Gość to się sprawdza Napisano Styczeń 8, 2007 to się sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wapń Napisano Styczeń 9, 2007 podobno ludu polinazji spożywają codzienie mniej niż 300 mg wapnia i nie mają osteoporozy. Dlaczego nasza norma jest większa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dla czego Napisano Styczeń 9, 2007 jestem ciekawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Revolka Napisano Styczeń 9, 2007 Oni mają dużo słońca, co poduje zwiększenie produkcji witaminy D w organizmie, a ta z kolei zwiększa skuteczności przyswajanie wapnia. Dlatego potrzebują go mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość straszą Napisano Styczeń 10, 2007 tym brakiem wapnia, nie wiem po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wypijam Napisano Styczeń 11, 2007 Ja wipijam okolo litr mleka dziennie , w związku z tym nie musze sie chyba martwic ze bede miała za mało wapnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja lubię sery Napisano Styczeń 13, 2007 pleśniowe, kto wie czy jest w nich wapń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i to dużo Napisano Styczeń 13, 2007 w 100 g sera pleśniowego jest 528 mg wapnia ( źródło - jedzdobrze.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile Napisano Styczeń 14, 2007 wapnia jest w serze żółtym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 817 Napisano Styczeń 15, 2007 W stu gramach sera salami pełnotłustego znajduje się 817 mg wapnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość korzystnie Napisano Styczeń 15, 2007 15 dkg sera wystarczy, by zaspokoić się w wapń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asterno Napisano Styczeń 15, 2007 a ja nie lubię sera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no gdzie Napisano Styczeń 16, 2007 Prosze podziel si etoą informacją ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakan Napisano Styczeń 17, 2007 Ja też nie lubię sera, śmieję sią do niego, nie wiem co znaczy powyższe pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jalowa Napisano Styczeń 17, 2007 A w czym jest najwięcej wapnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ziołach Napisano Styczeń 18, 2007 w ziołach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nie możliwe... Napisano Styczeń 22, 2007 w ziołach???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość W tabletce Napisano Styczeń 26, 2007 ha, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hau hau Napisano Luty 12, 2007 Mój pies czasem liże ścianę, weterynarz mówi, że szuka wapnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość acef Napisano Marzec 3, 2007 Znalazł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach