Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ifituku

wiek w związku

Polecane posty

Gość Ifituku

Jak postrzegacie takie związki - ona - pełnoletnia ale jeszcze nie całkiem dorosła dziewczyna - on starszy o 5 - 10 - 15 lat..jak uważaie -jaka powinna byc optymalna granica wieku?

Gość kiniusiaka
najlepiej 5 góra 10 max 15 więcej to juz przegięcie powyżej 20 zboczenie bez przyszłości.

Gość niestetyetyetyety
Roznice wieku zauwaza sie po jakims czasie, bedac w zwiazku, nie zawsze ale ... Facet np.starszy o 10 lat, czyli powiedzmy 30 latek, ktory wize sie z 20 latka. Po pewnym czasie, kiedy juz mini fascynacja moga zaczac sie problemy, on juz inaczej patrzy na zycie, ma wieksze doswiadczenie i niekiedy jest duzo madrzejszy zyciowo, moga go draznic infantylne zachowania,brak wiedzy o zyciu, ja moze draznic jej zdaniem zbyt powazne podchodzenie do zycia,jego przeszlkosc, doswiadczenie, wiedza. taka dziewczyna powinna sie jeszcze bawic i poznawac zycie z rowiesnikiem, ze starszym wpada juz w dorosle zycie, pewnie nie dzieje sie tak zawsze ale...ja mam 22 lata i bylam 2 lata w zwiazku z 30 latkiem, na poczatku fajnie, a pozniej koszmar, bo on byl juz inny, przezyl juz to co ja chcialam dopiero przezywac,poznal juz to, co ja chcialam poznawac,jego denerwowalo moje zachowanie,mnie jego, nic z tego nie wyszlo, po 2 latach rozstalismy sie,ale ostatni rok to byl beznadziejny, ciagle klotnie. Teraz jestem w zwiazku z chlopakiem o 3 lata starszym i jet super, on nie przezyl jeszcze wszystkiego tego co tamten i razem probujemy zycia, choc on jest bardziej ostrozny ode mnie ale tak lekko, tylko czasami mnie chroni.Razem sie uczymy zycia i jest fajnie, tamten choc tez rozrywkowy i fajny, mial juz za soba te wszystkie lata i te wszystkie doswiadczenia. Moje kolezanki tez dlugo nie wytrzymywaly w takich zwiazkach z duza roznica wieku i w koncu wszystko sie rozpadalo. Szukaj sobie faceta w swoim wieku bo to jest bardziej emocjonujace i fajniejsze.

Gość wspolczuje zanudzicie sie
ze starym ramolem :o

Gość palletka
widzę to tak: facet starszy nie więcej niż 10 lat - stały związek ok facet starszy nie więcej niż 15 lat - stały związek ok jeśli facet jest z tych witalnych i ma dużo kasy lub wysoką pozycję facet starszy nie więcej niż 20 lat - stały związek wykluczony ale romans do 2 lat ok facet starczy nie więcej niż 25 lat - stały związek wykluczony ale wakacyjny romans ok kobieta starsza nie więcej niż 5 lat - stały związek ok kobieta starsza nie więcej niż 10 lat - stały związek ok jeśli kobieta jest z tych witalnych i ma dużo kasy lub wysoką pozycję kobieta starsza nie więcej niż 15 lat - wakacyjny romans ok

Gość palletka madre to co piszesz