Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

Julka Ty farciaro co sie wsciekasz:P:P??:D:D:Dstronke zlapalas widzisz??:P:P:P:D:D:DA do M sie nie odzywaj przez tydz.to zobaczy jak,to doberze😠3maj sie slonce👄i nie daj sie facetowi!!!❤️👄🌼❤️ Fluidki sle chorowitkom.............................❤️❤️❤️ My wczoraj robilismy grilla i dzis pewnie tez bedzie;)no chyba,ze pozno z pracy maz wroci,to lipa;):D:D:D U mnie nic ciekawego:P:P:D:D:D Pozdrawiam serdecznie Wsie🌼👄 🖐️)))

no odezwały się księniczki:P-alei tak nie wszystkie:) Julcia ja sie podpisuje pod sylwunią nie odzywaj siędo dziada przez tydzień to cię ponosi pózniej na rękach:P :P :P:D Chyba znowu trzeba będzie postawić winko na poprawę humoru -:Ptylko nie pisz mi Julka że tu się rozpijamy bo to specjalnie dla Ciebie:D U mnie tez nic ciekawego,w tajemnicy wam napisze że ucze się na prawojazdy-ale hiszpańskie-problem w tym że zajmnie mi to wiecej czasu niż w Polsce,ale nie poodaję sie i mam nadzieję że za rok będe jezdiła:P :P :P :D :D :D

Przepraszam a co to nikt nie postawił dzisija żadnego ciach???ja stawiam placek niebo:P :P)zobaczymy kto sie pisze???:)

Julka,a co,to za ciasto niebo???:D:D:D:Dja poprosze mimo wszystko kawaleczek:P:P:D:D:D:D Mnie gardlo napitale,ze szok:(malego juz polozylam spac i robie Dawciowi kolacje,a potem mam gore lachow do poskladania:Ona samym koncu wale na silke,bo juz troche sie obijalam ostatnio:P:D:D Pyska ja winka nie lubie:Pale za ,to piwko chetnie;):P:D:D:D 3mam kciuki Pyska za pomyslne zdanie prawka:)🌼ja narazie sie nie ucze,bo strajkuje:P:P:D:D Zycze spokojnej nocki i mi sie tylko nie pospijac,bo ja nie bede do domow odprowadzala wszystkich:P:P:P:P:D:D:D:D:D Fluidki sle jeszcze raz potrzebujacym............................❤️❤️❤️❤️ Paaaaaaa:D:D:D

Pyska ja chyba wiem co to za placek, hmm dawno go nie robiłam ale pyszny jest. Okej to ja stawiam dwa placki , fale dunaju, i polecany przez pyske bounty , postawiłabym jeszcze kremówke, bo była ...ale sie zbyła:P, dzis poszedl ostatni kawałek. Sylwia ja nie mam czasem sił do niego, czasem jest jak do rany przyłóż a czasem zachowuje sie jak rozpieszczona dziewczynka w wieku przedszkolnym😠 strzela focha obraca się na pięcie i tyle go widziano po za tym nie raczy odebrać telefonu bo po co ON sie ma denerwować 😡brakuje jeszcze żeby zaczą tupac nogami ze złości:O Ide mała szykować do spania, a potem jade po szanownego księcia do pracy😠

Gość
julka11-ciesz sie ze tylko tak robi :) pyska-podziwiam prawka hiszpanskiego,ja na sama mysl o tym bym uciekla :) postaram sie jutro napisac wiecej buzka

Hej śpiochy wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kawka i soczek na stole!:Dmoze byscie ruszyły sie tak wreszcie i napisały coś na forum/??Co sie dzieje lenie jedne:P :P :P:D U mnie dzisija swieci słoneczko,po południu jadę na zakupy bo Mój Adaś w piatek ma 6 lat:)wiec po południu mnie nie będzie,ale ptzed południem jeszcze zajże i zobacze kto cos tu naskrobał:) 🖐️

🖐️melduje,ze mnie dzis nie bedzie,bo jestem chora na maxa,a zreszta maz jest w domu,bo dzis u nas jest dzien Sw.Patryka i sa imprezy na miescie i pojdziemy z dziecmi niech sobie poogladaja roznosci;):D:Daaaa i maz obiecal Dawidkowi pojsc na wesole miasteczko:)wiec dzien zapowiada sie bardzoooooo ciekawie:D:Dboszzzz ja stracilam prawie glos tak mnie gardlo boli😭 Ide zrobic sniadanko,bo jeszcze nic nie jedlismy:O Zycze milego dnia🌼 Fluidki sle potrzebujacym i spadam;)..............................❤️❤️❤️ 🖐️👄

🖐️:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Luiza gratulacje dla Julci 🌻 świetnie że nie chce już smoczka :D:D Pyśkaa jak tylko usłyszałam o winku to się od razu zjawiłam :P:D:D:D Sylwunia a Ty wracaj szybko do zdrowia 🌻

Czesc Dziewczyny Ja juz calkiem dobrze sie miewam, dziekuje wszystkim za mile slowa. Sylwunia Trzymaj sie cieplutko i wracaj jak najszybciej do zdrowka! Jeju ja od rana zabiegana: bylam zlozyc pity, u gazownika podregulowac gaz, bo mojego meza korcilo i rozregulowal i zaczal duzo palic - jak male dziecko ;) A w domu sprzatanie, sprzatanie i sprzatanie - tak to jest jak przez ponad tydzien nic sie nie sprzata. Wiec zebralam sily i dzialam. Kurcze gotowalam zupe, sypnelo mi sie za duzo ryzu i zrobilo sie rizotto zamiast zupy ;) Musze Wam sie pochwalic ze moj maz na dzien kobiet sie spisal, chyba sobie wzial do serca rozmowe o tym trzeba pielegnowac zwiazek i sprawiac radosc drugiej osobie. I dostalam swoje ukochane perfumy - DKNY be delicious - uwielbiam je. Zreszta na niego tez dzialaja ;) A i jeszcze kulki do kapieli. Jestem bardzo zadowolona bo po poszukiwaniach znalazlam wreszcie wolne miejsca i na wielkanoc wyjezdzamy do Zakopanego. Moze sie uda przedluzyc do konca tygodnia - jak mezowi dadza urlop. Agatka jeszcze nie byla w gorach wiec jestem ciekawa jej reakcji.

hej ale jestem zmarznięta:O wróciłam z pracy, a u nas pogoda paskudna, leje i wieje, zimno takie ze szok a ja na rowerze sie wybrałam 7km w jedna strone, chciałam przejechać na skróty, bo jest a raczej była taka ścieżka przez pola i lasek ok 2,5 km a le bobry całą droge zawaliły i zalało połowe:O Ide odmarznąć troche, postawcie jakiegoś grzańca na rozgrzanie ;) napisze pózniej jeszcze papapapa

Gość kil bil
jestem w ciąży

Julka jak się czujesz,mam nadzieję że już ci cieplutko:)❤️ Dziewczyny co jest z Wami???czemu nic nie piszecie??:O Kasbak a Ciebie tyo już całkiem nie ma,Luiza,Ivett,iva,margarita i cała reszta..... no co z Wami ,dziewczyny??????????????????????????????????????????:O :O :O :O :O Agaa nawet mi nie pisz o tych górach bo sama bym pojechała😭ale super że sobie odpoczniecie:DA z tym sprzataniem to tak jest:Pja pospprzatałąm rano a tera juz jak by nikt nie sprzatał:O kil bil gratulacje:) Sylwunia meeeegaaa fluidki dla Ciebie:)❤️do łóżeczka i lez:)polała bym ci czegoś dobrego na gardełko...ale jak bierzesz leki...:P :P :P:)no buziaczki i wracaj do zdrowia:) Ja juz po zakupach,prezent kupiony,balony i inne rzeczy do dekoracji tez...impreza jużnniedługo :P :P :D zapraszamy>>.....:)szampanik tez bedzie :P :P :)

hej kurde, od 4 dni sie odchudzam i przytylam 400g :/ mala dzis usnela na naszym lozku razem z A :D no ale potem ja przeniosl do lozeczka :> pogodzilam sie z A.... nie wiem, czy to dobrze, czy zle... pogadalismy se... no i tak - on siedzeniem w kompie chcial odreagowac to, ze ja za duzo kasy wydaje, a ja zakupami sobie rekompensowalam to, ze on mi nic nie pomaga mam nadzieje ze jakos lepiej bedzie miedzy nami ech

CZeść ja na chwilę.Wczoraj się nie odzywałam bo maiłam dzień na wariackich papierach.Do południa dowiedziałam się że w szkole jest bomba,była ewakuacja,dzieciaki z młodszych klas przeszły do nas do przedszkola.Dowiedziałam się o tym przez przypadek,od kolegi.Szkoła nie informowała,bo panie w tym biegu nie zabrały dzienników więc wszystko szło pocztą pantoflową.Kuba nawet tego nie przeżył bardziej rozpaczał że zgubił w tym pośpiechu rękawiczkę.Dopiero zaczęłam mu tłumaczyć,że on jest ważny a nie rękawiczka.W domu o niczym innym nie rozmawiał jak o bombie,więc szukałam mu zajęć aby przez chwilę nie mówił o tym.Dziś u nas jest zimno,choć słonko wyjrzy od czasu do czasu.Boli mnie głowa-ta pogoda jest okropna.Dziś muszę poprasować,ugotować obiad i po Kubę.Więc kończę i miłego dnia

Ja tylko macham🖐️bo zdycham:(nie moge mowic i wogole,to czuje sie jak bym miala ze 40 st.goraczki😭 Milego dnia zycze..............🌼 Fluidki sle potrzebujacym..........................❤️❤️❤️ U mnie plus 15 st.:P:P:D:Dpogoda cudna:)ja wlasnie koncze prac posciel juz 2 prali dzis puscilam:ODominis oglada bajeczki,a ja sobie siadlam na momencik,bo odkurzalam cala chate i sie zmachalam,ze hej:O:( Dobra zmykam,bo i dzis musze wczesniej po Dawidka isc do szkoly:) Ps.tak wogole,to u mnie po staremu;) 🖐️)))

hej, nie odzywałam się,bo nie miałam na nic czasu.W weekend goście,i my w gościach:D,w poniedziałek brat wylatywał do Irl,więc M odwoził ich na lotnisko,no i my z Nadinią same w domu,więc ciężko mi było cos zrobic,tylko bawiłysmy sie razem:DA wczoraj byliśmy całe popołudnie na basenie,Nadia wyszalała się,że hej:D to tak w skrócie co umnie,znikam bo musze Nadię uspić,obiad ugotować i poprac,.paaappaa buziaki dla wszystkich👄 luiza mam nadzieję,że to był głupi żart z tym alarmem o bombie:O:( sylwuś fluidki...🌼

cześc dziewczyny! Luiza z tą szkołą to nawet nie pisz,takie głupie żarty ktos sobie robi a przecież ...zresztą szkoda gadać..ważne tylko żenic się nie stało i wszystko ok:) Sylwunia meeega fluidki:)❤️ Kasbak ale ci fajnie z tym basenem,sama bym pojechała ale nie ma mnie kto zawieść😭dlatego chcę własnie iśc na to prawko:P :P :) U mnie też sloneczka a jak cieplutko,wyprałam pościel,zarza ide powieśić i dalej sprzatam..:O Dziewczyny a gdzie reszta??

Gość
Poradzcie mi cos bo inaczej zwarjuje: Co noc moj synek sie budzi i nie spi 3 godziny,zdarzaja sie cale noce przespane ale wtedy jest swieto,na palcach jednej reki moglabym policzyc ile razy w ciagu kilku miesiecy spal cala noc.Tak jak napisalam to trwa kilka miesiecy.Podaje mu herbate z melisy a raz nawet dalam czopek uspokajajacy \'viburcol\' ale nic nie pomoglo. Chyba sie powtarzam z tym tematem,nie wiem. Budzi sie z placzem i przez caly czas kiedy nie spi denerwuje sie na maxa ze nie moze zasnac,byscie musialy go widziec,prezy sie,wygina,marudzi itp plisssss pomozcie

Gość
dodam,ze spi raz w ciagu dnia od godziny do 3 ale najczesciej ok 1,5-2h,standardowo kladlam go spac ok 19>45,ostatnio zaczelam o 21.30 lub 21 ale raz skukowalo raz nie ;/

Hej dziewczyny Ivette, to moze sprobuj jeszcze jakies cwiczonka. Ja tez ostatnio chcialam sie odchudzac i kupilam sobie skakanke do cwiczen :) A co do meza, to rozmowa to klucz do sukcesu. Trzymam kciuki Sylwunia do lozka i nie wychodzic spod kolderki :) Zdrówka! U mnie pogoda jest beznadziejna i strasznie zmienna : rano na chwile bylo slonca, za 5 minut wichura i tak w kolko. Nawet grad padal, a glowe to chce urwac ;) Iva niestety nie wiem co Ci doradzic. Moze sprobuj go wymeczyc przed snem - jakies cwiczenia, wyglupy. Ja wczoraj poszalalam... Umowilam sie z kolezanka na piwko u mnie, przyszly dwie i jeszcze kolega sie przyplatal i tak przy tym piwku ( i nie tylko ) zeszlo nam do 2-ej.... Rano bylam nieprzytomna i glowa mi pekala :)

Ja rozumiem ze pogoda do niczego - przynajmniej u mnie ( wiatr, snieg, zimno) ale juz najwyzsza pora wstac! Leniuchy jedne Stawiam kawke z mleczkiem na rozbudzenie.

Gość
A co tu taka cisza ????

Uuu.. dziewczyny, co sie z Wami dzieje? Nawet sie nie przywitacie...

🖐️ :) Aguś na twoje specjalne życzenie;) 🖐️ Oj wymeczyła was ta choroba:( mam nadzieję że Agatka juz całkiem wydobrzała;) buziaki dla niej:) Pyska jak idzie nauka na prawko?? zakuwasz pewnie ostro, i powiedz dlaczego tak dlugo to wszystko trwa, rok :O ?? czy sa jakieś inne normy jak w Polsce? Sylwia jak po świętowaniu, leczysz kaca:P:P :D jak powiedziała sylwinka na kaca jest najlepsze powietrze z materaca:D:D:D Wracaj szybko do zdrowia 🌼 Luiza ja też mam nadzieje że z tą bombą to kiepski żart:O :( ludzka głupota czasem nie ma granic:O No i oczywiście WIELKIE gratulacje dla JUlci 🌼 za smoka oczywiscie:) Iva chciala bym ci coś doradzić ale nie wiem co:( bo ja mam taki sam problem,moja mała od urodzenia kiepsko sypia w nocy, ostatnio odpukac śpi dosyć dobrze, ale np w jesieni był czas że budziła sie co noc przez 2 tyg ok 24 i nie spała do 4-5 nad ranem:( lekarka stwiedziła ze może mieć robaki, szczególnie że w domu był pies, dałam jej lek i przez następny miesiąc nie obudzila sie ani razu, ale po jakimś czasie znowu sie zaczęło i tak ze 2-3 razy w tyg.Ja też próbowałam wszystkiego, nie zwracać uwagi, udawać ze spię, viburcol, ibufen, espumisan nic nie pomagało, mała chciała sie bawić:O przez pól nocy.Czasem własnie budziła sie z płaczem, podobno to jest objaw robaków-niespokojny sen, może przejdź sie do lekarza, zobaczysz co ci powie. Iwett z tą skakanką to niezły pomysł;) ja postanowiłam ze będe do pracy jeździc rowerem to jest w sumie ok 14 km w obie strony a u mnie teren górzysty:D dziś akurat miałam dziń wlny, ale rowerek i tak zaliczyłam mimo wiatru i mrozu;) Ciesze sie że doszliście z partnerem do porozumienia:) oby tak dalej 🌼 JA sie też wkońcu wczoraj pogodzilam z m;) ale w odróżnieniu od iwett mało rozmawialiśmy :D;):D

Gość
Julka- robaki ????!!!!!! Boze chcesz zebym zawalu dostala???? my tez mamy psa :/,teraz to dopiero napedzilas mi strachu.

🖐️ :D:D:D:D 🌻Adasiu🌻 "Z okazji urodzin życzę Ci radosnego uśmiechu, wielu wesołych przyjaciół, wspaniałych zabaw, wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki, lodów na deser i wszystkiego czego tylko zapragniesz" 👄👄👄👄👄❤️❤️❤️❤️

a teraz wstajemy leniuchy :P:P:P kawka herbatka i soczek na stole :D:D:D:D jaka u Was jest pogoda bo u mnie świeci słońce a na dworze zimno niech przyjdzie już ta prawdziwa wiosna :D:D:D:D:D ja to zawsze mam tak że najpierw się pokłócę z M a w nocy się godzimy :P:P:P Miłego dnia 👄