Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnamonisia

czy wszystko zostalo prawidlowo wziete?

Polecane posty

Gość niepewnamonisia

dziewczyny, 14 marca wieczorem dostalam plamienia takiego jak zwykle przed okresem , wzielam 1 tabletke -> czy wzielam ja prawidlowo jezeli 15 marca mialam juz normalny, chociaz lekko skapy okres? Pytam Was , gdyz sa to moje pierwsze tabletki i jakos nie czuje sie jeszcze pewnie, wiec chcialam sie upewnic czy zrobilam dobrze i moge bez obaw kochac sie bez prezerwatywy...

Gość baci
1 tabletke bierzesz 1 dnia cylku menstruacyjnego czyli 1 dzien okresu obojetnie czy jest silny czy nie. przez okolo 3 pierwsze mieisace przyjmowania tabletek mozesz miec plamienia podobne do okresu ale nie tak silne i raczej bezbolesne, dzieje sie tak zanim organizm przyzwyczai sie do hormonow.z tego co wiem to od 1 tabletki jestes zabezpieczona pozdrawiam

Gość niepewnamonisia
czyli wszystko wzielam prawidlowo tak i nie mam czego sie obawiac?

Gość baci
nie jestem ginekologiem,ale jesi wzielas normalnie w 1 dzien okresu to musi grac:)

Gość niepewnamonisia
no wlasnie tak mi sie wydawalo ze to jest pierwszy dzien, takie plamienie..

Gość baci
skoro juz mialas plamienie to znaczy ze sie zaczelo.ja tez przed okresem mam plamienia,tak jak by takie brazowe oplawy,jak by zaschnieta krew,ale na 2 dzien to juz normalnie,czysta krew.CZYLI DOBRZE jak dla mnie:)cos sie dziac zaczelo a o to chodzi:)nie martw sie

Gość niepewnamonisia
wiesz.. jakos trudno jest sie przestawic :) pocieszylas mnie :) zauwazylam tez ze moj okres stal sie dosc skapy.. czy to raczej prawidlowo? :)

Gość baci
i jak mi jutro test wyjdzie pozytywnie to bede kombinowac nad tym dalej.:/

Gość baci
a miejmy nadzieje ze nie kurcze ale stresa mam

Gość niepewnamonisia
milka ale baci napisala ze przestala brac..

Gość niepewnamonisia
wiesz.. ja juz tez mialam "chore akcje" tylko zwiazane z seksem analnym.. tylko ze mna bylo gorzej, ja potrafilam wmowic sobie nawet poranne mdlosci ktore ustepowaly praktycznie natychmiast gdy zegar wybil 12.00 :) wszystko bedzie dobrze..

Gość niepewnamonisia
up

Gość niepewnamonisia
dziewczyny kochalam sie dzisiaj z chlopakiem bez gumki i skonczyl we mnie.. troszke sie martwie bo nie wiem czy juz moge.. nie zajde w ciaze?

Gość baci
nie :) ja jadlam tabletki 3 lata za kazdym razem konczyl we mnie i nic mi nie bylo:) za to teraz umieram ze strachu nadal nie mam okresu:( to juz 3 dzien:(czy jest mozliwe ze spoznia mi sie ze stresu i przez to ze od jakiegos 1.5 miesiaca nie jem juz tabletek??

Gość niepewnamonisia
pewnie spoznia Ci sie "na zlosc" czyli bardzo chcesz go dostac, denerwujesz sie jego brakiem.. zro sobie porzadna rozgrzewajaca kapiel i postaraj sie nie myslec o tym. Mozliwe ze cykl Ci sie rozregulowal przez tabletki. Glowka do gory :)

Gość niepewnamonisia
dziewczyny, a czy istnieje mozliwosc ze nie powinnam wziac tej tabletki 14 marca podczas plamienia tylko poczekac jeden dzien i wziac 15 marca gdy mialam juz normalny okres? Czy to moze wplynac na skutecznosc tabletki - bo juz 18 marca kochalam sie z chlopakiem do konca... Moze denerwuja Was te moje pytania ale chcialabym byc pewna czy dobrze robie..

Gość niepewnamonisia
prosze odpowiedzcie.. to dla mnie bardzoo wazne.. :(

Gość baci
tabletke wzielas dobrze w 1 dzien okresu jak trzeba!!!! nawet w ksiazkach pisza ze 1 dzien okresu jest zazwyczaj u kobiet slaby, mocne krwawienie wystepuje najczesciej u 75%kobiet w 2,3 dniu GLOWA DO GORY u mnie nadal brak okresu:/

Gość baci
:) test wyszedl negatywnie:)) mysle ze moge byc pewna bo gdyby doszlo do zaplodnienia to bylby to juz 3 tydzien wiec na pewno by wykrylo.mimo wszystko pojde do lekarza bo meczy mnie czemu tego okresu nie ma

Gość niepewnamonisia
no widzisz? i wszystko jest dobrze :) ciazy brak :) teraz do ginekologa i wszystko bedzie w porzadku :) a ja ? wszyscy mowia ze wzielam prawidlowo, lecz ja i tak jestem lekko poddenerwowana :)

Gość nie martw się na pewno
będzie ok i dobrze wzięłaś ja mialam taką samą sytuację jak i było ok :):):)

Gość niepewnamonisia
ojej naprawda? jeeej ale mnie podnioslas nas duchu :) dziekuje :)

Gość niepewnamonisia
oh, nawet ginekolog na forum odpowiedzial ze wzielam dobrze :) ciesze sie niezmiernie :]

Gość lemoneczka
ja wczoraj wieczorem po 22 mialam rozwawa wydzieline zwiastujaca okres...dzis natomiast czysta krew juz...wzielam tabletke dopiero dzis popoludniu...

Gość niepewnamonisia
no to ja juz nie wiem .. wczoraj pytalam na forum ginekologicznym pania ginekolog i powiedziala ze dobrze wzielam , wiec dobrze zaczelam od plamienia. Znowu sie zaczynam martwic..

Gość nie martw się na pewno
wzięłaś dobrze ale jak chcesz to dla swego spokoju przez pierwszych 7 tabletek nie współżyj albo też dodatkowo z prezerwatywami i będzie po kłopocie

Gość niepewnamonisia
niestety na to juz za pozno :) 4 dnia wspolzylam .. no ale.. mam nadzieje ze jednak wzielam dobrze :)

Gość o raaaaanyyyyyy
jak pierwszy raz bierzesz tabletki to min 7 pierwszych dni nie daja Ci gwarancji zabezpieczenia!!

Gość niepewnamonisia
moj ginekolog powiedzial cos innego..