Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Milo

Praca w OVB - czy warto??plis

Polecane posty

Go艣膰 do stefannnn
tylko ze reszta firm tez nie ma marketingu :D widziales gdzies jakas reklame?? ;D I jakie tam sa szkolenia? Mozesz przytoczyc chociaz jedno?? OVB nie jest na miusie bo nie robi ludzi w chuja tak jak pozostali. I nie mamy jednego partnera a kilku, dzieki temu mamy wiekszy wybor. Trzeba miec naprawde najebane w dyni i miec totalnie wyprany mozg zeby takimi argumentami sie poslugiwac! ZALOSNA PSEUDOKONKURENCJA. Nie dorastacie tej firmie do piet i zostalo wam tylko szczekanie na forum!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Stefannnnnnn
Hehe... Kto tu szczeka. Nie s膮dz臋 偶eby Expander czy Goldenegg mia艂 jednego partnera. I nie jest to 偶adna prowokacja. Chcia艂em tylko zaznaczy膰 ze to 偶e OVB nie jest na minusie to nie jest sprawa nadzwyczajnych produkt贸w jakie si臋 tam sprzedaje, czy te偶 nadzwyczajnych doradc贸w, kt贸rzy tam pracuj膮. Raczej ci臋偶ko 偶eby MLM by艂 na minusie, chyba nie mia艂by wtedy racji bytu. Widzia艂em par臋 razy reklamy Expandera czy Finamo. Poza tym to 偶e nie wida膰 reklam danych firm to nie znaczy wcale 偶e te firmy nie maj膮 marketingu i nie pracuj膮 nad wizerunkiem. Co do szkole艅 to mam na my艣li cho膰by nawet te pierwsze kt贸re nie trwaj膮 2 dni tylko co najmniej tydzie艅. Oczywi艣cie nie m贸wi臋 tu o wszystkich firmach kt贸re przytoczy艂e艣, bo Efect na przyk艂ad to takie samo g贸wno jak OVB. OVB nie jest na minusie z tych powod贸w kt贸re przytoczy艂em. No mo偶e jeszcze dlatego 偶e robi ludzi w ch*ja, zw艂aszcza swoich w艂asnych pracownik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onnyewu
Ju偶 si臋 gubicie... Jeden pisze: "OVB nigdy nie by艂o powa偶n膮 firm膮 z jakim艣 np. konkretnym wizerunkiem. Nie jest w og贸le rozpoznawalna na rynku, na potrzeby wsp贸艂pracownik贸w robi wielkie show-yw presti偶owych hotelach , wynajmowanych salach " a drugi: "Poza tym to 偶e nie wida膰 reklam danych firm to nie znaczy wcale 偶e te firmy nie maj膮 marketingu i nie pracuj膮 nad wizerunkiem." Og贸lnie z wami to tak si臋 rozmawia. OVB si臋 nie reklamuje, to mieszamy z b艂otem, 偶e nie pracuje nad swoim wizerunkiem, 偶e robi ludzi w chuja ;D OVB by si臋 reklamowa艂o, to by druga po艂owa pisa艂a, 偶e to g贸wno, 偶e na to idzie kasa klient贸w, 偶e mamy drogie produkty i zarabiamy na klientach i wydajemy ich kas臋 na g艂upie reklamy ... I tak w艂a艣nie z wami mo偶na rozmawia膰. Zastan贸wcie si臋 ile kosztuje klient贸w Opena reklama i dlaczego ostatnio jest tendencja 偶eby przepycha膰 produkty jednego banku u nich, kt贸ry przy okazji zaczyna bawi膰 si臋 w produkty 偶yciowe ? To ju偶 wiemy r贸wnie偶 dlaczego tak ch臋tnie Open poleca produkty Aegona, kt贸ry wyp艂aca najwi臋ksze prowizje wszystkim sieciom sprzeda偶owym (a co za tym stoi ma najwi臋ksze op艂aty na rynku !) - jako艣 trzeba bud偶et dopi膮膰 dlatego na si艂臋 wciska si臋 tam te umowy, mimo, 偶e dok艂adnie dlatego OVB z Aegona zrezygnowa艂o - bo koszty dla klient贸w by艂y zbyt du偶e, a konkurencja ma podobne produkty przy mniejszych op艂atach. Stefan: "Nie s膮dz臋 偶eby Expander czy Goldenegg mia艂 jednego partnera." - ale wi臋cej ni偶 OVB partner贸w to na pewno nie maj膮. Mo偶esz sobie s膮dzi膰 lub nie, a ja to wiem (wacel te偶 pewnie wie, bo on wszystko wie). "Chcia艂em tylko zaznaczy膰 ze to 偶e OVB nie jest na minusie to nie jest sprawa nadzwyczajnych produkt贸w jakie si臋 tam sprzedaje, czy te偶 nadzwyczajnych doradc贸w, kt贸rzy tam pracuj膮. Raczej ci臋偶ko 偶eby MLM by艂 na minusie, chyba nie mia艂by wtedy racji bytu." To chyba dobrze, 偶e mamy tak膮 form臋 dzia艂alno艣ci, skoro pozwala ona na zyski w ci臋偶kich czasach.... czy te偶 zaraz kto艣 napisze, 偶e mlm to wykorzystywanie klienta i pracownika i g贸wno obchodzi kogo艣 zysk operacyjny, skoro dzia艂amy jak sekta?:D A sk膮d wiesz, 偶e akurat nie jest to sprawa nadzwyczajnych produkt贸w ? Chcesz by膰 kolejnym, kt贸ry b臋dzie pr贸bowa艂 obali膰 tez臋, 偶e w OVB nie ma dobrych produkt贸w ? To akurat wam si臋 tutaj nigdy nie udawa艂o i za ciency jeste艣cie w uszach, 偶eby nawet z pracownikiem co pracuje 5 miesi臋cy na merytorycznym poziomie porozmawia膰 o produktach finansowych. Wiedzy brak, a g臋by do gadania najwi臋ksze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OVB to Mega 艢ciemniacz
I na tej prostej zasadzie funkcjonuje w Polsce od ok. 17 lat. Opisa艂em to wczoraj i jeszcze raz powt贸rz臋 : ""OVB nigdy nie by艂o powa偶n膮 firm膮 z jakim艣 np. konkretnym wizerunkiem. Nie jest w og贸le rozpoznawalna na rynku, na potrzeby wsp贸艂pracownik贸w robi wielkie show-y w presti偶owych hotelach , wynajmowanych salach , a na codzie艅 to wielcy Dyrektorzy i KO maj膮 jakie艣 obsrane biurka , cz臋sto bez internetu , telefonu , i nawet kibla na poziomie. Ale to jest t艂umaczenie , 偶e to po to , aby klienta nie obci膮偶a膰. Sranie w banie. Identycznie jak Herbalife czy inne Amway-e. Cudowne firmy z tysi膮cami przewijaj膮cych si臋 co roku nowych niwniak贸w , wierz膮cych , 偶e w OVB stanie sie cud i zrobi膮 si臋 milionerami"" I do tego jeszcze pranie m贸zgu o najlepszych produktach i mnogo艣ci ofert. O.K. w ofercie macie par臋 produkt贸w , ale ile z tego sprzedajecie ?? I na jakiej podstawie twierdzicie , 偶e s膮 najlepsze ?? Owszem , s膮 dobre , ale podobnych jest wiele na rynku i mo偶na zrobi膰 doktorat z OWU poszczeg贸lnych produkt贸w , a i tak nie ustali si臋 , kt贸ry najlepszy. DO Onnyewu : nie gubi臋 si臋 , tylko prubuj臋 fachowo wyt艂umaczy膰 m贸j punkt widzenia , bo tak jest , 偶e 95 % OVB-owc贸w na codzie艅 pomyka starymi gruchotami i ledwie zipie finansowo , ale u klienta // czemu nie zapraszacioe do biur swojej FIRMY Z 40- LETNI膭 TRADYCJ膭 // u klienta to s膮 bossowie , nie wspominaj膮c o nadymanej pozie w MARIOTACH itp. p.s. nie jestem z konkurencji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciekawe rzeczy i teorie
piszecie a ja wam musz臋 napisa膰, 偶e by艂em w strukturze, w kt贸rej by艂y szkolenia z produkt贸w. Pani Dyrektor zaprasza艂a na te szkolenia osoby z Generali, Compensy, kt贸re nam m贸wi艂y o produktach wsp贸lnie potem oceniali艣my je i to s膮 szkolenia. To wszystko zale偶y od podej艣cia Dyrektora. Bo to on organizuje szkolenia itp. By艂em w strukturze w Rzeszowie prowadzonej przez Pani膮 Dyrektor Krajow膮 i nie mog臋 powiedzie膰 z艂ego s艂owa na ten oddzia艂. Nie uda艂o si臋 na d艂u偶sz膮 met臋 ale to tylko dlatego 偶e mia艂em sta艂膮 prac臋 a to traktowa艂em jako dodatkowe zaj臋cie. I w pewnym momencie doszed艂em do wniosku, 偶e do tego trzeba mie膰 predyspozycje. Ja niestety nie mia艂em a mo偶e by艂em za bardzo leniwy by si臋 postara膰. R贸偶ni s膮 ludzie - dyrektorzy, ro偶ne maj膮 podej艣cie co do formy szkole艅. W tej strukturze, co opisuj臋 i rki i kierownicy i managerowie mieli obowi膮zek by膰 na szkoleniach co poniedzia艂ek. Nie wiem jak jest teraz ale to co czytam tutaj na forum odno艣nie innych struktur nie mie艣ci mi si臋 w g艂owie. W waszych strukturach to chyba powaga 偶e dyrektorzy licz膮 tylko na kas臋. Ja mia艂em przyjemno艣膰 pracowa膰 w strukturze gdzie jednak i my si臋 liczyli艣my i je艣li tylko b臋dzie mo偶liwo艣膰 to zamierzam za jaki艣 czas tam wr贸ci膰. Pozdrawiam was maj膮c nadziej臋, 偶e mo偶e i wy b臋dziecie mieli szcz臋艣ci wsp贸艂pracowa膰 z dyrekcj膮, kt贸ra jednak dba o pracownika. P.S. taka jest moja opinia dotycz膮ca tego konkretnego oddzia艂u, nie uog贸lniam jak tutaj wi臋kszo艣膰 robi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 debb
dadak, debilu... co maj膮 kursy akcji do zysku netto, o kt贸rym by艂a rozmowa ? czy ty w og贸le rozumiesz cokolwiek czy tylko umiesz pos艂u偶y膰 si臋 google ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stefannnnnnn
Onnyewu naucz si臋 czyta膰 ze zrozumieniem. Potem mo偶emy rozmawia膰. Reklamy w tv to nie jest wszystko je艣li chodzi o budowanie wizerunku. Ja mam wra偶enie 偶e OVB wog贸le nic nie robi 偶eby polepszy膰 sw贸j obraz. Naprawd臋 my艣lisz 偶e OVB zrezygnowa艂o z Aegona? Wejd藕 sobie na strony obydwu firm, Expandera i OVB a potem por贸wnaj ilo艣膰 partner贸w. Po pierwsze nie napisa艂em 偶e OVB nie ma dobrych produkt贸w, bo tego nie wiem. Nie wm贸wisz mi natomiast 偶e te produkty s膮 dobre dla ka偶dej grupy klient贸w. Po drugie z pracownikiem OVB to mo偶na co najwy偶ej o marzeniach i celach porozmawia膰, o finansach ju偶 nie bardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onnyewu
A poka偶 mi inn膮 firm臋 doradztwa, kt贸ra jest wed艂ug ciebie godna zaufania ? Lepszymi firmami b臋d膮 te, kt贸re: - dzia艂aj膮 3-4 lata zamiast 17 ? - dzia艂aj膮 tylko w Polsce, a nie w 15 krajach Europy ? - maj膮 2-3 partner贸w i 4 produkty, zazwyczaj tylko 偶yciowe ? - nie s膮 notowane na gie艂dzie, bo nie spe艂niaj膮 kryteri贸w ? - p艂ac膮 za reklamy, za kt贸re de facto musi zap艂aci膰 tak naprawd臋 klient ? - nie wynajmuj膮 dobrych hoteli na szkolenia centralne ? W moim biurze robi si臋 po艂ow臋 spotka艅 z klientami, druga po艂owa to dojazd do klienta, ale osobi艣cie wol臋 zaprosi膰 kogo艣 do biura. Jest si臋 czym pochwali膰 je偶eli chodzi o biuro i auto, wi臋c widocznie jestem w zacnym gronie 5% os贸b kt贸re nie narzekaj膮 ;) Co z艂ego widzisz w tym, 偶e s膮 szkolenia w Mariocie ? PS. Kolejny raz powt贸rz臋, wam nic si臋 nie podoba - firma si臋 nie reklamuje - 藕le, nie sta膰 jej, nie dba o wizerunek, by si臋 reklamowa艂a - by艂oby o wydawanie kasy klienta w b艂oto, marnotrawstwo, agresywny marketing... Firma robi szkolenie w Mariocie - to sekta, wydymane pozy, wszystko na pokaz, nie robi艂aby tam szkole艅 - to firma biedna, nie dba o pracownik贸w, nie sta膰 jej, w jakich艣 marnych biurach szkoli ludzi... Pracownik doje偶d偶a do klienta - akwizytorstwo, nachodzenie, sprzeda偶 garnk贸w, brak biur, pracownik zaprasza klienta do biura - lenistwo, a co, nie sta膰 pracownika na dojazd ?, 藕dzierstwo, naci膮ganie klienta na dodatkowe koszty dojazdu... Id藕cie do konkurencji, zobaczcie jak tam si臋 pracuje, albo jak si臋 tam jest klientem. Wr贸cicie jak wierne psy do OVB, bo ma艂o gdzie pracownik ma taki komfort pracy, jasne zasady wsp贸艂pracy i ma艂o gdzie klient mo偶e dosta膰 dobrze dobrane produkty...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pogubi艂e艣 si臋 onnyewusa
""Lepszymi firmami b臋d膮 te, kt贸re: - dzia艂aj膮 3-4 lata zamiast 17 ? - dzia艂aj膮 tylko w Polsce, a nie w 15 krajach Europy nie s膮 notowane na gie艂dzie, bo nie spe艂niaj膮 kryteri贸w ??"" pogubi艂e艣 si臋 w czo艂obitno艣ci wobec OVB , twoje ba艂wochwalstwo wobec OVB sprawi艂o , 偶e nie zastanowi艂e艣 sie nad sensem swoich s艂贸w. OVB jest na gie艂dzie i nikt temu nie zaprzeczy , jednak偶e na wej艣cie na gie艂d臋 potrzebowa艂o 35 lat !!!!!!!!!!!!!!! Nie podawaj wobec tego argumentu , 偶e konkurencja , kt贸ra dzia艂a 3-4 lat jest z艂a , bo nie spe艂nia warunk贸w wej艣cia na gie艂d臋. Zamiast tego pomy艣 lco OVB zrobi艂o w ci膮gu swoich 17 lat w Polsce , aby mie膰 dobry wizerunek jako firma ???? Ja w OVB pracowa艂em 3 lata , odszed艂em przed wej艣ciem OVB na gie艂d臋 , sprzedawano w艂a艣nie akcje w艣r贸d wy偶szej kadry po 7 euro. Szefostwo poleca艂o je , 偶e w 2-3 lata osi膮gn膮 nawet 40-krotn膮 przebitk臋. Mo偶e wiesz po ile teraz chodz膮 ??? Nie jestem z konkurencji , pracuj臋 w finansach , ale na w艂asny rachunek , dla bank贸w , nie dla TU. I chwa艂a wam za to , 偶e nie zasilacie bezrobotnych , ale nie r贸bcie z ludzi buc贸w , powiedzcie na rekrutacji , 偶e jest to praca dochodowa , ale przez pierwsze kilka miesi臋cy trzeba sporo w nia zainwestowa膰. Przyk艂ad "" truskaweczki "" , bo mo偶e m艂ody cz艂owiek po偶ycza np. od rodzic贸w na bilet , na wyjazd na szkolenie i on musi wiedzie膰, 偶e jest szansa na zarobki 10-20 tys. / mc w OVB , ale musi wiele czasu up艂yn膮膰 , i pare tysi臋cy trzeba najpierw zainwestowa膰 w t膮 prac臋. Tak postawcie spraw臋 , to nikt vnie powie z艂ego s艂owa o OVB , ale czy obr贸t j.p. to przetrzyma ?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krysia37
Spotka艂am si臋 z Waszym doradc膮 bo mia艂am woln膮 sum臋 i chcia艂am ja na 2 lata zainwestowa膰. Gdybym was pos艂ucha艂a to by艂abym dzisiaj sporo w plecy, bo jedyn膮 opcj膮 jak膮 dla mnie widzieli艣cie to by艂 fundusz inwestycyjny, i to w dodatku jeszcze zr贸wnowa偶ony. Dobrze 偶e m贸j m膮偶 mia艂 g艂ow臋 na karku i w艂o偶yli艣my te pieni膮dze w lokate, kt贸r膮 defacto za艂o偶yli艣my za po艣rednictwem waszej konkurencji. Co z tego 偶e twierdzicie 偶e macie dobre produkty, skoro nie dla ka偶dego si臋 nadaj膮. Dobrze tu kto艣 wcze艣niej napisa艂 偶e sprzedajecie jedno i to samo ka偶demu napotkanemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ovb to shit
Powiedzcie mi jak tu gada膰 z ovbowcami?? wszyscy wiedz膮 偶e czarne jest czarne, a oni przekonuj膮 ludzi 偶e czarne jednak jest bia艂e... Pachnie mi tu kaczy艅skim hahahahah ovb to shit

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaha yebane ovb
Zobaczcie ile klientow tutaj tracicie :D bedziemy wam pierdolic na tym forum i obrabiac dupe zebyscie mieli ciezko!!!!! Muahahaha anarchia ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wacel
- dzia艂aj膮 3-4 lata zamiast 17 ? - dzia艂aj膮 tylko w Polsce, a nie w 15 krajach Europy ? - maj膮 2-3 partner贸w i 4 produkty, zazwyczaj tylko 偶yciowe ? - nie s膮 notowane na gie艂dzie, bo nie spe艂niaj膮 kryteri贸w ? - p艂ac膮 za reklamy, za kt贸re de facto musi zap艂aci膰 tak naprawd臋 klient ? - nie wynajmuj膮 dobrych hoteli na szkolenia centralne ? 1. OF d艂u偶ej;) bo ju偶 5 :P hehe:) ale takie firmy jak OF GoldenEgg ManyExpert itp zatrudniaj膮 ludzi (g艂贸wnyh analityk贸w i ekonomist贸w) kt贸rzy pracuj膮 w tej bran偶y np od 17 lat:P b膮d藕 d艂u偶ej:) a w ovb mimo 17 lat w polsce znajdziej tylko garstk臋 ludzi a mo偶e nawet nikogo kto pracuje od 17 lat w ovb.. Pan Zieleniewski do OVB przyst膮pi艂 97 roku:P wi臋c kiepski argument:) 2. Doradcy Finansowi z CitiBanku dzia艂aj膮 w 124 :P CitiGroup jest jednym z najwi臋kszych bank贸w na 艣wiecie:) 3. Maj膮 znacznie wi臋cej partner贸w... gdzie jest napisane 偶e GoldenEgg ma 4 partner贸w??? co za brednie.... D偶izas 4. ovb polska te偶 nie jest notowana na gie艂dzie. 5. Tu masz racj臋:) ale klient zawsze wsz臋dzie za wszystko p艂aci:) za doradc臋 ovb te偶:P 6. yyyy nie wiem co powiedzie膰:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matildii
No tak, OVB wynajmuje pi臋kne hotele. Tylko p艂aci za to pracownik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaasdawdaw
a kto ma placic? swiety mikolaj?? :D A wycieczki dla twojego prezesa na etacie to kto sponsoruje... pracownicy debilu! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janina28
Czy kto艣 mo偶e mi co艣 powiedzie膰 na temat OVB w Rzeszowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bart艂omiej kuciapka
jest fajnie mo偶emy sie napi膰 kawy za darmo czasem kierownik poczenstuje papierosem i ciastka albo paluszki ma w biurze , ale my te偶 kupimy sobie komputery jak zaczniemy zarabia膰 kase

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matildii
hehe... zaraz pewnie wyjedziesz z Bedronk膮, i o pracy za 1000z艂 na kasie. Zryty beret!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyyyyyyyyyyyy
Doradcy finansowi Citibanku w Polsce i nie tylko do 2008r sprzedawali ile wlezie i komu wlezie wszystko co zwi膮zane by艂o z Lehmann Brothers zapewniali kokosy i z艂ote g贸ry a teraz siedz膮 cicho...tacy wielcy doradcy byli:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wacel
Ale nie o to chodzi艂o w mojej wypowiedzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 interrius
wacel... OF dzia艂a 5 lat :)) jest si臋 czym chwali膰. a je偶eli chodzi o ich analityk贸w... nie masz poj臋cia o tym, jak to wszystko dzia艂a, bo piszesz z naiwno艣ci膮 dziecka... oni nie maj膮 swoich analityk贸w, oni podkupuj膮 wizerunek i dla nich jakie艣 osoby z do艣wiadczeniem wypowiadaj膮 si臋 w mediach i za to dostaj膮 olbrzymi膮 kas臋... a je偶eli chodzi o wyniki ich analityk贸w, to jak Euro by艂o niemal po 5 z艂, to widzia艂em portfele inwestycyjne u klient贸w, allokacje oparte w 90% na funduszach nominowanych w EUR :) a w grudniu ich "analitycy" tr膮bili 偶e EUR wr贸ci na poziom 5 z艂 w I kwartale 2010 i 偶e warto inwestowa膰 w z艂oto :D je偶eli takich "analityk贸w" chcia艂by艣 mie膰 to 艣mia艂o - jest si臋 czym chwali膰 :D, o ile w og贸le zrozumia艂e艣 co do ciebie pisz臋 ;] a 偶e niby ilu GoldenEgg ma partner贸w i ile produkt贸w sprzedaje ? - s艂ucham, udziel kolejnej 艣miesznej odpowiedzi :D OVB Polska nie jest notowana na gie艂dzie, ale og贸lnie OVB Allfinanz jest, mo偶esz to powiedzie膰 o jakiejkolwiek innej firmie ? Klient za doradc臋 OVB p艂aci ? A ile bra艂e艣 od klienta kasy za spotkanie ? Bo ja 0 z艂, je偶eli ty wi臋cej, to ju偶 wiemy dlaczego tutaj nie pracujesz :) wacel, przypieprzasz si臋 ty i wszyscy inni do nazwy doradca finansowy, i potrafisz napisa膰: doradca finansowy CitiBanku ? a co doradca CItyBanku mo偶e doradzi膰 ? kredyt w BZ WBK i kart臋 kredytow膮 w Deutsche oraz za艂o偶enie konta w Volkswagen Banku ? twoja 艣mieszno艣膰 powoli przerasta tw贸j up贸r i brak wiedzy finansowej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 interrius
wacel... OF dzia艂a 5 lat :)) jest si臋 czym chwali膰. a je偶eli chodzi o ich analityk贸w... nie masz poj臋cia o tym, jak to wszystko dzia艂a, bo piszesz z naiwno艣ci膮 dziecka... oni nie maj膮 swoich analityk贸w, oni podkupuj膮 wizerunek i dla nich jakie艣 osoby z do艣wiadczeniem wypowiadaj膮 si臋 w mediach i za to dostaj膮 olbrzymi膮 kas臋... a je偶eli chodzi o wyniki ich analityk贸w, to jak Euro by艂o niemal po 5 z艂, to widzia艂em portfele inwestycyjne u klient贸w, allokacje oparte w 90% na funduszach nominowanych w EUR :) a w grudniu ich "analitycy" tr膮bili 偶e EUR wr贸ci na poziom 5 z艂 w I kwartale 2010 i 偶e warto inwestowa膰 w z艂oto :D je偶eli takich "analityk贸w" chcia艂by艣 mie膰 to 艣mia艂o - jest si臋 czym chwali膰 :D, o ile w og贸le zrozumia艂e艣 co do ciebie pisz臋 ;] a 偶e niby ilu GoldenEgg ma partner贸w i ile produkt贸w sprzedaje ? - s艂ucham, udziel kolejnej 艣miesznej odpowiedzi :D OVB Polska nie jest notowana na gie艂dzie, ale og贸lnie OVB Allfinanz jest, mo偶esz to powiedzie膰 o jakiejkolwiek innej firmie ? Klient za doradc臋 OVB p艂aci ? A ile bra艂e艣 od klienta kasy za spotkanie ? Bo ja 0 z艂, je偶eli ty wi臋cej, to ju偶 wiemy dlaczego tutaj nie pracujesz :) wacel, przypieprzasz si臋 ty i wszyscy inni do nazwy doradca finansowy, i potrafisz napisa膰: doradca finansowy CitiBanku ? a co doradca CItyBanku mo偶e doradzi膰 ? kredyt w BZ WBK i kart臋 kredytow膮 w Deutsche oraz za艂o偶enie konta w Volkswagen Banku ? twoja 艣mieszno艣膰 powoli przerasta tw贸j up贸r i brak wiedzy finansowej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do interrius
Interrius, to 偶e OVB jest notowane na gie艂dzie 艣wiadczy, 偶e priorytetem OVB jest zysk, czyli maksymalizacja prowizji, czyli ... "gdzie艣" ma dobro klienta, licz膮 sie tylko "dobre" tabele prowizyjne :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 interrius
"Interrius, to 偶e OVB jest notowane na gie艂dzie 艣wiadczy, 偶e priorytetem OVB jest zysk" - o really ? a znasz firm臋, kt贸rej priorytetem jest odnoszenie strat ?:D nie b膮d藕 艣mieszny :) Ka偶da firma d膮偶y do osi膮gni臋cia zysku, ale jak ju偶 kto艣 tutaj napisa艂, ma艂o kt贸rej firmie doradztwa uda艂o si臋 go w ostatnim czasie osi膮gn膮膰. Cho膰 oczywi艣cie czy OVB b臋dzie przynosi艂o zyski czy straty to i tak b臋dziecie to znajdziecie pow贸d do wylewania swoich 偶ali... Z t膮 gie艂d膮 to chodzi mi o to, 偶e trzeba spe艂ni膰 szereg wymaga艅, 偶eby akcje danej firmy na gie艂dzie by艂y w og贸le notowane, szczeg贸lnie na tak presti偶owej gie艂dzie jak we Frankfurcie. A polskim firmom nie udaje si臋 za艂apa膰 nawet na GPW w Warszawie... To 偶e OVB Polska nie jest notowana, bo OVB Holding AG jest jeden i jest notowany na rodzimym rynku. Tak jak nie ma notowa艅 Siemensa, Della czy Pepsi na gie艂dzie w Polsce... Ale i tak napiszecie 偶e OVB jest najgorsze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 interrius
Ale cham francowaty z ciebie !!!!!!!! Id藕 si臋 naucz kultury , gnoju !!!!!! Jakby艣 by艂 u mnie w strukturze , to zrobi艂bym z ciebie cz艂owieka , ja z takimi radze sobie doskonale , mam swoje sposoby , a na szkoleniach mia艂by艣 zakaz 艣piewania i skakania po krzese艂kach , a to nasza ulubiona zabawa !!!!! I alkoholu darmowego dosta艂by艣 tylko 50 gram i prosto do 艂贸偶ka , ale bez panienki z przydzia艂u od DK.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idioci
nie macie sie ju偶 czego czepi膰 to na kible naje偶d偶acie!! LUDZIE TO JEST 呕A艁OSNE!!!! OVB daje dobre warunki zatrudnienia nie pasuje to nie parcuj cz艂owieku. Zamiast p艂aka膰 na forum id藕 do pracy! A ubezpiecz si臋 u agenta PZU on na pewno cie nie oszuka i na pewno ma kibel z porcelany!!! :D DEBILNE 呕ALE!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 interrius
Id藕cie se konia wytrzepa膰 , zamioast pisa膰 bzdury.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 interrius
殴r贸d艂o: http://biznes.onet.pl/800-osob-w-kolejce-do-toalety,18861,3195631,1,fotoreportaze-detal-galeria Cel: C:\Documents and Settings\FUKS\Moje dokumenty\800-osob-w-kolejce-do-toalety,18861,3195631,1,fotoreportaze-detal-galeria Rozmiar: 12 KB (11912 bajt贸w) Pobrano: 68 KB (69269 bajt贸w)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wacel
Ale pieprzenie:P taaaa wynajmuj膮 ich 偶eby budowali im mark臋?:D buhehehe:D a na centrali na Rydygiera jest dzia艂 "inwestycji klienta" :D jest tajny:D i tylko nie liczni wog贸le maj膮 do niego numer:D bzdury:) OVB nigdy nie by艂o brane na powa偶nie:) przez nikogo:) TU widz膮 w was tylko dobrych murzyn贸w do opychania SF:) nie my艣licie za du偶o, wi臋kszo艣膰 to ludzie niezbyt inteligentni:P wi臋c 艂atwo si臋 nimi manipuluje:) co do golden egg.... wsp贸艂pracuj膮z 19 bankami 16 Towarzystwami Ubezpieczeniowymi 12 TFI i 1 PTE wi臋c pok kontem ilo艣ci partner贸w bij膮 was na g艂ow臋.... wi臋c co to za pieprzenie 偶e maj膮 tylko 4 produkty??? produkt贸w 艂膮cznie maj膮 i tak z 3 razy tyle co ovb... i te偶 maj膮 compense axe generali dws... nale偶膮 do ZFDF... czemu ovb nie nale偶y?:) bo nikt was tam nie przyjmie :P wy ovbowcy przypominacie mi faceta kt贸ry wychwala si臋 偶e ma wielkiego penisa!ma ponad przeci臋tn膮! a wszyscy inni maj膮 takie tycie malutkie... ale jak przychodzi co do czego do wida膰 tam tylko marnego korniszonka... macie kompleksy.... nie macie si臋 czym pochwali膰:) wi臋c najlepiej pojecha膰 po innych:P I na gie艂dzie notowana jest tylko OVB Niemcy.... a nie ca艂e ovb... gada艂em nawet na ten temat kiedy艣 z Panem Franertem... mam nadziej臋 偶e wiecie kto to:)

Udost臋pnij ten post