Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie czasy...

Kobiety potrafią pięknie mówić....

Polecane posty

Gość takie czasy...

tylko szkoda, że czyny nie idą w parze z tymi słowami. No ale słowa nic nie kosztują :(

Gość takie czasy...
Ameryki nie odkryłeś.... kobiety nawet same sobie nie ufają, prawie każda ci powie, że woli mieć chłopaka za przyjaciela....... słuchaj je ale rób dokładnie na odwrót, bedzie git :D pozdro

Gość takie czasy...
no dobra ale co im to daje??? bo dla mnie i chyba dla innych facetów też, jest to oznaka ich fałszywego charakteru, a chyba nie o to im chodzi??? odpisz pod swoim nickiem bo powiedzą, że mam rozdwojenie jaźni!!!:D A może panie też się wypowiedzą???

Gość rubryka_obowiązkowa
Facet musi wykazać inicjatywę - my czekamy na to aż udowodniciecie nam jak bardzo cieknie wam ślinka aby nas schrupać :)

Gość zawsze mówię co myślę
ale faceci odbierają to co mówię na swój sposób :O

Gość Ibigail
Słowa, ale zauwaz one wychodza od konkretnje Kobietki:) zatem jakie kobietki takie slowa:) 👄

Gość Ibigail
za przyjaciela? ja wole za Ukochanego ale jak on powie ze nie tylko riends to sam widzisz:):):)

Gość takie czasy...
tylko mi chyba chodzi o coś innego panie... mówicie , że wygląd dla was nie jest najważniejszy, ale przystojni faceci zmieniają was jak rękawiczki, a brzydale są całe życie sami, niby nie patrzycie na pieniądze, ale jedno z pierwszych pytań to gdzie pracujesz/ jaką szkołe skończyłeś, mógłbym tak jeszcze długo wymieniać..czy nie lepiej powiedzieć prawde???

Gość Ibigail
gdzie pracujesz? w zycou takieg pytania nie zadałam:) a szkole, on sam to wypapalal:) mnie to zaciekawilo bardzoo:)