Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak łodzianka

co z tym zrobić?

Polecane posty

nie wiem jak sobie poradzić z myślami zaprzątającymi moją głowę :( tyle czasu jesteśmy ze sobą a nie potrafimy siebie zrozumieć, wiem że jakoś mu na mnie zależy, tylko jak? nic z niego nie mogę wydobyć.. wiem że kocha ale to jego skrycie się w sobie, ta małomówność, nie uzewnętrznia swoich uczuć... czasami usiądzie obok i potrafi się nie odzywać pół godziny.. a ja się martwię że ma jakieś kłopoty, coś ze zdrowiem, problemy w pracy... i proszę go ''powiedz, może potrafię Tobie pomóc.." a on powie ''nic się nie martw Słonko'', wymusi w sobie uśmiech.. i wracamy do punktu wyjścia :( co z tym zrobić?

Gość Magnolijka
Wiesz to chyba ok. Jak bedzie miał problem to Ci powie albo on sam wyjdzie na jaw:) A to ze milczy:) wtedy sie przytul:) związek to nie jarmark:) cisza tez wiele znaczy:) zreszta zobaczysz w oczach:)

Magnolijka, tylko że ja za każdym razem umieram ze strachu, bo boję się że coś złego może się dziać.. a on jest taki, że nie powie, bo nie chce żebym się martwiła.. i błędne koło się zamyka :(

Gość Magnolijka
No tak nie powie abys sie nie martwiła:) oj znam ja takie rycerskie bycie sam na sam z problemami;) Powiedz mu ze odkad jestescie razme to jego radosc jets Twoja, a problemy jego Twoimi. Tak rzekla Ula do swego meza. I podziało:)

Martyna tak rzekła do swojego Buziaka i jak grochem o ścianę :( ten typ tak ma :( a ja się martwię..

Gość ence pence
świetnie cię rozumiem :(

Ja też tak mam :) Zamykam się w sobie , aby nie martwić drugiej osoby :) Tyle, że te moje kochanie zawsze ze mnie wyciagnie o co chodzi :)

Gość praca .....
Mysle ze to praca go wykancza. Naprawde to potrafi wlezc na glowe, takie klopoty w pracy. Moja siora zarabia duzo i jest taka troche "szycha" ale i tak ma tego dosc, tej presji itp. Chce to rzucic. Czuje sie jak twoj chlopak. Niech zmieni jakos prace. Tak radze.