Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzinka

czy mozna tak zajsc w ciaze???

Polecane posty

Gość madzinka

blagam pozmocie mi:( czy mozliwe jest by plemniki przeniesc na rekach do pochwy i czy mozna zajsc w ten sposob w ciaze mimo to ze jestem dziewica:(:( pisxe bo do tej pory moja miesiaczka byla regularna a teraz sie spoznia :(:(:( blagam napiszcie mi !!

jeżeli plemniki były na rękach a te następnie znalazły się w pochwie to oczywiście możliwa jest ciąża... ale nigdy nic nie wiadomo więc głowa do góry...z doświadzenia wiem że okres zawsze się spóźnia w nieodpowiednim momencie...:)

Gość róziaaa
jejku mam ten sam problem... ;( nie jest to przyjemne uczucie.. okres tez mi sie spoznia.. co prawda 2 dni ale zawsze cos.. zle sie czuje w ogole...

Gość eleonore
mam ten sam problem..:(:( z tego co wiem to prawdopodobienstwo jest bardzo male ale jakies istnieje:( a jak to u was bylo dokladnie? macie jakies objawy ktore mogą wskazywacna ciazę??ja niby nie mam ale i tak sie boje..:(

Gość o kurde
dzieciaki weźcie sie lepiej za naukę .... oczywisćie ze tak mozna zajść w ciąże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zuzia lalka nieduza
Niestety mozna tak zajść w ciąze. To czy jestes dziewicą czy nie nie ma znaczenia. Były przypadki ze i dziewice własnie w taki sposób zachodziły w ciąze. Najlepiej oblicz sobie czy miałas dni płodne, a na przyszłość uwazaj

Gość eleonore
nie to nie jest takie oczywiste, jesli plemniki beda dlugo na powietrzu to straca swoja "moc" ale jak np zaraz po wytrysku wprowadzi sie je do pochwy na palcu to jasne ze mozna, ale tak specjalnie to chyba raczej nikt nie robi:)

Gość pechowa_szcześciara
Eleonore nigdy nie wiadomo bo moze ktoś chce mieć dziecko a boi sie stosunku bo podczas 1 razu czesto boli i woli tego uniknąć :P

Gość gingin
Do autorki...katalinka...jablko czy jak Ci tam....nie znudzilo Ci sie zakladanie po raz setny topiku o tej samej tresci....kuzwa ludzie co z wami....jedna zaszla bo facet mial sperme na rekach...druga bo wskoczyl na chwile przed...trzecia bo wskoczyl na chwile po...co nastepnego wymyslisz....mial sperme na jezyku?? Rownie absurdalne jak Twoja pomyslowosc...

Gość eleonore
no mozliwe, ale ja mialam na mysli ze nikt kto nie mysli o dziecku specjalnie sobie nie wprowadzi plemników do pochwy:) a poza tym to chyba porod jest bardziej bolesny od pierwszego stosunku:P