Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówka00

Jak facet powinien zrekompensowac wam fakt,ze ma małego członka ?

Polecane posty

Gość maly pisior
jestem malym 13cm fredzlem zakochalem sie w dziewczynie to byla moja pierwsza milosc kiedy sie kochalismy dalem z siebie wszystko fakt ze byl to moj pierwszy raz na drogi dzien dostalem sms ze mam fiuta jak 10 latek i sex ze mn byl zalosny i nauczylem sie jednego nigdy wam nie ufac nigdy was nie traktowac powaznie

Gość podobno faceci z małymi
frędzlami zostaja gejami ale takimi pasywnymi czyli daja tyka. W ten sposób czerpia satysfakcje seksualna jezeli nic z małym penisem zdziałac nie moga. W sumie dobre rozwiązanie i pozyteczne.

Gość zorroooooooooooooooo
Mały pisior jest beeeeeeeeee

Gość mam rade
Jesli facet ma małego fiutka to powinien zrekompensowac to w ten sposób,ze pozna cie z kolega,który ma wiekszego i jest w stanie dogodzic kobiecie.

Gość popieram jak wyżej

Gość kield
to samo powinna zrobic laska z malymi cyckami

Gość To U
moj facet ma malego. zdecydowanie to najmniejszy penis z jakim przyszlo mi obcowac:) naprawde czasem prawie wcale go nie czuje w srodku a jestem dosc ciasna... ...tak czy inaczej. spotkalam moj ideal pod kazdym wzgledem z wyjatkiem tego malego szczegolu. Moj facet ma do perfekcji opanowana gre wstepna, potrafi mnie piescic tak ze czasami mam wrazenie ze oszaleje, takze jezykiem, a kiedy juz we mnie wchodzi jestem tak podniecona z podowu jego bliskosci i tego co robil wczesniej ze naprawde nie mam problemu z orgazmem. W zyciu codzinnym jest swietny, dba o mnie, daje poczucie bezpieczenstwa, jest wrazliwy i rozsadny a przy tym bardzo bardzo meski. O tym czy facet jest wartosciowy nie decyduje wielkosc jego penisa ani fakt ile zarabia i moze na kobiete wydac, ale to jak zaczyna i konczy znajomosc. Liczy sie tylkoto czy ktos ma klase czy jej nie ma.

Gość To U
acha i jeszcze nie wiem co za idiota moze porownywac wielkosc piersi i penisa:)

Gość mały pwnis = mała przyjemność

Gość rothor
niewiem czemu jestescie dla posiadaczow malych fiutkow takie wredne czy to nasza wina ze mamy male fiuty podobaja wam sie posiadacze duzych ok ale czemu myslicie ze my nienadajemy sie do niczego ja nigdy bym niepomyslal zeby smiac sie z dziewczyny z malym biustem wiem pewnie myslicie ze mowie tak bo mam fredzla ale powiem wam ze dla mnie u dziewczyny liczy sie cos wiecej niz rozmiar piersi

Gość uEWKFAGAG
cipsk jak wiadra i w dodatku pozszywane po porodach sie odzywaja

Gość wiem co mówie.
małego ptaszka nic nie jest w stanie mi zrekompensować. facet jestwówczas niepełnowartosciowym produktem i nalezy go czympredzej wymienic na lepszy model

Gość mam głupie pytanie
zgadzam sie z toba w pełni.

Gość Żaneta ostra jak żyleta
dobrze mówicie,dziewczynki. Jesli facet nie sprosta waszym oczekiwaniom,nalezy go wymienić.Duzo jest samców dookoła i na pewno cos sobie wybierzecie

Tak Żanetko masz rację. Na Twoim miejscu udałabym się do stadniny w Janowie Podlaskim, tam być może spotkasz ogiera, który sprosta Twoim wymaganiom. Też samiec w końcu.

Gość Mirabella.
niektórzy maja sprawne języczki i chociaż w ten sposób moga zrekompensowac kobiecie fakt,ze im nie dogodza penisem

Gość kurczak2
Ludzie, nie dajmy się zwariować. Co to jest za pytanie? Jakie znaczenie ma wielkość członka? Czy to naprawdę takie istotne? Czy to jest najważniejsze? Dla mnie to pytanie i odpowiedzi są jakimś głupim żartem. Przez takie chore stereotypy ludzie wpadają w kompleksy. Znakomicie się wam to udaje. Podtrzymujecie wizerunek kobiety, jako tej dla której liczy się jedynie wielkość portfela i penisa. To nie jest w porządku. Kobiety, które mają trochę inne wartości mają prawo czuć się obrażone. Ja się tak czuje. A gdzie w tym wszystkim miejsce na miłość?

Gość o ja jebiu
jakas idiotka napisala durna prowokacje, a tyle osob sie dalo na to gowno nabrac, nie karmcie trolla.

Gość Mirabella.
a kto powiedział,ze dla kobiet liczy sie zawartosc portfela? My tu o przyjemnosciach mówimy a nie o pieniadzach. A ,ze z małymi jest mała przyjemnosc - to juz nie nasza wina,panowie.

Gość moniaaaaa
to kwestia poziomu tolerancji. nie bede się nikomu podlizywać. dla mnie jest oczywiste że małe penisy dają mało rozkoszy... chyba nikt nie bedzie się kłócił w tej kwestii:o są ważniejsze rzeczy od seksu ale na boga nie próbujcie wmówić kobietom (tak jak na jednym z innych topików) że np. 13 cm wystarczy by ją zaspokić a większego to potrzebuje tylko rozepchana:o małego penisa nic nie jest w stanie zrekompenswać. mozna tylko spróbowac o tym przykrym fakcie zapomnieć i np. cieszyć się świetnym oralem...

Gość Roma L
Mój ma małego ale jak robi oral, o raju.....Miałam faceta z ogromnym penisem i wole to , co teraz.W końcu my, kobiety najszybciej mamy łechtaczkowy i mozna tak bez konca...

Gość sakhfidsafqa
a co wy myslicie że facetom z małymi dżonami jest tak fajnie z babami że muszą to rekompensować? przeciez oni pewnie czują że walą studnię hehehe mój kolega ma małego i mi opowiadał jak to pykał się z takimi wielkimi dziurami :D

Gość romantyczka
Czy moze mi ktos powiedziec od ilu cm czlonek nie jest maly? Mysle bowiem, ze przesadzacie! Jak juz ktos wspomnial na poczatku, srednia europejska wynosi 15 cm. Czy 2 cm mniej (wspomniane 13 cm), to juz tak malo? Sa nawet mezczyni majacy ponizej 10 cm - ci moze moga miec kompleksy... Mimo to liczy sie uczucie a nie cm! Jestem pewna, ze kobieta kochajaca i bedaca kochana bedzie miala wiecej przyjemnosci z penisem 10 cm niz bez uczucia z 18 cm! Chyba, ze jest juz taka wypatrzona i szuka tylko kogos dla seksu... Pamietajcie tez, ze wielkosc nie znaczy o jakosci!!! Pozdrawiam wszystkich i zycze wesolych swiat

Gość Mirabella.
Ko9nkretny penis ,o którym mozna powiedzieć "duzy" zaczyna sie od 18cm. Najlepsze sa te powyzej 20.Wypełniaja cała muszelke i jest bosko!

Gość aneczka 18
Powinien kopnąć mnie szpiczastym butem w kakaowe oczko tak, żeby mi się jasno w oczach zrobiło i abym mogła lekko popuścić w majtki.Wtedy przeżywam orgazm zastępczy.

Gość yelloweyed
tez tak lubie

Gość kamila_z_Walbrzycha
jak facet ma małego to chociaz wylizac powinien cipeczke perfekcyjnie!!!!!!!!! Choc to pewnie nie zastapi dobrego dymanka.Ech...

Gość kupic
wielkieeego wibratora :D

Gość tylko nie czekoladki
no,uważam,ze w tym przypadku nic nie pomoze facetowi.ja bym takiego kopneła w d...