Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-

w co sie bawicie ze swoimi 2-letnimi maluchami?

Polecane posty

Gość mama-

Gość kolorkowa
Hej..ja w prawdzie Mamą jeszcze nie jestem, ale nianią byłam nie raz więc mogę cosik ci tu napisać...takie maluchy uwielbiają zabawy typu: gdzie jestem? chowanie siebie czy jakichś zabawek...jeśli rozpoznają już kolory chociaż troszkę, to można im pokazać np swój sweterek i poprosić zeby przyniósł zabawkę w takim samym kolorze:-) Można się z nim też doskonale wygłupiać..np. bawić w pociąg na czworakach, albo że niby to jesteśmy pieskami...i naśladować zwierzątka...:-) Pomysłów jest mnóstwo i ja zazwyczaj sama na coś wpadnę, w zależności od tego co lubi dziecko i jakie jest:-) ZMam nadzieje, ze sie przyda to co napisałam, pozdrowionka

Gość mama-
dzięki!!!

Gość kolorkowa
Luiza nie podoba ci sie coś, to nie czytaj i nie wchodz na takie tematy...jeśli liczba obok twojego nicka jest wiekiem to rozumiem skad takie teksty...zajrzyj może na tematy dla nastolatek, bo do dzieci na penwo jeszcze nie dorosłaś... A jak ktoś chce inne propozycje zabaw, to pewnie cos razem wymyślimy:-)

Ja polecam klocki lego duplo. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Są dostępne różne zestawy. Mój maluch uwielbia budować wieże i domki. Podczas zabawy klockami nauczył się wszystkich kolorów.