Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga*81*

listopad 2006- II

Polecane posty

Dziewczyny czy to tylko mi się strona zawiesiła czy komus jeszcze?Nie mogę otworzyć 18 strony listopadowego forum :(

Gość Jogobella*
nie działa :-(

Gość wujcio dobra rada
czasem tak sie dzieje ze nie otwiera sie ostatnia stronka :-) ale wroci do normy, po prostu wpisujcie cokolwiek wejdziecie na pierwsza strone i piszcie a powinno przeskoczyc ten blad

ale chyba dziewczyny coś wpisuja bo pojawiaja sie posty,moze niech kobietki te co moga sie tam dostac szybciutko zapisza stronke 18ta

odpowiem tutaj tylko nie pamiętam kto to chcial wiedzieć ale może się tu pojawi.Bijące serducho widziałam w skończonym 6 tyg., a pęcherzyk miał 17mm. Ale lekarz powiedział, rzadko się zdarza, żeby w 6 tyg. było widać bijące serducho więc jeśli robiłyście usg w 6tyg. i nie widziałyście bicia serduszka to nie ma co się martwić! ja robiłam pierwszy test w 25 dniu i wyszła mi jedna kreska, drugi zrobiłam tydzień póżniej i wtedy wyszły dwie krech, ale lekarz kazał czekać na wizytę jeszcze 10 dni, bo i tak wtedy niwiele mógłby mi powiedzieć!

ja pytałam o to serduszko,mam nerwa bo byłam na usg tez jakos tak ok 4 tyg po owu i ładny pecherzyk,ciałko żółte w nim ale jeszce serduszka nie było widac,ide teraz jutro albo w srode czyli tydz pozniej i mam nadzieje ze juuz zobacze

małymiś będzie ok. myslę, że powinnaś już zobaczyć ale najlepiej zapytaj lekarza kiedy powinno być widać.Tylko nie martw się na zapas, bo maluszek też będzie się martwił!!:) Ja mam następną wizytę dopiero 11 kwietnia czyli jak maleństwo skończy 10tyg., ale już nie mogę się doczekać, może wtedy uda mi się już zobaczyć zarysy dzidzi,bo naranie widziałam tylko pęcherzyk!