Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juzzeff

Faceci, jak chcą to potrafią ...

Polecane posty

Gość Juzzeff

Faceci, jak chcą to potrafią ... -zatroszczyć się o swoją wybrankę, -pamiętać o rocznicach, imieninach, itd., -pocieszyć cię w razie potrzeby, zrobić miłą niespodziankę, wręczając jakiś drobiazg bez okazji, -zaskoczyć romantyczną kolacją przy świecach, -pokazać, że jesteś dla niego najważniejsza na świecie, -powiedzieć "kocham Cię" przy osobach postronnych - nie wstydzą się, -wziąć cię za rękę , czy przytulić, gdy idziecie razem ulicą, -zaskoczyć śniadaniem do łóżka w weekendowy poranek, -być czuli, wyrozumiali, szczerzy i lojalni, -dostrzec i docenić twoje zalety, -zrozumieć, gdy ty masz gorszy dzień, -kochać cię taką jaka jesteś, -"służyć swoim ramieniem" przez całe życie (w złych i dobrych chwilach) -powiedzieć komplement, który zawsze jest miły dla ucha, -być partnerem - a nie panem i władcą, -być kochający i kochani, -ujawnić nutkę romantyzmu, która czy chcą czy nie, drzemie w każdym z nich.

Gość oczywiscie ze tak
pod warunkiem,iz nie robia tego pod przymusem,lecz z włąsnej nieprzymuszonej woli....nalezy im sie troche luzu...ja takiego mam:)

Gość smileyface1
JAK CHCA... :)

Gość gadasa
mój zawsze chce... dopiero teraz to zrozumiałam... na szczęście nie za późno...