiaj miałam księdza po kolędzie i na szczęście nie siedział za długo ( tylko 20 min) bo on to potrafi się zasiedzieć jest w naszej parafii 22 lata to zna wszystkich i wszystko chce wiedzieć

hej,a ja wróciłam od siostry z urodzinek objedzona plackiem:) trochę mi smutno bo jutro moja mama z siorką wylatują do Irlandii do brata,bedzie mi tęskno:( u mnie nic nowego,Nadka zdrowa i tylko drżę aby tak pozostało,bo tak grypa panuje... dziewczyny ja tak czytam o tej spirali,ale nie jestem zbyt w temacie.Brylka jak długo można miec taka spiralę?gdzies mi sie o uszy obiło ,że trzy lata,tak?sa różne,czy jak to z nimi jest?a po zdjeciu nie ma obaw o nastepna ciążę,tzn nie ma komplikacji jesli chce sie miec znowu dzidziusia?? Sylwinka a co u Ciebie?nic nie piszesz,mam nadzieje ,że wszystko ok?👄 sylwia nasza to pewnie wykończona wizyta koleżanki:p julka❤️ pyska,margarett,brylka ,ivette i reszta ekipy dobrej nocy zyczę i uciekam🖐️

Ja własnie wróciłam z pracy:) Kasbak dobrze piszesz nasza biedna sylwinka pewnie już taaka wymęczona ta wizyta,akto wie,może jeszcze u niej siedzi i klepie pierdoły:D :P :P :P no do jutra,lece pod prysznic..:)🖐️

🖐️ledwo zyje:(dobrze,ze ta kol...jest dzis w pracy,bo bym chyba dnia nie przezyla:O:(:O Kawka dla Wszystkich spragnionych juz leci;)..............c......... Zycze Wsiem milego dnia........🌼 Fluidki sle potrzebujacym...................🌼 Julka❤️👄 Kasbak mialas racje;)mam dosc jej😠 Pozdrawiam serdecznie mamcie🌼 🖐️)))

sylwuśka dzięki za kawkę,ja sama z Nadią siedzę więc chetnie się napiję:) a Nadinia teraz siedzi w hustawce po wieeelkim płaczu,bo spadła z kanapy:( echh dzis sobota,wiec pewnie tu pusto będzie,bo wszystkie pewnie sprzatacie,a wieczorkiem imprezujecie:P no to ja narazie tez zmykam

Kasbak nie ma za co;) Po oceanie płynie "Titanic". Orkiestra gra, pasażerowie się bawią. Na estradę wchodzi kapitan i oznajmia: - Proszę państwa, mam dwie wiadomości, dobrą i złą. Od której zacząć? - Od dobrej, od dobrej... - Otóż, proszę państwa, otrzymałem wiadomość, że przyznają nam 11 Oscarów... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , Wpada Jasiu do domu szczęśliwy jak po pół litra. Ojciec ogląda świadectwo i mówi: - Durniu! Same pały, a ty się cieszysz?! - Jeszcze tylko wpier*ol i wakacje! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,, Wchodzi kobieta z dzieckiem do autobusu. Kierowca do niej: - Ale ma pani brzydkie dziecko! Kobieta, wkurzona, siada. Współpasażer pyta: - Dlaczego pani jest taka zdenerwowana? - Bo kierowca mnie obraził - odpowiada kobieta. - Niech pani poczęstuje się cukierkiem na poprawę humoru - mówi współpasażer - a dla małpki mam bananka. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,, Jedzie blondynka nowym Porsche i walnęła w ciężarówkę. Tir cały się rozpadł, a Porsche zostało nietknięte. Z tira wyszedł zdenerwowany kierowca, narysował kółko na jezdni i kazał blondynce tam stać. Sam wyjął nóż i zaczął ciąć tapicerkę Porsche. Odwróciła się, a blondynka się śmieje. No to wziął scyzoryk i zaczął rysować karoserię. Odwrócił się, a blondynka znów w śmiech. No to facet wkurzony na maksa oblał Porsche benzyną i podpalił. Usatysfakcjonowany patrzy na blondynkę, a ta wciąż się śmieje. - Dlaczego pani się ciągle śmieje?! Na to blondynka: - Bo jak pan się odwraca, to ja wychodzę z tego kółka. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,, - Czy tak krzywe nogi ma pan od małego? - pyta lekarz. - Ależ nie, panie doktorze, od kolan. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,, - Halo... - Sklep obuwniczy, słucham? - Przepraszam, pomyliłem numer... - Nic nie szkodzi. Niech pan przyjdzie, wymienimy. Wiadomości w skrócie : pogoda - upał; polityka - gnój; kultura - nuda; sport - wstyd.... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,, Dobra ze mnie styka Ide synka usypiac,a potem czeka mnie sprzatanie w kuchni i luzik

Sylwia dobre te kawały,skąd Ty je bierzezsz????hehhehehe:D:D:D:D

Kasbak od mojego M ze stronki:D:D:D:D Co porabiacie dziewczynki??:)ja sie nudze:(i nie moge sie doczekac kiedy moj M wroci:( Teraz ide z dziecmi sie pobawic,a potem musze pranie rozwiesic i dalej bede sie lenila:D:D:D

dzisiaj podłączyli mnie do neta:D:D ale nadal niemam jak pisać mieszkanko powoli doprowadzam do ładu, pozostały jeszce takie drobne rzeczy do zrobienia, ale już jest ok. Pomyłam właśnie podłogi, i czekam na m jak z zakupow wróci, bo nic niemam, nawet chleba:O pozdrawiam wszystkie mamusie🖐️ i dziękuje wam za dobre serce❤️👄🌼

ojjjooojooooj,ale pustki:( to może zapach kawki was przyciagnie:)...o proszę....

Wstawac spiochyyyyyyyyyy:P:P:P:D:D🌼 Kawka dla Wszstkich...............c......i soczki,a co:D:D................... Fluidki sle potrzebujacym i spadam do szkoly........................🌼 Pozdrawiam Wszystkie mamcie🖐️🌼 Julka👄super,ze juz masz neta:)do poczytania czestrzego;)

Cześć My weekend spędziliśmy na odwiedzinach.W sobotę pojechaliśmy do babci męża a prababci Kuby i Julki.Lubię tam jeździć bo zbierają się u niej wszyscy-wnuki,prawnuki.Było nas 20 osób i zabawa super.W niedzielę pojechaliśmy do następnej babci,prababci a popołudniu do teściów.Można powiedzieć że w domu nas prawie nie było.Ostatnio Kuba zrobił się pyskaty i nie słucha,powiedział,że za mało poświęcamy mu czasu,więc mąż powiedział,że ma wymyślić zabawę na jutro.I wiecie co ma duży problem,bo nie wie w co chce się bawić Co do Julki bicia stosowałam metodę oddawania,mocniej ale żeby zapamiętała i nie robiła tego więcej.Ale na nią to nie działa.Kiedyś Kuba ją tak ugryzł,że odbił swoje zęby na jej ręce i wyszedł siniak.Ona popłakała i uderzyła go mocno a potem zaczęła kopać.Normalnie tracę powoli do niej cierpliwość.A jak powiesz że czegoś nie może to zaczyna płakać i obraża sie.Wiem że muszę to przejść jej zachowanie,ale nie wiem dalej jak ją oduczyć bić.Co jest lepsze inne dzieci nie uderzy. Dobra kończę bo czas się wziąść za sprzątanie Do herbatki i kawki dorzucam torta i rodzynkowca.Jakieś słodkości nam się należą

hej mamusie:) siadłam o was na chwilke, przy kawie, Jagodka bawi sie grzecznie, a ja zaraz ide pomyc naczynia, bo wczoraj nichciało mi sie:O, potem poodkurzam i umyje podłogi i pranie nastawie, musze pościel zmienic, i bede mieć luzik:D CO dzis rrobicie na obiad? ja mam w planie barszczyk z uszkami, ale to tylko narazie w planie;) dobra zmykam bo coś sie za cicho bawi to moje dziecko, miłego dnia. Acha i chciałam wam jeszcze raz bardzo podziękować za wasze wsparcie dla nas❤️ miło wiedzieć ze jednak ktos ciepło o nas myśli👄 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

🖐️ Ale pyszności dzisija tutaj mamy:D Julka jak miło zobaczyć u ciebie uśmiech:D,super kochana że juz masz neta i wracasz do nas ,ja dzisiaj na obiad robię króliczka w białym sosie,bleee:P ja tego nawet nie zjem..ale moje chłopaki tak-i to wszystkie:) Julka to ja tam może wpadnę do ciebie na te uszka:P przepadam:D Luiza no z tym biziem to żeczywiście masz kłopot-współczucia:O,ale na pewno sobie poradzisz:) Fajnie tak pojezdzić tu i tam...ijeszcze do tak dużej rodziny,na pewno było super:) NO ja jutro idę do ginekologa,zapytam się o ta siralkę...zobaczymy co powie:) Sylwunia a jak tam ty się czujesz??:) Sylwinka a ty ,jak tam dzidzius??:) Brylka ,Kasbak,ivett a wy gdzie się podziewacie???:Pzameldowac się chociaz tutaj :P :) no lece bo przypali mi się jeszcze króliczek i bedzie po obiadku:P

cześć. ja już sie melduję choc w zlym nastroju:( byłam w pracy i zadzwonił mi M,że Nadia ma prawie 39 gorączki.Pojechał z nia do lekarza,ale w sumie to niewiadomo co jej jest,Wymiotowała,dał jej ibum i goraczka spadła,gardlo to nie jest,lekarka kazała dac eurespal i zobaczymy.Ja tak sobie myslę,że może sie czymś zatruła,tylko nie wiem czym.Wczoraj pila taki soczek pomarańczowy ,wiec może nim,bo to jakas Kubusiowa nowowść:O echh.....:(jutro wziełam sobie wolne w pracy,to bede z nia cały dzień w tej chorobie,biedactwo moje:( julka ja tez sie załapię na ten barszczyk??

Gość
pamięta mnie ktoś jeszcze??

Kala ja to cie nie pamietam:D ale fajnie że wpadłąś:) :P :P :P spróbuję ci eodnalezc...:)

kala ja cie niestety nie pamiętam:( pewnie pisałas na poczatku topiku, ale mysle ze niektore ze starszych topikar cie kojarzą;) No i pyśka Cie szuka juz ponad godzine, to moze cie w koncu znajdzie :d pyska jak tam poszukiwania:D:D:D :P:P:P Kasbak oj to ci sie mała pochorowała, mam nadzieje ze nic powaznego, niech wraca do zdrowia szybko Nadisia 🌼 Syyyyylllllwiaaaaa!!!!! a ty gdzie jesteś?? pewnie upirdliwa kolezanka ma wolne i d*pe ci zawraca:O przegon ją i zajrzyj do nas:)

A ja chciałam postawić dzis zaległe winko, albo pifko :P i torcika kawowego z imienin, ale nikogo niema to co będe tak sama pić:P :D

Julka ja jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P :P stawiaj i pijemy :P :P!!!!!!!!! No i wszystkiego naj,naj,naj lepszego!!!!!!!!!!Żeby ci się zycie kochaniutka ułozyło!!!!!!!!!!i żebyście zamieszkali w swoim domku!!Tego ci życzę!!!!!!!!!!!!NO to co pijemy?:P :P :P :P gumijagoda:D 🖐️

kala za duzo tych stronek:P napisz nam kilka słówek o sobie i juz cie poznamy:D

no prosze, jak niema nikogo to niema, ale jak tylko winko na stole to zaraz sie wszystkie zleciały:D:D zapraszam :) winko ......~~~~~~~~/...~~~~~~~~/ ....~~~~~~~/.....~~~~~~~/ .....~~~~~~/.......~~~~~~/ ......~~~~~/.........~~~~~/ .......~~~~/...........~~~~/ ........~~~/.............~~~/ .........~~/...............~~/ ..........~/.................~/ ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ......./******........./******. i torcika I..*....*...*...*...*..I I....*..*....*....*..*.I I_______________I o prosze ;)

Gumijagoda witaj miło że do nas czasem zaglądasz:) Co u Ciebie słychać? 🌼❤️🌼

Gość kasik kasik
zapraszam na chwilke relaksu do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com .

julka wszystkiego najlepszego,duzo usmiechu i radości,zaległe ale z serca:D🌼 kala TY to chyba koło 300 stronki bywałaś,fajnie,że zajrzałas:D

Gumis❤️👄pozdrawiam serdecznie kchana👄 Julka ja czuje sie sredno na jeza;) aaa dzieki za winko;)🌼Julka ja jestem,to tu,to tam;):D:D Pozdrawiam serdecznie Wsie👄🌼 I na dzis macham 🖐️))zbieram sie do wyjscia:)Jutro napisze jak bylo;) Fluidki sle potrzebujacym i zmykam;)..............................🌼 Papa!!!

;) baaardzo dziękuje za zyczenia ❤️ :) imieniny miałam juz hmmm dawno temu, na dzien babci:D ale przez ta przeprowadzke wszystko sie tak jakos posypało:( i w domu zadnej imprezki nierobiłam, ale dla moich kochanych koleżanek torcik zawsze sie znajdzie ;) 👄