Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MMAARRTTAA17

Tak bardzo chcę się przytulić.....

Polecane posty

kocham Go.... od roku..... już nie mogę wytrzymać...... tęsknię...... on tylko na mnie patrzy,patrzy,czasami się uśmiecha.......serce zaczyna bić mocniej,gdy go widzę...... nie mogę się uczyć,nie umiem zapomnieć. kto też tak ma>?????????

Gość zmęczona
Ja. Ale ja raczej przegapiłam odpowiedni moment. Ze strachu. I przez swoje zasady. A teraz tęsknię i próbuję to naprawić. Nie wiem jednak, czy nie jest za późno.

Gość elkusiaaaaa
a ja tęsknię za Nim od dwóch lat.życie jest już bez sensu.jestesmy tacy zamknięci w sobie,że chyba nic z tego nie będzie.może się zabić?będzie spokój

Gość zmęczona
Właśnie, to zamknięcie w sobie i strach. Zaryzykuj. Zrób pierwszy krok, odsłoń się chociaż troszeczkę. Powinno i Jego to ośmielić.

Gość slodziutka.........
niestety nieraz otworzenie sie nic nie daje.ja powiedzialam wszystko co czuje chlopakowi,wiem ze ja mu tez nie jestem oboletna.widze jak na mnie patrzy,czuje to jak mnie przytula ale nie jestesmy razem.on ciagle powtarza ze jestem wyjatkowa ze zasluguje na kogos lepszego niz on,bezprzerwy powtarza ze jest beznadziejny ze ja zasluguje na kogos lepszego.powtarzam mu ze to nieprawda,ale on nadal swoje,i co tu zrobic??

Gość zmęczona
Hmm, przestać gadać i działać? Przekonać Go o jego wartości? Nie o wszystkim zawsze trzeba mówić. Właśnie dlatego to wszystko jest takie skomplikowane, bo ile osób, ile sytuacji, tyle rozwiązań :o

No wszystko nie jest takie proste....nie wiem co to znaczy:zrób pierwszy krok. czekam na okazję,by zobaczyć mojego Filipa,tylko wtedy jestem szczęśliwa.On na mnie tak \"PRZESZYWAJĄCO PATRZY\".........to nie jest zwykła znajomość.pOZA tym,zanim Filip nie zaczął tak na mnie patrzeć,był zwykłym kumplem...kochanym,ale zwykłym.później zauważyłam,że coś się zaczęło zmieniać.teraz jest strasznie....on jest rok młodszy,więc ja jestem w liceum,a on jeszcze niestety nie.... na szczęście mieszkamy w małym miasteczku~!

Gość elusiaaaaaa
ja też tak samo mam...... normalnie żyć nie umierać

Myślałam ostatnio,że jestem sama z moim problemem.... ale jednak nie.dziewczyny,może kiedyś będzie lepiej.Ja w to coraz mniej wierzę. Mam 22 lata,studiuję medycynę i myslę,jak wyleczyć swoje chore z miłości serducho!

ja też tak, Adam jest dwa lata młodszy, w III gim, ja w II LO, i już rok była niewyjaśniona sytacja, spojrzenia, a kiedy ja kliknęłma do niego na GG, napisał, że dawno chciał zapytać o nr, ale później w szkole, nie podchoidził, nie rozmawialiśmy, tylko gdziekolwiek bym była, spojrzenia, krępujące, miłe....a teraz, nie ma nic, ja go kocham, on myśli, że kogoś mam

ja od 2 lat marze o jednym chłopaku, jak go nie ma w poblizu to jest normalnie nie mysle ciagle o nim, ale wystwrczy ze sie pojawi obok mnie i nie wiem co mam ze soba zrobic zeby zrocil na mnie uwage, jestesmy kumplami ale on nie wie co do niego czuje tymbardziej ze sama nie wiem co to jest \"....przyjazn czy kochanie....?\"

Gość song of song
słodziutka.. mow mu i okazuj to, uwierzy ze jets taki jaki mowisz:)

a myślałam,że tylko i wyłącznie ze mną jest coś nie tak:-) Ja z kolei mam takie dni,że nie mogę przestać myśleć o Filipie,np dzisiaj. Kiedyś miałam tak:poszłam do kościoła,cały czas myślałam tylko o tym,by w najbliższym czasie zobaczyć Filipa.Gdziekolwiek..... Wychodzę,a tu ON.iDZIE.pAtrzy mi prosto w oczy.To nasze minięcie się na chodniku,skromny uśmiech.Skok ciśnienia. Przeznaczenie?A może Bóg istnieje i wysłuchał moich błagań>? ***** Poza tym jest cos,co mnie dobija.Chodzę do dobrego liceum,nie wiem czy On będzie za rok(już niecały)zainteresowany tą szkołą.Jeżeli nie,to nie wiem co zrobię..... On jest 3 gimnazjum,ja również chodziłam do tej szkoły,więc teraz mam okazję,by Go częściej odwiedzać:-)

Gość bzyk-bzykniska
jakbym siebie widziała,dziewczyny jakie my podobne jesteśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ibigail
ja:)

Gość koleżanka poznanianka
ja też nie kapuje o co chodzi:/dziewczyna zakochANA i co w tym dziwnego/????????????????????????????????????????????????

Dziś kocha,jutro nie kocha...... nie masz racji.poza tym nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi,dziwnie skonstuowana:-) Od roku nie \"spojrzałam\"na innego faceta,niż Ten.Tylko On mnie interesuje.Tylko On wydaje mi się ideałem.(wiem,że ideały nie istnieją). Co w tym dziwnego,że zakochałam się w koledze i teraz tylko myślę,jak go spotkać? chyba nic.... drugiej wypowiedzi nie komentuję,nie ma co.

Gość mmaarrttaa teraz 20
ehhh śmiać mi sie chce jak znalazłam ten wątek!

Gość ewff
nooo laska

Gość ewff
żygaj śmieciu

Gość ewff
przejezyczenie ulomie;) albo literówka rzygaj

Gość samantna
jarek co ma ptaka jak kanarek

Gość samantna
:):):) :P

Gość mmaartaaaaa teraz 20 i pół
ale ten czas cholernie leci!