Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnKKKa

ZIOŁA a nasza skóra i ciało !

Polecane posty

Gość AnKKKa

Chciałabym dowiedzieć jakie zioła są zbawienne na naszą cerę,skórę jakie zioła łagodzą podraznienia, trądzik ipt...iwszytko co związane z ziołami a naszym ciałem :) wewnętrznie równiez :) 🌼

Gość Umcycka
rumianek :P

Gość no właśnie...
czy ktoś podzieli się z nami swoją znajomośćią i swoimi doświadczeniami w tym temacie? :-)

Gość ozon
moja przyjaciółka jest kosmetyczka i wg niej niezastąpiony jest napar z lipy, przecierać twarz nim rano i wieczorem

Gość Umcycka
kora z dębu ma własciwości przeciwzapalne szczególnie polecane okłady dla trądzikowców ;)

Gość herbatka u tadka
Herbatka malina z żurawina firmy vitax wyleczyla mnie z przewleklego zapalenia pecherza ktorego nie udalo sie wyleczyc zadnymi antybiotykami. W koncu po poltora rocznej walce wygraly ziola a nie chemia. Pic trzy razy dziennie :)

ja tez polecam korę z dębu a takze wiem ze zioła stosuje sie do kąpieli.. np zioła relaksujące ale nie pamiętam dokładnie jakie to były ;) pozdr

Gość zieliszka
szałwia do picia na potliwość dla nastolatków skrzyp na wzmocnienie paznokni i włosów nagietek na trudno gojace sie rany świetlik na przesuszone od komputera oczy;:P:P:P:

Gość ciakawska
a na trądzik jakie zioła najlepsze??

Na tradzik - herbatki z fiolka trojbarwnego, tymianek - to \"od wewnatrz\". A na zewnatrz skrzyp, rumianek, szalwia.

na trądzik bratek ale trzeba pić systematycznie!!! i uzbroić sie w cierpliwość bo napradwe warto, mi przynajmniej pomogło