Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia ta jedyna

a wy tylko faceci i faceci....

Polecane posty

Gość kasia ta jedyna

a ja jestem sama i nie mam żadnych problemów dlatego kafeteria powoli robi sie nudna 💤 nie mam faceta i mam tysiąc mniej problemów, czuję się wolna i szczęśliwa bo nic nie zaprząta mojej głowy typu: a czy on myślał tak czy tak, czy jemu sie podoba, dlaczego on tak robi, wczoraj to powiedzial, co to oznacza, nie odzywa sie juz 3 dzien, napisal mi smsa.... bla bla bla rzućcie te świnie i tak prędzej czy później znajdą kochanki bo facet to poligamista i tyle. nie ma na to rady. inwestujcie w siebie, a nie w coś co jest nietrwałe, bo prawdziwe uczucie nie wymaga zadawania ciągłych pytań, snucia domysłów i niedopowiedzeń. jesli to prawdziwa miłość jesteście faceta pewne, jeśli nie - zadajecie takieg stupid questions. albo wy same nie jesteście jeszcze gotowe na miłość, skoro wasza kobieca intuicja nie podpowiada wam właściwych odpowiedzi. pozdrawiam, kasia ta jedyna ;)

Gość Wlascicielka Psa
Popieram. Rzuccie faceta. Wezcie psa. Wierny i oddany. Nigdy nie nawali.

Gość kasia ta jedyna
no ba, przeca nie mówie że nie jest :D ale kobity za bardzo się starają a potem po tyłku dostają bo faceci to coś z tego świniaka mają :P of course nie wszyscy i chwała im za to :)

Gość buubuu
a mi to sie nie podoba, nie chce byc sama, ale znowu jestem😭

Gość kasia ta jedyna
o dobry przykład do świeżo co powstałego topicku : czy facet jest mną zainteresowany? odpowiedź brzmi: faceci nie są zainteresowani użalającymi się nad sobą babkami :P który lepszy i z głową na karku (nie główką :P ) sam się postara o Ciebie :)

Gość kasia ta jedyna
bez równowagi w przyrodzie ani rusz ...

Gość kasia ta jedyna
powiatowy --> wiesz czy Basel uzyskał awans w pucharze uefa???

Gość mrówki też są fajne

Gość mrówki też są fajne
albo pomyślcie o farbach proszkowych, najszybciej twardnieją w promiennikach podczerwieni

Gość kasia ta jedyna
taki zespół :) o czym ty myslisz jak nie o meczach kumplach i piwskach co? he he

Gość kasia ta jedyna
o nas ? :> a czy toty zalozyles topick: do pań? :>

Gość kasia ta jedyna
a nic ciekawego przynajmniej dla nas kobiet :P powiatowy a do pracy to Ty nie idziesz? :>

Gość kasia ta jedyna
a tak się pytam... bo mi już baterie wysiadają :( lecę więc spać :):):) ale skoro Ty jestes zatwardzialym nocnym markiem, życzę nocy pełnej wrażeń! dobranoc :)

Gość wcale nie bo to
młoda Szczuka:D🖐️

Gość esteee
Ja mam już dosyć facetów, to jest chore, nie mogę zrobić nic, żeby przestali się na mnie gapić z wywalonymi , za przeproszeniem, językami. Ciągle tylko próbuja czarować i co krok o coś pytają... a moze to ....a mzoe tamto? Czy ja na prawde tak działam na facetów? Prosze was szanujcie nas zamiast patrzec jak na jakieś ciastko z kremem :(