Get Out 204 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Nie wierzę to co czytam. Że tak nisko może człowiek upaść i się kompletnie stoczyć. Degenerat jakich mało na tym forum. Przyzwyczajaj się jak będziesz zaczepiać bo nie tylko twój ryj może latać po forum ale cała twoja rodzina i na Fejsie znajomi wiedzą jak prujesz się tutaj do ludzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, tymczasowablokada napisał: Ciekawe jaki nick dziś wymyśli Widuś jak dostanie bana. I co powiedzą na policji, jak pokaże, co pisze na Krejzi i na mnie. Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych Widmo z trądzikiem po sterydach. Pierwsze co zrobi policja to skieruje cię na badania psychiatryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nie wierzę to co czytam. Że tak nisko może człowiek upaść i się kompletnie stoczyć. Degenerat jakich mało na tym forum. On ma dragami chyba mozg przejarany nie wiem. Sliwka jakos sie bardziej orientuje w jego życiorysie ze siostra go jakos tam ogarniała i pilnowała lekow itd. Mnie tam sie litość dla świrów w pewnym momencie na szczęście wyłączyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Przyzwyczajaj się jak będziesz zaczepiać bo nie tylko twój ryj może latać po forum ale cała twoja rodzina i na Fejsie znajomi wiedzą jak prujesz się tutaj do ludzi ? Mylisz ludzi. Ja od lat nie mam fejsa. Weź leki i połóż się spać człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Ale to nie jest clue do kogo i czy ja pobiegnę, tylko ze łżesz ze nie blokujesz robisz z siebie aniołka ‚który nawet nie wie jak’ i właśnie zostałeś wyjaśniony, kumasz w swojej indolencji umysłowej co sie właśnie odjaniepawlilo czy znowu zasuniesz tekst nr 8 pod tytułem ‚policja cie wyśmieje’? Zupełnie nie na temat? Wyjaśnić to ty możesz ale swojego upośledzonego narzeczonego lipedo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Przyzwyczajaj się jak będziesz zaczepiać bo nie tylko twój ryj może latać po forum ale cała twoja rodzina i na Fejsie znajomi wiedzą jak prujesz się tutaj do ludzi ? Oho zaczyna sie. Kompletnie sie skompromitował , zapędzony w kozi róg przegrywa w boju i wjeżdżają groźby wrzucania zdjęc. Klasyczek, nie znałam. Dobrze ze marys już nie ma, zawsze mogles wrzucić jej zdj żeby ukarać innych ale jak jej nie ma to już chyba nie mA sensu gnojenie Marysi, co widus? Edytowano 3 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Pierwsze co zrobi policja to skieruje cię na badania psychiatryczne Chcesz się założyć? Kto mieczem wojuje Kanadyjczyku, ten od miecza ginie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Mylisz ludzi. Ja od lat nie mam fejsa. Weź leki i połóż się spać człowieku. To skąd ta fota na krótko ścięta jak u chłopa z opuchniętym ryłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Wyjaśnić to ty możesz ale swojego upośledzonego narzeczonego lipedo. Co ty tak za tymi chłopami? Ciepły jesteś? Ciepło miałeś w więzieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Oho zaczyna sie. Kompletnie sie skompromitował , zapędzony w kozi róg przegrywa w boju i wjeżdżają groźby wrzucania zdjęc. Klasyczek, nie znałam. Dobrze ze marys już nie ma, zawsze mogles wrzucić jej zdj żeby ukarać innych ale jak jej nie ma to już chyba nie mA sensu gnojenie Marysi, co widus? Po prostu nie mam skrupułów wobec kogoś kto latami mnie zaczepia i każdemu by się skończyła cierpliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: To skąd ta fota na krótko ścięta jak u chłopa z opuchniętym ryłem Lecz się. Dziś idę na policję. Żarty się dziadek skończyły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Co ty tak za tymi chłopami? Ciepły jesteś? Ciepło miałeś w więzieniu? Znowu starego pytaj o takie sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Lecz się. Dziś idę na policję. Żarty się dziadek skończyły. Powiedz im że twój ojciec jest też twoim mężem i myśliwym koniecznie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Lecz się. Dziś idę na policję. Żarty się dziadek skończyły. Magda i Krejzi skończcie to już i zmykajcie spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 8 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Oho zaczyna sie. Kompletnie sie skompromitował , zapędzony w kozi róg przegrywa w boju i wjeżdżają groźby wrzucania zdjęc. Klasyczek, nie znałam. Dobrze ze marys już nie ma, zawsze mogles wrzucić jej zdj żeby ukarać innych ale jak jej nie ma to już chyba nie mA sensu gnojenie Marysi, co widus? Zostaw libeda dla mnie, podpbasz mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: Znowu starego pytaj o takie sprawy Mój tata był policjantem Chyba nie wiesz z kimś zadarłeś dziadku z Krakowa. Edytowano 3 godziny temu przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ped namiot 0 Napisano 3 godziny temu ale bym go kopał tego skurrwysyna zgłaszamy_spamy jak worek treningowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Magda i Krejzi skończcie to już i zmykajcie spać. Dasz nam klapsa? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, libbi_sztisel napisał: On ma dragami chyba mozg przejarany nie wiem. Sliwka jakos sie bardziej orientuje w jego życiorysie ze siostra go jakos tam ogarniała i pilnowała lekow itd. Mnie tam sie litość dla świrów w pewnym momencie na szczęście wyłączyła Litość wobec ciebie hejtero też się skończyła żadne mi odkrycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Dasz nam klapsa? 🫢 Nie o to mi chodzi Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Po prostu nie mam skrupułów wobec kogoś kto latami mnie zaczepia i każdemu by się skończyła cierpliwość. Dlatego jak zaczepiał cie ktokolwiek to wrzucales zawsze foty Marysi bo to jedyne jakie miałeś? Łał ale ty jesteś waleczny i mocny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Mój tata był policjantem Chyba nie wiesz z kimś zadarłeś dziadku z Krakowa. Ten co cię wali to koniecznie to zgłoś i daj znać co ci powiedzieli ułomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ped namiot napisał: ale bym go kopał tego skurrwysyna zgłaszamy_spamy jak worek treningowy Po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 3 godziny temu Dobra bo sie ostro odkleił zaraz będzie sie mścił na osobach postronnych, ktorych foty posiada , olać go w peezdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Dlatego jak zaczepiał cie ktokolwiek to wrzucales zawsze foty Marysi bo to jedyne jakie miałeś? Łał ale ty jesteś waleczny i mocny Zawsze oddam ciosy za hejty i nic nie zrobisz bo tak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie o to mi chodzi Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ten co cię wali to koniecznie to zgłoś i daj znać co ci powiedzieli ułomie Idz spać ułomie bo podobno pracujesz. Jest 2.00 chyba zapomniales ze znalazles prace 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Dobra bo sie ostro odkleił zaraz będzie sie mścił na osobach postronnych, ktorych foty posiada , olać go w peezdu Jeż uciekła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 266 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Get Out napisał: Potrzebne mi współczucie od pedryla przebranego za babę nie wiem do czego . Bla bla bla Samo wspomnienie rejsu okretem wyraźnie nadwyreża twoją wątłą psychikę, idź na pstrągi z niedźwiedziami, to się trochę wyluzujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Wiem. Wiesz, a miałaś iść kużwa spać Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach