Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 kazdy_biust_jest_piekny
Czytam ten temat i przypomina mi sie jak rowniez marzylam o tym, zeby miec maly biust- i to za wszelka cene. Dzis jestem zadowolona z mojego biustu i kupuje sobie extra seksowne staniki, pomimo "nietypowego rozmiaru". Dlaczego mialam kompleksy z powodu duzego biustu- bo panie w sklepach ze stanikami mi wmawialy, ze jestem mutantem. Nie moglam na siebie nic dostac- nie mowiac juz o bieliznie ladnej wizualnie. Rynek sie zmienil i w tej chwili kupuje sobie "bielizne z marzen". Niektore z was maja mniejszy biust niz ja, a pomimo to chca dac sie kroic- nie moge pojac dlaczego. Mam 69cm pod biustem, w biuscie 93- nosze polski rozmiar 65H a brytyjski 30ff i uwazam ze jest to nie za duzy biust( raczej sredniak). Mam 160cm wzrostu. Dobierzcie sobie dobrze rozmiar stanika( byly tu linki jak to zrobic) i kupcie sobie wystrzalowa bielizne, a od razu poczujecie sie inaczej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Do kady biust jest ... Kochana bardzo si臋 ciesz臋 偶e jeste艣 zadowolona ze swojego biustu i nie my艣lisz o operacji, tylko chyba nie dok艂adnie przeczyta艂a艣 wypowiedzi dziewczyn,kt贸re stale si臋 wypowiadaj膮 na tym forum. My mamy pi臋kne, seksowne i super dopasowane staniki, my nie narzekamy na brak wyboru w stanikach (no mo偶e nowe dziewczyny na forum, kt贸re dopiero prosz膮 o rad臋 i wkr臋caj膮 si臋 w temat). My narzekamy na kr臋gos艂up, na nasz "brzydki obwis艂y" biust, na to 偶e nie mo偶emy kupi膰 sobie tego co chcemy tylko to co na nas pasuje, 偶e wstydzimy si臋 rozebra膰 przed m臋偶em, ch艂opakiem. Tak jak m贸wisz- rynek si臋 zmienia i jest teraz 艣wietna bielizna, ale my bardzo dobrze o tym wiemy, ponadto co jaki艣 czas pojawia si臋 best bra kt贸ra podsy艂a nam linki do nowych kolekcji. Polecam zacz膮膰 czyta膰 forum gdzie艣 od chyba str 40 a偶 do ko艅ca, to zobaczysz ile razy wspominamy i polecamy sobie na wzajem stroje k膮pielowe, staniki, pytamy si臋 rad臋 best bra. Wi臋c powtarzam jeszcze raz my mamy wystrza艂ow膮 bielizn臋 (bynajmniej wi臋kszo艣膰 z nas) KA艢KA m贸j termin to 6 pa藕dziernika!!! Moja dieta to taka- nie je艣膰 kolacji:) i naprawd臋 du偶o daje:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 70F
Hej dziewczyny czy mog艂aby kt贸ra艣 z was poleci膰 mi dobrego lekarza ze Szczecina?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mamitka
Ja ostatnio bardzo malo jem, bo mi sie nie chce. Mam kluche w gardle i kompletny brak apetytu. Zamierzalam od dawno 2 kilosy zrzucic, bo ostatnio zaroslam po cichu tluszczem i jakos sie udalo a nawet wiecej. Zoladek mi sie skurczyl wiec jadam mniejsze porcje i staram sie nie jesc slodyczy, a to moj nalog. Kolacji tez nie jem. Mnie stres zawsze odchudza. Dzieki za kopniaki. Ostatnio wybuchlam przed moja ginekolog, ale mnie jakos pozytywnie nastawila. Jeszcze sie trzymam, jeszcze nie zwariowalam. Z mezem sie pogodzilam i od nowa zaczynamy sie klocic. Powoli dojrzewam do decyzji zeby sie rozstac. Gdyby ktos mi powiedzial, ze za 10 lat tak bedzie to bym pukala sie w glowe, bo tak cudownie bylo. Jedyne co mnie cieszy to zaplanowana operacja. Mimo strachu i braku poparcia, ciesze sie. Juz sobie marze i widze siebie w koszulkach bez stanika. Ostatnio mam fiola na punkcie ciala i zdrowia. Wkoncu wyrwalam osemki, w pazdzierniku usuwam ochydne 3 brodawy, 2 mam pod biustem i wygladaja jak dodatkowe sutki. Cycki mam na luty dopiero. Chirurga mi polecila moja ginekolog, do ktorej mam zaufanie. Klinike, ktora mi polecila, gdie urodzilam swoje dzieciaczki, tez okazala sie rewelacyjna. Lekarz ktory mnie bedzie operowal wogole jest nieznany, nie ma strony, nigdie nie moge znalezc o nim opini, tyle co wiem o nim od mojej ginki. Na konsultacji powiedzial mi to co wiedzialam. Zajelo to 10 minut. Zrobilam termin na styczen na druga konsultacje i to wszystko. Nie rozmawialam z innymi chirurgami, chociaz pelno tu klinik, ale moja intuicja mi podpowiada, ze to wlasciwy wybor.Nie dostalam nawet kosztorysu, tylko mniej wiecej, w zaleznosci ile bede w klinice. Reszte mam ustalic z ginekologiem.Spytalam ginke, a ona mowi, ze te co biore nie powoduja trombozy, wiec nie musze nic odstawiac. Z miesiaczka tez bez znaczenia. Po prostu luz blues. Czuje jakis taki niedosyt. Do czasu operacji organizm ma czas ustabilizowac hormony. Niby mam zaufanie do niego, ale mam wrazenie, ze nie ubiega o mnie jako pacjenta. Ma strasznie dlugie terminy, to moze dobrze o nim swiadczy, bo ma duzo pracy i nie musie sie reklamowac, bo cieszy sie renoma. Juz nie wiem co o tym myslec. Im blizej celu, tym bardziej sie nakrecam. Codziennie jakies nowe watpliwosci. Ale ja juz tak mam. Buziaczki wam wszystkim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mamitka
Czes tekstu skasowalam niechcacy. CHodilo mi o tabletki antykoncepcyjne. Te co biore mam ich nie odstawiac, bo nie powoduja trobozy. A tyle z was mowilo, ze to konieczne i termin operacji ma nie kolidowac z okresem.Mi lekarz mowi co innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w Szczecinie najlepszy
KRAJEWSKI I PASTUCHA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska 75E/F
mamitka jak to masz w nas wsaprcie!!!jestes mimo ze wydaje sie ze jestes slaba w tym momencie jakby podlamana jestes odwazna kobitka ktora wie co chce i do tego dazy tylko wlasnie szkoda ze twoj maz nie idzie z toba tej drogi....nie wiem czego sie tak u was dzieje nie wnikam ale glowa do gory kochana!!!!pozdrawiam cie serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monioooo
monalicious nawet nie wiesz jak si臋 ciesze ze jestem ju偶 po czuje sie dobrze, wczoraj by艂am u doktora i zdja艂 mi szwy z brodawek, w pi膮tek ma 艣ci膮gn膮膰 reszte, niestety troche mi wycieka z obu piersi ale pan doktor powiedzia艂 ze mam sie tym nie przejmowa膰 i 偶e musi wyleciec troche p艂ynu ale wszystko goi sie bardzo dobrze, wi臋c jesli on jest spokojny to ja te偶 :D:D:D:D pozdrawiam wszystkich :*:*:*:*:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Imbirrr
Nie rozumiem, dlaczego ludzie tak bardzo lubia sie wtracac w zycie innych (to jest skierowane do osoby: kazdy biust jest piekny, ktora pewnie juz sie tu nie pojawi wiecej). Ktos chce pomniejszyc biust, powieszyc, zliftingowac-jego zycie, jego cialo, jego pieniadze. I co komu do tego. Ty uwielbiasz swoj duzy biust-SUPER, ciesze sie razem z Toba :/ ale daj innym prawo do odmiennego zdania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paniusia1
Hejka Dawno mnie tu nie by艂o, ale ciesz臋 si臋, 偶e monioo jeste艣 ju偶 po witamy w klubie ma艂obiu艣ciastych, ja w tej chwili ju偶 mam wszystko ok, nadal smaruje contratubexem tylkoe nie wiem ile trzeba to smarowa膰????. S艂uchajcie us艂ysza艂am od mojej kole偶anki, kt贸ra jest fizykoterapeutk膮 i by艂a w Niemczech na konferencji, 偶e super na blizny jest witamina C, rozpuszcz si臋 ja w wodzie i smaruje blizny podobno extra rezultaty ( wg bada艅 ), wczoraj posz艂am do sklepu i kupi艂am sobie ju偶 naormalne staniczki zap艂acia艂m tylko 325 z艂 ale kupi艂am 4 szt wiec spoko, za jeden jeszcze niedawno p艂aci艂am 200 z艂, ale najlepszy numer jak wychodzia艂m z przymierzalni a w rece mia艂am chyba z 10 stanik贸w i m贸wie do babeczki, 偶e jeszcze nigdy nie mia艂am tyle mozliwo艣ci wyboru - jakie to super, teraz wszystkie sukienki na mnie pasuj膮, bluzeczki pa艂szczyki poprostu jest boooskoo:):):, DO KLEMENTYKA - dasz rad臋 wytrzymasz bez dzieci膮tka, bedziesz je przytula膰 ale nie mo偶esz d藕wiga膰 i nawet nie ryzykuj bo szkoda twojego zdrowia, a maluch a偶 tak bardzo nie ucierpi je艣li bedzie z kochaj膮cymi go lud藕mi. POZDRAWIAM :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska 75E/F
panousia nic dziwnego ze juz tak czesto na forum ,,zmniejszenie piersi nie zagladasz hehe:-)no w teraz upajasz sie radoscia....kurde zazdrosc to grzech ale ja ci( wam ) zazdroszcze!!!i tez juz bym chciala byc po..paniusia ile wlasciwie mija teraz od twojej ioperacji i powiedz czy juz wszystko jest git z cycuszkami??i wogole ...a powiedz mozesz smialo bez stanika??:-)ja sobie nie moge wyobrazic wyjsc bez stanika nigdy nie mialam tej przyjemnosci zrobic fajny topik bez ramiaczek,hmmm:-)marzenie...pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

kazdy_biust_jest_piekny : s膮 tu ju偶 dziewczyny dobrze ostanikowane, kt贸re odwiedzi艂y Mill臋 czy inne dobre sklepy, dziewczyny, kt贸rym dzi臋ki zmianie rozmiaru jest w stanikach wygodnie i 艂adnie, kt贸re ciesz膮 si臋 z wyboru bielizny i kostim贸w... A pozosta艂e regularnie zapraszam na Lobby :) Ale c贸偶, je艣li kto艣 mimo przesiadki z np. 75E na 65J nadal nie akceptuje swoich piersi bo bez stanika s膮 dalekie od idea艂u, to nie mo偶emy zrobi膰 nic wi臋cej poza 偶yczeniem powodzenia na operacji zaproszeniem na ponowne ostanikowanie po zmianie rozmiaru :) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paniusia1
DO KA艢KA U mnie gitolnie, cucuchy jak lalunie :), bez stanika spoko luz, jak by艂am nad morzem to chodzi艂am bez stanika tylko w topiku, super sprawa, leciutko, mi艂o, co艣 niesamowitego, teraz mam si臋 stawi膰 na kontrol臋 listopad-grudzie艅 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

best bra ja jak tylko b臋de po operacji i b臋d臋 mog艂a ju偶 kupi膰 sobie staniki nowe i malutkie to na pewno si臋 zwr贸c臋 o pomoc w doborze stanika i pewnie dalej b臋de klientk膮 Mili, bo ja pod biustem mam 65(a pewnie ju偶 60) bo troch臋 schud艂am i te staniki co mam z mili ju偶 zapinam naj艣cia艣niej. Oczywi艣cie 偶aden inny sklep nie ma rozmiaru 60-65 tylko wszystko zaczyna si臋 od 70:) Laski jeszcze 4 tygodnie mi zosta艂y:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka0707
Kt贸ra艣 z Was znowu pyta艂a o operacj臋 w Warszawie. Od strony 36 do 42 pisa艂am o moich wra偶eniach pooperacyjnych i o klinice w Rembertowie gdzie mia艂am robion膮 operacj臋 w marcu tego roku. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atinka36
Do Breszka8 Normalnie odezwa艂a bys sie co....... :) chcia艂am cie o co艣 zapyta膰 Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska 75E/F
witam:-)mam pytanie do dziewczyn po operacji??? jak wpynelo zmnieczulenie ogolne na wasze wlosy cere itd!!najbardziej mowi sie ze ucierpiec moga wlosy???hmm....troszke sie martwie bo po tym moim chorowaniu i szpitalu i tak mi teraz wypadaja bo duzo goraczkowalam i mam ich naprawde o polowe mniej niz mialam a jesli przez znieczulenie wypadnie mi druga polowa bende lysa hehe:-)nie powaznie jak wy odczulyscie znieczulenie???pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monioooo
ka艣ka musze ci powiedzie膰 偶e ja nie zauwa偶y艂am 偶eby znieczulenie wyp艂yn臋艂o jako艣 na moje w艂osy lub cere, w艂osy nie wypadaja mi bardziej ni偶 przed zabiegiem a cera hmmmm.... nie odczuwam 偶adnych ale to 偶adnych zniam, przynajmniej u mnie tak to jest mo偶e kt贸ras z dziewczyn mia艂a inaczej pozdrawiam :*:*:*:*:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 breszka 8
Witam wszystkie dziewczyny:)))) Pszepraszam 偶e dopiero teraz si臋 odzywam, ale nauczycielki same wiedz膮 jak to jest na poczatku roku szkolnego... heheh. Gratulacje dla monioo juz po:) mam nadziej臋, 偶e wszystko dobrze si臋 goi i samopoczucie naprawd臋 git! U mnie te偶, par臋 dni temu by艂am w tzw."szale zakupowym":) Kupi艂am 2 pi臋kne staniki( nie takie co oferuj膮 czyli wielgachne tylko takie co mi si臋 podoba艂y:) w ko艅cu) wybiera艂am, przebiera艂am ach co za przyjamno艣膰. Ach i jeszcze co do zmniejszania piersii :ztego co tu czyta艂am je艣li kt贸ra艣 z was ma rozmiary F, G i w g贸r臋 to niestety ale niemo偶liwo艣ci膮 b臋dzie redukcja tego do rozmiaru B ( czyli 5 i wi臋cej rozmiar贸w)??? !!Chirurg po prostu musia艂by chyba ciachn膮膰 piersi a tego niestety nie da si臋 wykona膰. Niestety ale z duu偶ego rozmiaru nie b臋dzie malusiego, zale偶y te偶 ile jest w piersi gruczo艂u a ile t艂uszczu? Wi臋c nale偶y si臋 cieszy膰 je艣li b臋d膮 to 3 max.!! 4 rozmiary w d贸艂, a zobaczycie same, 偶e r贸znica naprawd臋 jest kolosalna!! Do Atinka: Hejho:) Jak tam u Ciebie samopoczucie i jak goj膮 si臋 piersi?? Dobrze wszystko przebiega? Masz ju偶 zdj臋te wszystkie plasterki? Daj zna膰, propozycja spotkania dalej aktualna:))))))))Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Klementynko, we Wroc艂awiu od niedawna jest jeszcze OnlyHer - to sklep netowy, ale mo偶na si臋 um贸wi膰 na przymiarki. Maj膮 ta艅sze (i nieco mniej biu艣ciaste marki) jak Pour Moi czy Keia Pink - po operacji mog膮 by膰 dla Ciebie interesuj膮ce :) Breszko, racja :) 呕eby zmniejszy膰 do "rozmiaru B" to chyba zrobi膰 operacj臋 zmiany p艂ci trzeba by by艂o ;) Mityczne 75B to jest r贸偶nica oko艂o 10 cm w obwodach (albo i mniej) - 80-85 pod biustem i 90 w biu艣cie (no, chyba, 偶e firmy zaczn膮 w ko艅cu szy膰 staniki o realnym dopasowaniu, gdzie 75 faktycznie b臋dzie si臋 trzyma艂o na ok. 75 cm pod biustem) ;)

Udost臋pnij ten post

Ech, g艂upio napisa艂am, bo wysz艂o, jakby rozmiary z misk膮 B by艂y szyte na facet贸w wy艂膮cznie i nie by艂o mo偶liwe, by kobieta ich potrzebowa艂a :( Oczywi艣cie, s膮 dziewczyny potrzebuj膮ce misek C i mniejszych, ale przy obecnej rozci膮gliwej ofercie firm bieli藕nianych s膮 one nieliczne (dziko popularne 70-80 A-C s膮 w ogromnej wi臋kszo艣ci przypadk贸w r贸wnie dziko 藕le dobrane ;)) Przepraszam, je艣li kogo艣 m贸j wcze艣niejszy wpis obrazi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atinka36
do Breszka8 Podaje ci swojego meila i prosze odezwij sie tam mam do Ciebie prywatne pytanko. M贸j meil: rupert44@wp.pl A co do dziewczyn co chca z bardzo du偶ego rozmiaru bardzo maly to sie nie da i to chyba z艂y pomys艂 ja mia艂am F a teraz mam du偶e C i jest mnie o wiele mniej nawet kole偶ana mi dzisiaj powiedzi艂a ze jest mnie du偶o mniej i zrobi艂am sie mniejsza. Zreszt膮 takie ma艂e piersi to chyba nie jest dobry pomys艂. Ja jestem 3 tygodnie po operacji i czuje sie bardzo dobrze w ko艅cu mog臋 spac na boku no i kupowa膰 rzeczy kt贸re mi si臋 podobaja a nie te co pasuj膮 no i po operacji schud艂am jakie艣 4,5 kg bez odchudzania. Pozdrawiam wszytkich

Udost臋pnij ten post

Do Paniusia1 i dziewczyn kt贸re s膮 po operacji: laski co trzeba wzi膮膰 do szpitala ze sob膮. Co jest praktyczne a co nie? Paniusia powiedz mi co ty bra艂a艣 bo b臋d臋 w tym samym szpitalu. Czy mam bra膰 sobie kubek, sztu膰ce, czy mo偶na tam chodzi膰 w dresach, czy trzeba w pi偶amie. Jak z jedzeniem tam jest (w ko艅cu rawie dwa tyg mam tam sp臋dzi膰), czy bra膰 ze sob膮 wa艂贸wk臋, no i og贸lnie. Cholera nie wiem dlaczego ale mam z艂e przeczucia. Boj臋 si臋 偶e nie dojdzie do operacji z jaki艣 tam przyczyn. jejku, ja ju偶 widz臋 wszystko w czarnych barwach, bo dlaczego niby ma by膰 wszystko g艂adko i po mojej my艣li... jaka艣 depresja mnie chyba bierze. Pozosta艂o jeszcze 25dni czekania. Codziennie spogl膮dam w lustro i wyobra偶am si臋 z ma艂ymi piersiami. Ach, niech ju偶 b臋dzie po zabiegu, bo to czekanie wyka艅cza. No i ca艂y czas m臋czy mnie to moje dziecko 偶e musz臋 je zostawi膰:(chyba mam z艂y dzie艅 dzisiaj:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paniusia1
DO KLEMENTYKA :) Po pierwsze - daj sobie na wstrzymanie,:) wszystko p贸jdzie jak po ma艣le, zr贸b te badania co ci kazali i tyle :):):) Do szpitala we藕: - 艣rodki higieny podstawowe, r臋cznik - mokre chusteczki( wa偶ne) - ze 3 szt rozpinanych koszulek ( od g贸ry do do艂u ) - papier toaletowy ( cho膰 jest ca艂y czas ) - bielizna - dresiorek - papciuchy -sztu膰ce, kubeczek - jak膮艣 wa艂贸weczk臋 ( je艣li lubisz zje艣膰) stopery do uszu ( jak bedziesz mia艂a babke co chrapie to nie po艣pisz hahaha ) -dokumenty -mo偶na mie膰 ca艂y czas telefon kom贸rkowy - dobr膮 ksi膮藕k臋 - albo 2 ja przeczyta艂am chyba z 5 ksi膮藕ek Ju偶 chyba wszystko ale mo偶e o czym艣 zapomnia艂am :) ca艂uski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monioooo
Witam ja sie musze z wami dziewczyny nie zgodzi膰, poniewa偶 mo偶na zmniejszyc biust o 5 rozmiar贸w i ja jestem na to dowodem, przed operacj膮 mialam miseczke H teraz C i jestem bardzo zadowolona z mojego ma艂ego biustu. Mia艂am dosy膰 du偶ych, obwis艂ych i ci臋偶kich piersi chcia艂am by wyglada艂y jak u nastolatki i tak w艂a艣nie jest, cho膰 nie powiem 偶e jak pierwszy raz wybiera艂am si臋 na miasto to troszke dziwnie by艂o patrzec w lustro ale teraz jest to ju偶 dla mnie norma a zakupy s膮 w ko艅cu przyjemno艣ci膮 a nie udr臋k膮. A tak poza tym to moje cycuchy goja si臋 dosyc wolno i z jednej piersi nadal wycieka mi p艂yn ale pan dr jest spokojny i m贸wi 偶e u mnie wymaga to po prostu troszke wi臋cej czasu wi臋c sie nie denerwuje. Pami臋tam 偶e tu na forum by艂 kiedy艣 w膮tek masa偶u piersi i chcia艂am si臋 zapyta膰 od kiedy po operacji dziewczyny zacze艂y艣cie masowa膰 piersi i co stosujecie na blizny, takie rozeznanie co najlepsze Pozdrawiam bu藕ka :*:*:*:*:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PANIUSIA1
Do MONIOOOO Ja te偶 zmiejszy艂am z H do C, je艣li chodzi o masowanie piersi zacz臋艂am ju偶 powoli w 6 dob臋 tak powoli, leciutko, ruchami od spodu w kierunku brodawki ca艂膮 d艂oni膮 - tak mi kaza艂 doktorek, w tej chwli mam ju偶 mi臋ciutkie piersi i blizny te偶 mi zmi臋k艂y ca艂uski :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 2xbigcyc
mam pytanko do dziewczyn po operacji. Czy b贸l kr臋goslupa min膮l od razu po operacji? Od razu odczuwa si臋 ulg臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka0707
B贸l kr臋gos艂upa min膮艂, chodz臋 wyprostowana, nic mnie nie ci膮gnie do przodu.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋