Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggatka

Diadem - na slub - warto?

Polecane posty

Gość aggatka

Zastanaiwam sie nad diademem na slub. Mierzylam. Podoba mi sie jak wygladam. Ale zastanawiam sie czy to nie "wystroj i nastroj" salonu slubnego wplynal na moja decyzje.Chcialm wygladac skromnie...chociaz nie powiedziane ze z diademem nie bede wygladac skromnie. Miala ktoras z Was diadem na slubie i weselu? Warto?

Ja planuje mieć diademik taki bardzo skromny :P będzie mi pasował so sukni, uczesania i welonu. A poza tym chce diadem bo nie chce kwiatów we włosach :o

Gość aggatka
A ja sie zastanawiam czy pozniej np. w czasie tancow nie bedzie m przeszkadzal, a jak bedzie to zcy jak zdeme to np. nie popsuje fryzury (alez ja mam durne dylemety-ale slub coarz blizej i chba stres mnie ogarnia).poza tym czy po zdjeciou welonu zostaje sie z tym diademem?

Aggatka jak pójdziesz się czesać to weźmiesz diadem a fryzjerka tak Ci go wepnie w kok czy w coś tam w co sie czesać będziesz że nie będzie miał prawa się poruszyć. Kiedy zdejmiesz welon to diadem pozostanie na miejscu. Welon osobno wepniesz. Diadem będzie wpięty we fryzurę. Spoko nie panikuj :) mnie też już zaczynają się śnić koszmary!!

Gość aggatka
Kasia kiedy slub?

Agatka zapraszam na Nasz topic --- \"przygotowania w toku......\" :)

Gość aggatka
ok, dzieki, bylam juz udzielilams ie dokladnie pod Toba :) A teraz zmykam do pracy. Mam nadzieje,ze sie "uslyszymy " jeszcze na topiku :)

Gość ojej ojej księżniczka
:P feeeeeeee

Gość senioritka1111
Ja tez niedługo wychodzę za mąż i też planuje mieć diedemik, w gorsecie mojej sukienki będzie mnóstwo cyrkonii, więc diademik będzie pasował :). Wtedy też nie trzeba zbyt dużo biżuterii, żeby nie przesadzić. Ja wezmę tylko kolczyki.

Gość panna anna
W diademie panny młode wygladaja jak jakies karykatury księzniczek z bajek. Dorosła kobieta wyglada w diademie groteskowo. Bardziej pasuje to 7-letniej dziewczyńce ,która idzie na bal przebierańców ubrana na ksiezniczke

Gość hehehhehehe
a co wy wszytkie jestescie ksiezniczkami?? diademy sa zarezerwowane dla ksiazniczek i hrabin i to sa w dodatku diademy rodowa, dziewuvchach ze wsi palstikowe diademy z salonow slubnych wygladaja komicznie;

Gość o matkok
heheheh.... Od kiedy diadem ma byc plastkowy? To po pierwsze,a po drugie mowie o malutkim diademiku a nie o jakiejs koronie

ogladalam z kolezanka, przyszla mezatka, przecudny diadem w zeszlym tyugodniu, niestety cena tez byla przecudna bo prawie 400zl, wypozyczenie ok 150, zakladala na dlugie wlosy ktore bnedzie miala nieupinane i wygladalo to slicznie kuzynka miala diademik na krociutkich wlosach i przyznam ze na krotkich wygladalo to jeszcze sliczniej cale weselicho przetanczyla i nic jej nie spadalo, kwestia dobrego upiecia :) na allegro widzialam tez sa jakies ale glownie plastikowe po 30zl, no ale to juz chyba nie ten urok, pisze chyba bo na fotce wygladaja ladnie ale nie wiem jak w realu

Gość mnie diadem śmieszy
niewyrośnięte księżniczki -okropne

Gość Agatka1984
aggatko jezeli tobie sie podoba i pasuje do ogolnego wystroju twej osoby planowanego na ten dzien- jak najbardziej pasuje. Diadem na pewno nie spadnie- to tak jak opaska do wlosow. Nie sluchaj glosow krytyki, przeciez nie ma nic zlego ze w ten jeden dzien w zyciu chce sie wygladac jak ksiezniczka.

Gość kaczka196
agatko- ja mam takie samo zdanie jak ty.sama chce diademik i sie nie wstydze tego ze bede wygladac ladnie... a ksiezniczki zostawcie w spokoju widocznie wy jestescie nie wyrosniete jak wam sie ciagle jeszcze wszystko z ksiezniczkami kojaży! pozdrawiam ;)

..hmmmm szczerze mówiąc taż zaczęłam zastanawiać się nad diademem. Początkowo nawet myśleć nie chciałam ale po dłuższych \"oględzinach\" też zaczęłam się przekonywać. Mam półdługie włosy i nie chcę spinać ich w kok tylko rozpuscić..myslę że diadem (jakiś subtelny) dodałby włosom urokom, elegancji (nie wyglądałyby jak \"na codzień\") Dziewczyny jesli macie linki jakiś fryzur 9rozpuszczone włosy + diadem) to proszę bardzo o padanie. Dużo jest stronek ale z samymi diademami a ta jak wiadomo nie to samo! Pozdrawiam

Gość przylaczam sie...
do powyzszej prosby:D

Gość senioritka1111
ja również

Gość zalozycielka topiku
ja zawzse mowilam,ze chyba musialabym byc durna zeby zalozyc diadem na slub. Nawet pamietam,ze sie smialam, jak jaks dziewcyzna wybierala diadem w sklepie z bizuteria...Nie chcialam z siebie robic zadenj matrony, ani kogos w tym stylu. Jednak podczas mierzenia sukni przymierzylam diadem no i...spodobalo mi sie. Nie wiem tylko, czy to nie urok slaonu slubnego tak na mnie wplynal....

Gość okropne

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Ja miałam kwiaty we włosach...
Na moim ślubie miałam kwiatu we włosach, a ktoś z gości założył diadem. Miałam białą suknie syrenę. Czułam się dobrze, ale po ślubie słyszałam , że to był wielki nietakt założyć diadem na cudzy ślub.