Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola26

przyjaciółka męża

Polecane posty

Gość magol
ja mialam tez sytuacje w druga strone tzn. kumplowalam sie z pewnym panem... ja go poznalam kiedy to rozstal sie 2 czy 3 miesiace wczesniej ze swoja dizewczyna spedzalismy duzo czasu razem ale zupelnie nie interesowal mnie jak potencjalny facet - kandydat na przyszlego sercu bliskiego... ze tak powiem no i kiedy wyraznie dalam mu do zrozumienia, ze nic nigdy... wrocil do bylej... a ona mi wyslala takiego maila ze mam sie odczepic... itp... a ja sie nigdy nawet nie przyczepilam!!!! wiec trzeba uwazac co i jak!!!

MUDERATUR pytales czy ładna jest. Jak dla mnie nie, pomarańczowa jak marchewa od tego cholernego solarium . Ale ma coś co przyciąga do niej wzrok. Figurę ma taką normalną ani za szczupła ani za gruba

ale może mówi mu takie rzeczy których mąż nie słyszy od Ciebie??Długo jesteście po ślubie??

Jeżeli jest to stara panna - to ten typ tak ma. Na siłę szuka potwierdzenia swojej kobiecości. Dać takiej jeszcze władzę to -\' wyżej sra niż dupę ma\' ogólnie nie przyjemna sytuacja no ale cóż maż twój dał sobie wejść na głowę a ty postaraj się ją z tej głowy ściągnąć.

pachnie mi to odbijaniem meza przez szefowa, ktora mysli ze nic z tym nie zrobisz, bo jest jego przelozona i to chyba wielokrotnie przelozona :o

jeszcze jedno, w ubiegłym tygodniu kupiła sobie nowy telefon .Teraz ma 2 numery. Nie wiem w jakim celu,

Gość Ale krowa z tej
"przyjaciolki" Niech sobie kolezanke na swoim poziomie znajdzie, a nie zadrecza Ci chlopa babskimi pierdolami!

A moze zaproście ją na niedzielny obiadek niech zobaczy jaką jesteście wspaniałą rodzinką ??? Takim pustym laluniom otwierają się oczy kiedy zrozumieją że nie potrafią stworzyć takiej atmosfery....

Gość przyjaciólka mojego meza
...rozpowiada znajomym ze on do niej dzwoni ... i mowi ze ja kocha .. ze nie wie czy mnie kocha ...ze ona rozmawia z jego mama ktora mowi ze chcialaby ja za synowa az serce mi peka ...wiem ze to nie prawda i stek bzdur a jednak docieta do mnie wpada do glowy ...chcialbym z jednej strony leb jej skrecic a z drugiej ... dac jej spokoj .... trudny wybor czekam na dalsze rewelacje bo wiem ze beda .. wtedy moze zrobie jakis krok...

Gość Ciii
Jak następnym razem napisze sms-a albo zadzwoni to napisz jakiegoś esa z komurki męza typu:a co dzisiaj dla mnie założysz skarbie itd. albo cos dokładniejszego a jak zadzwoni to odbierz i ją poprostu opierdol:co ty sobie robisz?może byś przestała wydzwaniać do mojego męża? itp.zrób mu poprostu o nią jazde ...i tyle...co wolisz udawac że nic się nie dzieje:?