Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on85

Winko wieczorkiem....

Polecane posty

teraz na stojaczku zostalo mi tylko jedno winko... :( i musze zyc z ta swiadomoscia.... to jakies ukraińskie i jutro bede testować... przyjemnie bylo patrzec jak bylo ich 9 ;p i moglem sobie wybierac... hehe gdzie te czasy :D

...i mnie pozostalo puste miejsce...wiec chyba .czas przyjdzie odnowic \"kolekcje\"....:)...ale to dopiero jutro...:)... a poza tym lepsze jedno winko niz zadne ..:)..

zdecydowanie popieram... ;) oj... 😴 chyba pora odwiedzic lozeczko skoro jutro (wlasciwie dzis) wieczorkiem powinkowac :p tak wiec ja zmykam dobranoc :)

no to za czas jakis ropoczynamy winkowanie.... jeszcze tylko na chwile przed TV i otwieramy buteleczki... :P

juz jestem :D i zapraszam do winkowania... :P

hehe... rada starszych sie zastanowi.. :P

no no... musze przynac ze calkiem smaczne... czerwone, polwytrawne... szkoda tylko ze nie mam wiecej.. :P

no bo troszq juz mi zeszlo przy TV... rozsiadlem sie, wlaczylem Magde M., pozniej troche Ludzi Honoru... i tak powoli zaczelo ubywac :( A Ty jakie dzis pijesz?? :)

..wydobylam z szarosci zakamarkow barku u rodzicow..trunek.polslodki bialy (muskat)...;)...życ nie umierac...choc z kazda chwila coraz blizej dna :P...

no ja wlasnie zobaczylem dno.... ;( ten ostatni kielich bede oproznial baaaardzo dlugo... :P

a ta \"gałązka\" ile wiosenek już pączkowała?? ;)

...w tym roku przepaczkuje 22 wiosne...:)...jesli laskawie postanowi ona nadejsc...i wyjrzec zza chmur :P...

zasadniczo myslalem o wlosach... aczkolwiek mozesz rowinac wszystkie konteksty ... :p

...zatem zasadniczo odpowiadajac...wlosy ciemny blond :)...a nie rozpisujac sie zbytnio karnacja jasna jak i umysl .no moze lekko zamglony ostatnim kieliszkiem...:P....

no ja czekam na to błogie zamglenie.. ale dzis jakos nie chce przyjsc... nie wiem czy to wino nie takie.. :P

kto wie... tej ostatnije butelki juz nie mam gdzie ustawic... polka peka w szwach, bo wpadlem na pomysla zeby puste buteleczki tam ustawiac... i to chyba byl zly pomysl... :P sporo sie juz tego przelalo... ;)

...tez miala taki ambitny plan.. i buteleczki na szafie sie kurzyly potem bylo starcie 3 stopnia kota z szafka...i butelki nadawaly sie jedynie na tworzenie witrazy...ostalo sie ino z 5 sztuk..bez kota...:)...

uuuuu.... no moja poleczka i buteleczki nie spotkaja sie z kotkiem no chyba ze kiedys sobie kupie... :P juz raz nawet wszystkie wyciagnalem zeby je wyrzucic... ale jakby mnie sasiedzi zobaczyli z taka ilosci... to by sie usmiali... :D

...to ja proponuje psa zamiast kota on w ataku nieokielznanej radosci czy tez zlosci nie wskoczy Ci na szafke i wszystkiego nie pozrzuca...nie ma to jak wspomnienia o futrzakach ;)...a to moze je partiami wynos ;)...

tak chyba zrobie... ale cos tu jest dziwne... butelek mi przybywa a zaczela sie ostatnio zla passa dla kieliszkow... te to mi zaczely znikac.. :( albo kupilem jakies felerne, albo moim raczkom brak delikatnosci przy ich wycieraniu.. juz dwa poszly... :(

..i na kieliszki bywa zla passa...ja kiedys jednego wieczoru stluklam w roznych nieznanych nawet mnie okolicznosciach 4 kufle..;)...ale to juz chyba zakrawa na gapostwo z mej strony:P...a te dwa kieliszki to na szczescie zapewne ;)...