Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirella21

Czy ginekolog może pomylić sie i niezdiagnozować ciązy?

Polecane posty

Gość mirella21

Byłąm u ginekolozki i jak człowiekowi mówiłam jej ze spałąm z chłopakiem bez zabezpieczenia ,że spóżnia mi sie okres już tydzień i troche,że jak nigdy niejdałm czekolady to teraz potrafie dziennie zjadac tabliczke czekolady,że mam mdłości i często oddaje mocz i że moje piersi sie strasznie powiększyły a cera zrobiła sie poprostu sliczna.Pryszcy znikły mi całkowicie a moja cre ajest poprostu sliczna i promienije.Nigdy niemiałam takiej ładnej cery.Ona zbadałam mnie tylko wkładając palec do pochwy.Niezbadała mnie za to żadnym wziernikiem czy jakoś szcegółowo.Niezleciłą zadnego usg tylko kazała poczekac jescze jakiś czas na okres.Jestem zaskoczona jej postępowaniem.Pozatym okresu nadal niemam.

Gość wydaje mi sięze
jakaś poczaskana ta gina twoja .Lepiej zmień ginekologa

Gość ojejku kobieto
co się dziwisz żeby zdjagnozować ciążę musi troszkę czasu upłynąć. Jesli Ci nie pasuje to zmień ginekologa i kup test ciążowy

Gość ojejku kobieto
miało być: zdiagnozować

Gość AnKKKa
zrób sobie najpierw test ciązowy w domu a następnie uaj sie do innego ginekologa powiedzmy za 2-3 tyg jezeli dalej nie bedziesz miała okresu

Gość .. . . . .. .. ... .. .
dziewczyno ty byś chciała ok 3 tygodniową ciąże na usg oglądać!! poza tym cóż to jest tydzien opóźnienia, to jest najwyżej powód do kupienia sobie testu w aptece!! być może ta twoje ginekolog powinna ci wytłumaczyć że powinnas zrobić test, ewentualnie doradzić abyś w swojej przychodni zrobila test z krwi (choć nie wiem czy to nie zawcześnie jeszcze)...no rusz mózgownicą dziewczyno...ja tam bym cię odesłała i kazała przyjśc za dwa tygodnie!! bosz...do gninia to poszłaś, a do apteki się wstydziłaś czy jak??

Gość ależżżż
Trzytygodniową ciążę jak najbardziej widać na dobrym USG!

tez poszłam do lekarza jak mi się tydzien spoznił-ale pracowaliśmy nad dzidziusiem :-),ginekolog po badaniu- powiedział,żetrochę za wczesnie na stwierdzenie,ale pamięta :D moją macicę i jest nieco powiększona i kazał mi przyjsc za miesiąc,nie panikowałam,bo czekałam na ciążę...a ty faktycznie -kup test,byc moze pani ginekolog trudno było jednoznacznie okreslić,bo nie pamietała twej macicy ;)