Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marrsha

STREFA MROKU !!

Polecane posty

Gość aeea
Prisonbrejki - leżę na łopatkach... Tu macie próbkę wrzuta.pl/film/gJ7jQQvkHU/crime_stories Tak dobrego serialu nie widziałem w polskiej tv - no może "Warto rozmawiać" Pospieszalskiego ;-)

Gość suvac
hehehe, z pospieszalskim to dowaliłaś/łeś, teraz ja leze na lopatkach ;P ta zajawka w linku pokazuje tylko 10% klimatu serialu IMO. nie mogę się oderwać od każdego odcinka.

Gość bakup
Pospieszalski już spakowany i siedzi na walizkach. Może jeszcze tylko negocjuje z Urbańskim wysokość odprawy. Milion, czy pół - oto jest pytanie. Moim zdaniem Platforma słabo wykorzystała marketingowo odejście dyrektorki Jedynki. Zresztą cała ta telewizja też jest słabiutka. Nie dziwię się wcale, że chcą zlikwidować ten abonament. Ja tylko czekam, kiedy jakieś służby wkroczą na Woronicza i rozgonią całe to towarzystwo wzajemnej adoracji i pokażą wszystko w Zone Reality...

Gość ogladam strefe
mroku w UK na kanale tv sky-- triller

Gość ogladam strefe
The Twighlight Zone :) super .tez pamietam jak ogladalam w Polskiej Tv W LATACH 80/90

Gość Marrsha
Założyłam ten temat dwa lata temu i całkiem zapomniałam, teraz szukałam w googlach czegoś na ten temat i trafiłam właśnie na to, hmmm, przypadek?? ;-) Aha, na DVD ukazały się jakieś odcinki tego niesamowitego serialu, wyszły chyba dwie nowe płytki. Pozdrawiam, i piszcie...

Gość ....uwielbiam.........
Jak dotąd nie nakecono lepszego serialu, i raczej juz nikt nie nakręci

Gość Marsha!
Pamiętam odcinek z manekinami (jest teraz na youtube - odcinek nazywa się "The After Hours") oraz jeszcze jeden o chłopcu, który nie miał ust.

Gość strach sie bac
obejrzalam sobie kilka odcinkow, sa na yt. niesamowite ze jako dzieci pamietamy w zasadzie te namocniejsze chyba odcinki czyli z karta kredytowa i z manekinami. ale czy pamietacie moze, ktos mi moze podpowie, czy to byla na pewno tez ta seria,bo pamietam jeszcze jeden odcinek, ale nie wiem, czy mi sie nie kicka z jakas inna seria - o chlopcu, ktory mial jakas niezwykla moc i terroryzowal cala swoja rodzine i przyszla do nich nauczycielka tego chlopca i tez w domu zostala zamknieta i musiala wykonywac jego polecenia.. kojarzycie? przypominacie sobie jakies inne odcinki? no, dzis mnie juz nie przerazaja, ale jako dziecko kurde co to byla za jazda ze strachu, najlepszy dowod, ze do teraz sie wszystko to pamieta.... Swietne byly pomysly na te odcinki!