Gość joluska-30 Napisano Kwiecień 5, 2006 ja tez zostaje ... na stronie fundacji lekarz przystosowyje Dietmana dla indywidualnych potrzeb, przysle mi ustawiania emailem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr.Dietman Napisano Kwiecień 5, 2006 gdzie sie podział Norris.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jak to gdzie .... Napisano Kwiecień 6, 2006 Noris czeka w kolejce na wizyte u Dietmana, sam juz sobie rady nie daje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elwira27 Napisano Kwiecień 6, 2006 Sciągnęłam sobie ten program, wyoełniłam, wtszło na to, że w mim menu kilku składników jest mniej niż przewiduje program. Kto mo powie czy to duzy problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fankadietmanka Napisano Kwiecień 7, 2006 Wszyskto zależy od tego czy niedobory określonych składników pokarmowych powtarzają sie. Jeśli tak, może to być problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariann---- Napisano Kwiecień 9, 2006 A co jest jak ich brakuje długo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fanka dietmanka Napisano Kwiecień 9, 2006 to zależy jakich składników barkuje - w końcy każdy w orgranizmie jest potrzebny do czegoś innego.... ściągnij sobie dietmana (ze strony www.jedzdobrze.pl ) i sam się przekonasz co ci grozi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ściągnęłam i nie Napisano Kwiecień 10, 2006 mnogę uruchomić dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka 35 -tka Napisano Kwiecień 11, 2006 Pewnie masz nieodpowiednio ustawiona rozdzielczość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ściągnęłam i nie Napisano Kwiecień 15, 2006 OK, poszedł, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamammakaka Napisano Kwiecień 16, 2006 ja tez sciagnelam i nie moge uruchomic. po kliknieciu na ikone pojawia sie informacja "Files are corrupted.." (Skorumpowane pliki!!!! ;-) ). Pomozcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fanka dietmanka Napisano Kwiecień 17, 2006 To chyba oznacza niepełne sciągnięcie, trzeba powtórzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamammakaka Napisano Kwiecień 17, 2006 Sciagalam juz trzy raz i za kazdym to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna Laguna 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 ja mam to samo co kamammakaka tylko ja sciagalam chyba z 10 razy ale juz dałam sobie spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna Laguna 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 jeszcze raz próbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Artek28 Napisano Kwiecień 18, 2006 Mi się udało, ale mam neostradę, może w tym rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalmbur Napisano Kwiecień 18, 2006 ja ściągałem go parę razy, na różnych kompach i tylko raz się trafiło coś takiego że jest 'corrupt..." poza tym jednym przypadkiem wszystko było cacy :) ciekawe dlaczgo tak się dzieje? z komputerami to nigdy nic nie wiadomo, jak z pszczołami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Artek28 Napisano Kwiecień 19, 2006 Chyba dobry sposób, iść do kawiarenki tam ściągnąc i skopiować na pen-driva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no właśnieteż Napisano Kwiecień 19, 2006 też mam problem ściągham klikam w instalkę i wyskakuje błąd. A może ktoś kto ma i dobrze mu działa mogłby się podzielić instalką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fartowny gosc Napisano Kwiecień 19, 2006 mi sie udało za pierwszym razem http://www.jedzdobrze.pl/download.php Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no właśnieteż Napisano Kwiecień 19, 2006 próbowałam ponad 10 raz i nic z tego poprostu chyba mój komp nie jest kompatybilny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maryska00 Napisano Kwiecień 20, 2006 to masz pecha u mnie działa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elwirka007 Napisano Kwiecień 28, 2006 Czy wam tez brakuje mnóstwo wartości odrzywczych w tym witamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JANKA21 Napisano Kwiecień 28, 2006 JA TAM BIORĘ SUPLEMENTY WIEDz U MNIE BEDZIE OK:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleks222 0 Napisano Maj 11, 2006 podoba mi sie ten program Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jerrry Napisano Maj 15, 2006 Dla mnie Dierman jest OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna 27 Napisano Maj 17, 2006 antydieta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaderka Napisano Maj 19, 2006 A co ma dietman do antydiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oguston Napisano Maj 19, 2006 Dzięki Dietmanowi odżywiam się o wiele lepiej. Brawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mi pomógł Napisano Maj 20, 2006 Mi dietman pomógł, przestały wypadać włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach