Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola26

przyjaciółka męża

Polecane posty

Witam kobitki! Mam taki problem. Koleżanka mojego męża z pracy doprowadza mnie do szału. Nie wiem co ich łączy, ale ona ciągle do niego wydzwania, pisze sms-y a powodem są zwykłe pierdoły. Wczoraj zadzwoniła i zapytała go cytuję: \"co robisz?.... nie wiesz do której jest otwarte solarium przy basenie itp\", innym razem dzwoni i prosi żeby schował jej spódnicę bo zostawiła w pracy na wartowni , i jescze tysiące innych bzdur. Oczywiście mąj mąż nie widzi problemu, ale mnie to zaczyna wyprowadzać z równowagi!!! Co robic? Poradźcie...Mam podejrzenia że coś jest między nimi. Ostatnio jak rozmawiałm z nią przez tel (mój mąż miał pewien problem zawodowy)dlatego zadzwoniłam do niej żeby dowiedzieć się jak sprawa się skończy powiedziała mi że jej na nim zalerzy i zrobi wszystko żeby mu pomóc. No i co Wy na to?

Gość Bzyk bzyk
współczuje ci bo widac kolezaneczka jest napalona. A z męzem gadałas o związku waszym? powiedz czy masz się czuc zagrozona? ona ma faceta? opiernic z ją.

Gość muderatur
Zaproponuj trójkąt

Gość Bzyk bzyk
Moze chce wzbudzic zazdrość bądz chce być ta lepsza niż ty i próbuje rozbic związek ze niby to tylko taka przyjażń. Gówno prawda. Jedz tam po pracy....weż sobie wolne. Złap ja i obserwuj. Dowiedz się od kogos co i jak.

no niestety ona jest samotna. I w tym problem, a opierniczyć ją? czy to coś da? nie chciałabym się zbłaźnic i wyjść na jakąś histeryczkę. Z mężem i owszem próbowałam rozmawiać, ale kończyło się na tym, że uznawał moje racje za głupie i że wymyślam sobie problem którego nie ma.

Gość muderatur
Powiedz że byłaś u ginekologa i Ona też tam była, właśnie wychodziła i chwaliła się że ma żeżączkę.

Napalona jest i to fakt. Ale co zrobić zeby mąż dał sobie z nią spokój?

Gość siostra przelozona
Takie laski to sa niezle....Moze ja postrasz , ze masz takich roznych znajomych , co jakby co , beda umieli uprzykrzyc jej zycie - a od Twojego meza lapy precz - i bedziesz miec na nia oko. W kazdym razie - trzymam kciuki , zeby sie odczepila , tak czy inaczej

Gość hohoho2
znajdz sobie kolege w pracy:)

Gość Bzyk bzyk
zadzwoń do niej i powiedz ze mąz się przyznał do romansu i powiedział ze ty go prowokowałas i ze on nie chciał. Ciekawe co powie. tez sie przyzna? bedzie się tłumaczyc? jak tak to juz masz odpowiedz. bluzgaj suke a męża utęperuj i nie oddaj go jej. walcz i przepędzaj ją!!!

trudny temat. Nie chcialabym z nią gadać jeśli nie mam dowodów.Ale jak zdobyc dowody ze mąż i ona ten tego?

Gość muderatur
A ładna chociaż że czujesz się zagrożona ?

Gość Bzyk bzyk
a co jej spódnica robiła na wartowni? nie pytałaś? pilnuj o obserwuj męża.Wyslij jej majtki męza i niech pierze mu skoro chce byc kochanką. Niema to tamto.

Gość Bzyk bzyk
u niego w pracy jkest ktos kto potwierdzi ?

Gość siostra przelozona
Ale jesli on cos kimbinuje i bedzie chcial Cie zdradzic , to zdradzi i tak , nie powstrzymasz go - wiec sie wyluzuj , nie wymyslaj czarnych scenariuszy , co ma byc to bedzie , mozesz ewentualnie uprzedzic meza , ze jak cie zdradzi i ty sie o tym dowiesz , to wylatuje z domu definitywnie i nie ma to tamto , wiec niech to ma na uwadze - tak profilaktycznie

Gość magol
wiesz, ja nie mialam moze podobnego problemu, ale byla przyjaciolka... nie meza a chlopaka i nasz zwiazek juz nie istnieje, za to istnieje ich zwiazek! dlatego ostatnio tzn. od tego wydarzenia jestem przezorna i nie ufam takim kobietom a brak czujnosci jest bledem, choc nie wskazane jest tez histeryzowanie.... zbadaj te sprawe pogadaj z mezem o tym - szczerze i na spokojnie! powiedz mu, ze nie podoba ci sie ta sytuacja, ale niech maz przedstawi swoja wersje nie pozwol by jakas panienka zniszczyla twoj zwiazek!!!!! powodzenia

Coś mi się wydaje, że przyjaciólka meża chce Cie wygryźć . Pogon babę i to jak najszybciej. A skoro Twój mąż nie widzi w tym problemu, to umów sie z kimś znajomym i niech ten ktoś zacznie też do Ciebie wydzwaniać, prosić o cos i.t.d. Może jak sam poczuje na własnej skórze to zmądrzeje. Chyba, że od dawna już mu nie zależy.

Gość szpara jak kopara
1. koleżankę kwasem w twarz 2. męża kwasem w członka 3. kochanka ognistym buziakiem

Gość Bzyk bzyk
zzapytaj męza czy podobasz mu się, pogadaj przy kawce czy uwaza cię za atrakcyjną czy mu czegos brak.....zapytaj czy brak ci czegos co podoba ci sie u innych.delikatnie najpierw pogadaj. Powiedz ze chcesz byc szczęsliwa i czy kobieta z pracy przypadkiem nie chce odbić męza ? a ta spódnica na wartowni? oni razem warte mają? w nocy? całowanie i sex napewno juz były i teraz tylko sie kolegują. mysle ze juz było co i juz jest spokój i dlatego sie obnosi z tym tak. Zal jej ze juz było coś i sie skończyło i teraz chce utrzymac tylko przyjazń i kombinuje jak. No i dzwoni i pyta czy kiosk jest otwarty czy solarium dziś czynne.....

Gość muderatur
Jasne zapytaj męża, jak ja kurde lubię takie rozmowy i zazdrosne baby. Jak ma pójść to pójdzie a takie podejrzenai i wyrzuty tylko go potwierdzą w tym przekonaniu.

Gość widac ze ma na niego chrapke
Jolu proponuje przejsc do ataku pokaz jej gdzie jej miejsce

Gość Bzyk bzyk
powiedz jeszcze wartowniczce ze wszystko wiesz bo gadałas z męzem i wybaczyliscie sobie i ze to ty wartowniczko zmusiłas go. On chciał się zabawić. Co powie? przyna się?

Gość widac ze ma na niego chrapke
a to ona jest wartowniczka? :D

Gość siostra przelozona
Albo po prostu bez owijania w bawelne - zadzwon do tej pani i powiedz 'sluchaj suko , odwal sie od mojego meza ; jak sie dowiem , ze cos kombinujesz z nim , to roztrzaskam cie w pyl , mam swoje sposoby'

Gość siostra przelozona
albo zadzwon z jego komorki do niej i nic nie mow , jak powie 'co tam skarbie' , to bedziesz wiedziala :P

mój mąż też kiedys miał przyjaciólkę ale byliśmy wtedy jeszcze parą a ona jak sobie uświadomiła że on ze mna na poważnie to zaczeła go adorować aż pewnego dnia powiedziała mu że go kocha itp. i zeby był z nią no ale wybrała mnie. Do tej pory mam na nią uczulenie i on dobrze o tym wie dlatego kontakt im się urwał parę lat temu. Nie wierzę w przyjażnie damsko męski!!!!!!!

sama ie wiem jak to rozegrac. Spróbuje pogadac z męzem ale pewnie nie dowiem sie niczego konkretnego. Ona jest jego przełożńoną więc zadzwonić do niej i powiedzieć wprost co o niej mysle chyba nie bardzo.