Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapa

Pajączki na udach

Polecane posty

Gość papapa

Od niedawna zauważyłam pajączki na udach. Znacie może sposoby jak z nimi walczyć i się ich pozbyć? Może jakieś kremy? Słyszałam, że picie wody z octem jabłkowym pomaga. Czy to prawda?

Gość elenkaaaa
Też o tym słyszałam, ale ten ocet jest ohydny!!! słyszałam też o smarowaniu żyłek tym octem ale on strasznie śmierdziiiiiiiii :( !!!!!!!! Kilka razy już zabierałam sie do tej kuracji ale po prostu to jest chyba niewykonalne Zna ktoś jakies przyjemniejsze naturalne sposoby??

Gość fajna sprawa
kąpiel we wrzątku pomaga

Gość kjgjf g
ja piłam przez tydzień i zwątpiłam bo nic nie pomogło ale to chyba zakrótko ale zgadzam sie dobry to on nie jest musze kupić kolejną butelke moze dłuższa kuracja przyniesie efekty

Gość aaa...
a w jaki sposob smarowac tym octem czy bezposrednio z butelki?

Też mam z tym problem. Na razie nie stosuje jeszcze kremów (wzmacniające żyły- zapobiegające żylakom). Przed powstawanie nowych pomaga łykanie Rutinoscorbinu lub Cerutinu- gdyż rutyna wzmacnia naczynia krwionośne. Nie wolno palić, kąpać się w gorącej wodzie i nie nadużywać słońca i sol.

Gość kasiacio
tez mam ladnie maskuje je stosowanie samoopalacza .ja mam garnier skóra musnieta sloncem sa wtedy nie widoczne praktycznie wcale

Gość leoncia
A ile trzeba pić ten ocet czasu żeby były efekty?? Pomogło komuś?

Pisałem już na ten temat kilka razy. Pajączki wchodzą na uda gdy miedzy nimi (udami) nic się nie dzieje żeby zrobić tam pajęczynę. Jak miedzy Twoimi udami bedzie regularnie goscił facet ze swoim sprzętem pajączki się wystraszą i uciekną. :D

Gość Czarnulka1975
ja mam pajaczki na jednej nodze na udzie.probowalam wielu sposobow i nic.ocet tez nie pomaga.moze ktos zna jakas nowa metode.czekam na odpowiedzi.pozdrawiam

Gość eee..
ja tez mam pajaczki na calym lewym udzie wlasciwie chyba sa to pajaczki bo takie czerwone kropeczki jedna obok drugiej ja codziennie od miesiaca juz smaruje octem jablkowym + zeby nie pic octu łykam ocet jablkowy w tabletkach. jest to miesiac juz i nie wiedze specjalnych zmian ale nie poddaje sie wierze ze sie uda tylko pewnie trzeba wiecej czasu kiedys pisala na forum dziewczyna ktora wyleczyla zylaki dzieki piciu octu

Gość Czarnulka1975
a jak mozna znalezc ta dziewczyne,ktora wyleczyla sie piciem octu?moze masz z nia kontakt?a tabletki z octem jablkowym sa drogie?

Gość eee..
nie mam z nia kontaktu ale pisala niegdys na jednym z topikow. nie pamietam dokladnie nazwy ale chyba w tytule byl tombak, jak powertujesz to powinnas znalezc. ona podkreslala tam, ze trzeba byc cierpliwym przy piciu tego octu ale to chodzilo o zylaki, o pajaczkach chyba nie pisala. Te tabletki z octem nie sa jakies bardzo drogie , moze kolo 20 zl

Gość Czarnulka1975
dzieki...eee