Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta - kobietka

wracasz po pracy i co robisz?

Polecane posty

Gość jak to pościel tłuści
???????????????????????????????????????????? to ile ty w tej pościeli śpisz??? pół roku???

i trzeba się myś zanim się pójdzie spać to się nie będzie tłuścic...

Gość kobieta - kobietka
sprzatam tez dywan na bieżąco ale i w sobote. Mi nie pomaga on bo akurat okupuje kompa. Pracuje przy nim. miałabym czekac az posprzata, a okna tez sama myję. Zbieram kubki po nim rano. Układam ubranie które porozrzucał. Nie znosze bałaganu i nieporządku. Nie wiem jak to jest .....czy jak się ma dziecko to wtedy jest bałagan wpisany juz?

Gość mąż Kasi
biegnę do łazienki, a potem myję ręce

Gość kobieta - kobietka
ciało w trakcie snu się poci nie wiesz o tym? wydziela łój. Nie śpie pół roku ale miesiąc. A juz jak dochodzi do 3 tygodnia to juz czuję ze jest tłustawa. Ja śpię w piżamce i u mnie nie jest az tak tłusta jak u tych którzy pewnie śpia nago.

posciel zmieniam raz w tygodniu , albo wczesniej , jak zaleje kawą ;) gdybym czuła ze jest tłustawa , to wymioty w łózku byłyby nie do uniknięcia:o

Sama mieszkam, i nie wyobrażam sobie, żeby te kurzowe koty mogły być jeszcze większe... :-0 Poza tym na tej kanapie to ja głównie podsypiam. ;-) Myrevin - no pani Gosi nie kojarzę, ale mogę popytać. Albert w Atrium. Dobrze, że wracam tak późno... Przynajmniej nie widać, jakie mam brudne okna... :-0 A tu zbliża się sobota i konieczność sprzątania... :-P

Gość kobieta - kobietka
raz w tygodniu pościel zmieniasz?chyba za często.Nie sądzę by taka była brudna. Moja po tygodniu jeszcze pachnie świeżością z prania.

No to nie ten Albert. Ja tam nie odsłaniam zasłonek więc nie wim jakie są okna. :o

Bardzo fajny temat :) widzę, że u większości proza życia.

A ja mam wrazenie kobietka, ze Tobie chce sie ponarzekac na faceta, kubki po nim, porozrzucane skarpetki, itp a nie bardzo Cie interesuje co robimy po pracy:) Chyba nie wiedzialas jak zabrac sie za postawienie pytania:)

ja tez sprzatam głownie w sobote chyba ze widze bałagan co rano przed praca zbiór kubków mojego faceta i jego skarpet posciel, reczniki jak mnie natchnie -czesto w srodku tygodnia pralke nastawiam co dwa dni , w ogole olałam pranie reczne - kupiłam sobie worki do prania stringów itp mieszkam z matka mojego faceta wiec nie gotuje - chyba ze ona ma 2 zmiane wtedy robie cos szybkiego - warzywa na patelni albo kotlety schabowe posciel faktycznie robi sie tłusta czasami ale nie od potu czy łoju ale od balsamów - tak mi sie wydaje mam zakaz spozywania posiłków w łozku jak równiez napoi :( posciel zmieniam co 1,5 tyg bo moj facet uwielbia zapach płynów do płukania ;) o 21.30 robie facetowi kanapki do pracy i juz wtedy jestem padnieta zasypiam koło 23 bo w łozku trzeba jeszcze pogadac albo co innego :) budze sie o 5.30 ale wstaje o 7 ( do pracy mam na 9 ale moj facet jest hałasliwy i ma na 7)

Gość kobieta- kobietka
Moni.ka Narzekanie? nie koniecznie. raczej chciałam dowiedziec się jak mają inne pary. Co robia po pracy, czy tez mają problemy , zmartwienia,...

Gość kobieta- kobietka
widze ze kubki i skarpetki nie tylko ja zbieram. Rytuał co rano. Czasami robie w sobote śniadanko do łóżka. Czasami nie chce mi sie to nie robię. Robie sobie do pracy jak wychodze rano. On zjada w domu. Nie pracuje na zewnątrz.

Gość spokojna domatorka
Pracuję do 17-tej ale na parterze domu,więc 1 minutka i już jestem w domu na pięterku.Najpierw się przebieram w domowe ciuszki/pytasz co-ja mam ulubioną dzianine czyli spódnica do kolan we wzorki beżowo-szare,do tego beżowy albo szary sweter taki długi jak tunika do tego rajstopy wełniane w paski też w tej tonacji. Lubię ten strój bo wygodny i ciepły./Po przebraniu szykuję obiad dla rodzinki/zazwyczaj nastawiam w czasie pracy/Po obiedzie zmywam i daję jeść psom. Około 18-tej jestem wolna. Zazwyczaj wychodzę albo do dentysty,albo do fryzjera,albo do krawcowej/zawsze umawiam się na tę godzinę/. Po przyjściu oglądam programy informacyjne. Około 20-tej,jeśli coś ciekawego w telewizji oglądam jeśli nie,to internet ,jakaś książka,kąpiel ,pastowanie butów jakaś mała przepierka ręczna ,krzątanie przy kwiatkach,telefony do rodziny i znajomych.Chodzę spać póżno około 1-2 w nocy.Pranie ,sprzatanie ,prasowanie robię raz w tygodniu w sobotę.

Gość kobieta- kobietka
Rybko. zostań. kazdy ma jakis czas po pracy. jedn mieszka z mezem, inna sam, inna z dzieckiem , a inna z psem, kazda ma coś do napisania.Ile masz lat Rybko?

jak ci sie ciało poci i tłuści to może pościel zmień na taka przez którą skóra oddycha i nie bedzie tego problemu...

Gość Vissavag
We - czy Twój facet ma niedowład rąk? Po cholerę te kanapki mu robisz?! (tylko nie odpowiadaj że dlatego że go kochasz) :-o

Gość kiii05
Nie mamy dzieci, a porządek tygodniowy po tyo żeby nie znudzic się łażeniem po sklepach czy lataniem z odkurzaczem, a poza tym tak nam jest wygodnie, bo nie ma sporów na temat sprzątniej łazienki czy coś podbnnego. Wiadomo, z dziećmi to cały rozkład dnia jest inny, znam to, mieliśmy córeczke, ale nie chce o tym pisac.

w nieparzyste dni tygodnia siłownia na 17.00 i 1,5 godz. wyciskania siódmych potów. O 19 - 19.30 herbatka z bratem i ewentualnie lekka kolacja. O 20 jestem w domu. Trzeba ogarnąć mieszkanko, kolacja dla meża. Chwilka przed TV. Wraca moje kochanie, zanim zje i chwilkę pogadamy już 22. Moze jakiś filmik w TV i już dochodzi 23... Szybki prysznic i .... spanko..... Czasami przed spankiem.. bzykanko:P We wtorki i czwartki jestem w domu ok 17-17.30. I znowu zakupy, mam chwilę błogiego spokoju by cos zjeść oglądając rozmowy w toku. Póżniej zbieranie fruwających kotów:D, pranie, prasowanie i gotowanie. Jeśli prasowanie nie zajmuje mi 3 kolejnych godzin to jest chwila by przygotować coś fajnego na kolację, plus może dobre ciacho, moze swojski chlebek? I znowu mija 21, dzwonię by sprawdzić czy moje kochanie już wraca, kolacja dla niego, chwilka pogaduszek. I wiecej siły na kąpiel w piance i szorowańsko rękawicą sizalową:P I znowu ok. 23 łóżeczko, bo balsam musi sie wchłoną żeby sie łóżko nie tłuściło bo .. śpię nago ;) A jak mam dzień seksu, czyli p..... ę wszystko to przychodzę do domu, rozganiam koty, jedzonko i zalegam przed TV. I wtedy mam wszystko w nosie. Rzadko bo rzadko, ale zdarza się;)

Gość kobieta- kobietka
Kii05 córeczka ? niechcesz nam napisać? jak ktos ma psa niech tez napisze. Czy samemu z psem dobrze jest czy jednak z facetem ..kazdy ma prawo do napisania jak spędza czas po pracy. A kto ma najbardziej zajęty czas? narazie nikt. kazdy praca, obiad , sniadanko i spac. Tez ukochanemu lubię robic coś pysznego.Ale nie umiem zbyt duzo:(

Z pracy wychodzę najwcześniej o 16.30 (przy sprzyjających wiatrach). 15 min \"spracerku\" do tramwaju (cholera, czemu one zawsze odjeżdżają na moich oczach, kiedy jestem 100 m przed przystankiem...) Wariant 1 (rzadszy): * w domu po 17 * kłótnia z rodzeństwem na dzień dobry, potem z rodzicami * obiadu nie ma, więc jakieś kanapki * TV z braku innych rozrywek * przygotowanie śniadania do pracy * oporządzenie domowego inwentarza w postaci Kot i Kanarek * koło 23 do spania (jest jeszcze opcja że zasypiam przy TV, budzę się koło 3 i ledwo żywa, potykając się o nieposprzątane od miesiąca \"coś\" na podłodze, wlokę się do spania) Wariant 2: * po pracy do faceta * u niego obiad, film, czasem spacer * godzina 21 - Moherowy Beret, u którego facet pokój wynajmuje, zaczyna znacząco pochrząkiwać, pora do domu :o * po 21 w domu, śniadanie do pracy i spać :o Odkurzanie... nie pamiętam, co to ;) Nie mam czasu i sił (tego chyba bardziej) :o Nie wyobrażam sobie sytuacji, że mam marudne dzieci i leniwego męża, koło których musiałabym latać przez kolejne 8 godzin po pracy :o