Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana mama

jakie pieluszki najlepsze???

Polecane posty

Gość zatroskana mama

dotychczas uzywalam pampersów i jestem z nich bardzo zadowolona, jednak moj facet uwaza ze są za drogie i chce probowac innych. ja nie bardzo chce eksperymentowac na pupie dziecka skoro znalazlam pieluszki ktore mi odpowiadają, tym bardziej ze w przeliczeniu nie są duzo drozsze od innych. tesciowa to w ogole by wsadzila moje dziecko w tetre, widze jej duzy wplyw na mojego mezczyzne jesli chodzi o te sprawy.

Gość zatroskana mama
mamusie, pomozcie prosze, opowiedzcie o wlasnych doswiadczeniach z pieluszkami i jakie sa dla was najlepsze. :)

Już było o tym wiele topików. Od samego początku używałam pampersów i pod wpływem ... właściwie sama nie wiem pod wpływem czego, przeszłam na Huggiesy. W efekcie, zużywałam więcej pielusze, bo nie były już tak chłonne, więc cenowo wyszło chyab nawet drożej, a dziecko miało odparzoną pupę. Innych nie próbowałam, bo szybciutko wróciłam do pampersów i przestałam eksperymentować.

Ja też poczatkowo używałam pampersów, do czasu, kiedy moje dziecko nie zaczęło budzić się z mokrymi plamami na pupie. Wtedy zmieniłam na Huggies super flex, droższe niestety :( A teraz jak juz Huggiesy wydrenowały moją kieszeń doszczętnie, przerzuciłam się za rada koleżanek z topiku najpierw na bella Happy, potem spróbowałam Rossmana te bordowe, a teraz używamy Dada z Biedronki i powiem Ci, że trzy powyżej są porównywalne jeśli chodzi o cechy, a cenowo wychodzą mniej więcej tak samo, najtańsze są chyba Dada :) I są też moim zdaniem bardzo ładne :)

Ja uzywalam Huggisy (ale te droższe), pampersy i bella happy. Najbardziej podobały mi sie huggisy, ale miały bardzo wąskie gumki przy nóżkach. Potem uzywałam zamiennie tych dwóch pozostałych, zaleznie od tego, co akurat było w promocji.

Gość zatroskana mama
up up up

Ja używałam pampersów, huggiesów, dada i happy. Pozostałam przy pampersach. Odpowiadaja mi najbardziej, cenowo tez nie jest źle. Pozdrawiam:)

dada z biedronki. moim zdaniem niczym nie roznia sie od pampersow. huggisy zbijaly sie w klebki waty, koszmarne.

Gość o raaany
pampersy są the best, tak uwazam, bo wcale nie sa najdrozsze a teraz jeszcze stanialy:P wytlumacz swojemu mezowi to, wytlumacz ze ty jestes matka i wiesz najlepiej co dziecku trzeba i co jest najlepsze :) wkurza mnie ze faceci chca oszczedzac na czyms o czym nie maja pojecia, moj tez tak robil, gowno na tym wyszedl, bo tylko dziecku zaszkodzilismy eksperymentowaniem i nic nie oszczedzilismy

Gość ej tam
Tylko Pampersy . Poza ty, ileż to zaoszczędzicie na tych pieluchach?? Dziecko używa pieluch góra do 2 r ż, pampersy są najbardziej chłonne, więc najekonomiczniejsze. Posadź go z kalkulatorem i nich sobie wyliczy - mojemu wyszło kilkanaście złotych miesięcznie... :):) Powiedziałam mu że więcej zaoszcżędzimy jak odłączymy internet :):) A poza tym - Twój Facet powinien uświadomić sobie że pieluchy to dopiero początek nakładów na tę Całożyciową Inwestycję jaką jest potomstwo :) I wcale nie największym z nakładów jaki Was czeka

Gość przeminiki
pieluchy te zbiedronki i rosmana wcale nie wychodza tak duzo taniej niz pampersy czy huggiesy roznica jest groszowa, ja osobiscie najlepiej lubie huggiesy bo maj a taka fajna gumke na pleckach i te tansze i drozsze a pampersy nie maja , mi pampersy nie podpasowaly maly je jekos przesikiwal, huggiesy sa dla nas najlepsze jedyny ich minus ze maja troche zanizona numeracje (sa mniejsze od np. w tym samym rozmiarze)ale poza tym ok nigdy nie zdarzyla nam sie zadna niespodzianka, ale ile mam tyle opini co do pieluch:)

ja uzywam pampersow, teraz jestem na \"4\" raz tesciowa kupila happy czy jaklos tak, bo nie wiedziala jakich my uzywamy, wiec jak papmpersow zabraklo, wyprobowalam te happy hmm niby tansze, ale jakbym miala ich uzywac na codzien, to na proszek bym nie zarobila :) non-stop w nocy mokre spiochy i przescieradlo :(

Nasz synek siedzi w spieluszka Rosmana. po 50 gr sztuka wychodzi, ja jestem bardzo zadaowolona. Zero potówek, odparzeń, uczuleń, mokrych ubrań :))) polecam :)))

Ja do tej pory używałam tylko pampersów, ale ostatnio postanowiłam przetestować tak polecane pieluszki Dada i te z Rossmanna (przyjazne dla skóry, bordowe). I powiem Wam tak pieluszki Dada wydawały mi sie jakies takie sztuczne i luźna kupka małej wypadała czasami i brudziła ubranko. Pieluchy z Rossmanna bardzo fajne:) Tez maja gumeczkę. Zresztą dziewczyny... Jak długo to dziecko siedzi w tej pieluszce??? Każda pieluszka będzie dobra, byleby tylko nie przetrzymywać w niej dzieciaka za długo.

Gość Dagusia23
pieluszki z rossmana sa bardzo, bardzo dobre.ale te bordowe!!!

Gość Domi SS
dla mnie najlepsze sa huggies super flexy te z rozmana fioletowe beznadziejne zbijaja sie w kleby waty i zostawiaja na skorze okruszki rzelu tego ze srodka , raz sprobowalam i wystarczy zostane przy huggiesach

Gość mamkaaaaaaaaaaaaaaaa
ja proponuje pieluchu ze sklepu DUK ,naprawde bardzo polecam znajome którym poleciłam też zadowolone super cena

Gość Gotowa
A ja o ile bylam zadowolona z pampersow New Baby o tyle z wiekszych numerow nie.Odkad mala podrosla i zmienilysmy pieluszki na pampers Baby Dry wiele razy przesiakaly.Teraz uzywamy Libero-nie wiem czy w Polsce dostepne.Cenowo zblizone do pampersow,ale mieciutkie,bardziej elastyczne i przede wszystkim nie przesiakaja.

Ja używam bella. Uważam że są najlepsze. Bardzo chłonne i łatwo się zapinają. Jednym słowem rewelacja. Produkt dostępny jest na CoZaCena –www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.