Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 Fife艅ka
Czytam wasz topik ju偶 od dawna :) Te偶 zdecydowa艂am si臋 na zmniejszenie piersi.Nie mia艂am pieni臋dzy to nawet nie zabiera艂am si臋 za NFZ bo to trwa wieki i nawet teraz przyk艂adem jest Wroc艂aw 偶e wstrzymali operacje :( Totalna porazka. Uzbiera艂am pieni膮dze i zdecydowa艂am si臋 prywatnie. 5 marca mam pierwsza konsultacje i ju偶 doczeka膰 si臋 nie moge. Od mojej decyzji nie ma odwrotu cho膰 m膮偶 mi gl臋dzi nad uchem 偶e mam fajne cycki i absolutnie nie powinnam nic robi膰 :) Nie s艂ucham go tylko ide i kieruje si臋 swoimi potrzebami a przede wszystkim psychik膮 kt贸ra u mnie srednio pracuje przez du偶y cyc i zwracanie na siebie uwagi. Czyli ju偶 w pi膮tek konsultacja - umieram z niecierpliwo艣ci :D:D best_bra - popieram Twoj膮 dzia艂alno艣膰 ze pomagasz kobietom dobra膰 stanik ale to dla tych kt贸rym cyc nie przeszkadza a dla tych co chc膮 operacje zmniejszenia to 偶adne pocieszenie .Ale fajnie 偶e cycate babki zadowolone sa z tych stanik贸w bo ja jednak d膮偶e w kierunku gdzie 艣ci膮gne stanik i nie b臋d臋 widzia艂a dw贸ch wisz膮cych balon贸w :) No i szczerze m贸wi膮c dla naprawde cycatych staniki s膮 po prostu wiejskie zero sexu takie zwyk艂e podtrzymywacze :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Fife艅ka, bo ja nie polemizuj臋 z dziewczynami, kt贸re nosz膮c dobre biustonosze chc膮 zrobi膰 operacj臋 z przyczyn estetycznych czy innych :) ale staram si臋 pom贸c tym, kt贸re trafiaj膮 na forum narzekaj膮c na b贸le kr臋gos艂upa, wrzynaj膮ce si臋 rami膮czka, odparzenia, trudno艣ci w kupieniu bielizny w "ogromnym 90D" czy "80E" - czyli jednym s艂owem nosz膮cym 藕le dopasowane staniki i nie znaj膮cym dobrych sklep贸w z bielizn膮. Je艣li po dobraniu stanika uznaj膮, 偶e ju偶 operacji nie potrzebuj膮 - 艣wietnie, w prosty spos贸b pozbywaj膮 si臋 problem贸w, oszcz臋dzaj膮c pieni膮dze i oszcz臋dzaj膮c sobie b贸lu! ale te偶 OK je艣li decyzja o operacji zostaje gdy dobry stanik - jak u Ciebie - nie wystarcza, bo mimo, 偶e pomaga "fizycznie", to prawdziwy problem pozostaje po jego zdj臋ciu. Wa偶ne, 偶eby dziewczyny mia艂y wyb贸r i wiedzia艂y o wszystkich mo偶liwych przyczynach i rozwi膮zaniach - a chirurg im o nich nie powie ;) Co do urody biu艣ciastych stanik贸w - owszem, im dalej w alfabet tym gorzej, najwi臋kszy wyb贸r jest do bryt. G, w okolicach J jest ich ju偶 zdecydowanie mniej, ale te偶 s膮 艂adne, kolorowe biustonosze, jak r贸偶ne modele Cleo, Freyi, Curvy Kate, Efuniaki. Dopiero od JJ zaczyna si臋 prawdziwa posucha, zw艂aszcza je艣li chodzi o dobrze skonstruowane modele (tu zostaj膮 praktycznie tylko wspomniane Efuniaki i staniki w艂asne Bravissimo - te ostatnie 艂adne, ale nie powalaj膮ce designem). Dlatego wla艣nie tegoroczna edycja wybor贸w "kuside艂ka" na Stanikomanii b臋dzie w 4 kategoriach: D i mniej (bo tu te偶 nie jest ciekawie), DD-G, GG-J i JJ+ , a to po to, 偶eby uzmys艂owi膰 producentom braki w ofercie we w艂a艣nie skrajnych przedzia艂ach rozmiarowych :) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olcia200377
dziewczyny jutro mam zabig ciesz臋 sie bardzo a z drugiej strony mam wielkiego cykora ale jak sobie pomy艣le 偶e b臋de taka szcz臋艣liwa jak wy kt贸re ju偶 s膮 po operacji i maj膮 pi臋kne cycuszki to strach chocia偶 na chwile mija .Trzymajcie za mnie jak wr贸ce to dam zna膰 o sobie .

Udost臋pnij ten post

Olcia bardzo trzymam mocno kciuki: Napewno bedzie dobrze dzisiaj jest Tw贸j dzie艅 :D Koniecznie zdaj relacje ....powodzenia i zadowolenia 偶ycze z podj臋tej decyzji .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Portal feelbeauty.eu
Portal www.feelbeauty.eu OTWARTY!!! Wszystko czego potrzebujesz na jednej stronie. Dodatkow膮 atrakcj膮 s膮 tematy SEX i RELACJE MI臉DZY KOBIET膭 A ME呕CZYZN膭 pisane przez znanego Autora w sieci Glosatora!!! Zapraszamy www.feelbeauty.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolato
Olcia, te偶 trzymam kciuki, ciesz si臋 ma艂ymi cycuszkami :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akinom1975
Zagl膮dam codziennie,a tumartwa cisza!!!!! Gdzie si臋 wszystkie kobietki zakamuflowa艂y?

Udost臋pnij ten post

Ja tez zagl膮dam i widze na forum 偶e mega ruch jest na powi臋kszaniu piersi. Jutro mam pierwsza konsultacje w klinice wi臋c zdam relacje :) Ju偶 sie bajam co mi doktorek powie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomagaczka.............
Selcia i co sie dowiedzialas?????

Udost臋pnij ten post

Hejka. P贸ki co Doktorek nie widzi problemu i bedzie zmniejsza艂 :) Dosta艂am dzisiaj liste bada艅 i wst臋pny termin mam na 28 kwiecie艅.By艂 wolny 24 marca ale mi si臋 chyba zbiegnie z miesi膮czk膮 wi臋c nie by艂o sensu rezerwowa膰 terminu. Jedyne zagro偶enie jakie wymieni艂 to mog艂oby doj艣膰 do martwicy brodawki ale powiedzia艂 ze informuje mnie tylko z obowi膮zku ale nigdy jego pacjentom to si臋 nie przytrafi艂o wi臋c mam nadzieje 偶e nie bede pierwsza . Teraz pozostaje tylko czeka膰 Ruch w klinice jak na rynku.Babka siedzaca obok robila nos druga uszy a trzecia siedziala do kontroli po powiekszeniu grupkami niemki sie zjezdza艂y tak偶e maja co robi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Feelbeauty.eu
Portal www.feelbeauty.eu OTWARTY!!! Wszystko czego potrzebujesz na jednej stronie. Dodatkow膮 atrakcj膮 s膮 tematy SEX i RELACJE MI臉DZY KOBIET膭 A ME呕CZYZN膭 pisane przez znanego Autora w sieci Glosatora!!! Zapraszamy www.feelbeauty.eu

Udost臋pnij ten post

Witam was dziewczyny ju偶 jako MA艁OBIU艢CIASTA!!!!!! Sama nie mog臋 jeszcze w to uwierzy膰 ,ale uda艂o si臋.Jestem przeszcz臋艣liwa i gdybym mia艂a przej艣膰 ca艂膮 drog臋 jeszcze raz to nie ma problemu.Jak to zrobi艂am?Przeczeka艂am do dnia wyznaczonego terminu tj.16.02, poniewa偶 nikt oficjalnie nie zadzwoni艂 i nie odwo艂a艂 zabiegu (sama dzwoni艂am i raczej mia艂am si臋 nie szykowa膰 na sw贸j termin)to po艂o偶y艂am wszystko na jedn膮 kart臋 i pojecha艂am.Z dusz膮 na ramieniu czeka艂am na jakim etapie przyj臋cia zostan臋 odes艂ana do domu.Ale o dziwo zosta艂am przyj臋ta na oddzia艂(jeszcze si臋 nie cieszy艂am bo by艂 przypadek 偶e odes艂ali dziewczyne na drugi dzie艅 po przyjeciu.Po dw贸ch dniach wys艂ano mnie na przepustke do domu (no i znowu nerwy czy wezw膮 z powrotem)ale we wtorek by艂am ju偶 we Wrocku a w 艣rod臋 mia艂am zabieg.Wszystko posz艂o 艣wietnie ,na drugi dzie艅 pomalutku wsta艂am ,czwartego dnia odstawi艂am leki przeciwb贸lowe bo nie bola艂o a偶 tak 偶eby si臋 znieczula膰 .Po 艣ci膮gnieciu dren贸w to ju偶 w og贸le inne 偶ycie.Od pi膮tku jestem w domku i mam wra偶enie 偶e fruwam w powietrzu taka jestem lekka:)) (w ko艅cu 3 kilo samego cyca odj臋li).Mam 43 lata a cycusie jak 16 :) PR脫BUJCIE bo czasem si臋 udaje .Je艣li mi si臋 uda艂o to dlaczego nie Wam!?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamapka
123 beatka przede wszystkim gratuluj臋 odwagi podj臋cia decyzji!!! ja tez jestem w trakcie za艂atwiania... juz jedna konsultacje przesz艂am pozytywnie,15 mam drug膮 na kt贸r膮 mam przyjechac z USG juz do innego lekarza.... zobaczymy co ten powie.... pozdrawiam i 偶ycze zdr贸wka wszystkim ze 艣wie偶ymi cycusiami :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Passi
jejku jak sie ciesze to znaczy 偶e Wrocek rusza? wowwww byle sie rozbuja艂 jak ja tam dojade :) w czrerwcu konsultacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Zapraszamy na Forum www.feelbeauty.eu/forum o operacjach plastycznych. 900 dok艂adnie opisanych temat贸w .7000 post贸w. Nie piszemy o bzdurach tylko o konkretnych rzeczach. Kiedy艣 Ty szuka艂e艣 informacji teraz Ty pom贸偶 innym i opisz swoj膮 histori臋 i podziel si臋 swoim do艣wiadczeniem. Denerwowa艂e艣 si臋 nie mog膮c w g膮szczu rozm贸w dotrze膰 do interesuj膮cej Ci臋 wiedzy...teraz na www.feelbeauty.eu/forum masz wszystko w przejrzy艣cie u艂o偶onych tematach. Chesz porozmawia膰 o wszystkim i niczym? Znajdziesz dzia艂 dla siebie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niechceMoichPiersi16
Hej !!! Przeczyta艂am w膮tek jednym tchem (zaj臋艂o mi to troch臋) i si臋 zdecydowa艂am ... Um贸wi艂am si臋 na wizyt臋 u ortopedy ... (prywatnie). Mam jeden problem, kt贸ry mnie m臋czy : Co powiedzie膰 lekarzowi, by mnie nie wy艣mia艂 ? Mam 16 lat , mo偶e przecie偶 powiedzie膰, 偶e jestem za m艂oda, 偶e przesadzam itp ... Bardzo si臋 boje ? Co mi radzicie ? Czy og贸lnie op艂aca si臋 czeka膰 na NFZ ? Ile zajmuje to ok. czasu ? Prosz臋 o odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mango112
Witam wszystkie Panie, postanowi艂am si臋 do was przy艂膮czy膰 poniewa偶 mam ten sam problem duuu偶e piersi przy wzro艣ci 158 m贸j rozmiar to 70F/G.Obecnie jestem w drugiej ci膮偶y i wi臋cej nie planuj臋. chc臋 za ok rok zmniejszy膰 biust najch臋tniej do miseczki C jak my艣licie bdzie to mo偶liwe? Jestem z Warszawy i chc臋 prosi膰 dziewczyny, kt贸re maj膮 ju偶 za sob膮 zabieg lub chocia偶 zdecydowa艂y si臋 na jak膮艣 klinik臋, wybra艂y doktora o rad臋 i namiary . Rodz臋 w czercu i od razu chc臋 zacz膮膰 dzia艂a膰 w tym kierunku bo moje cycki doprowadzaj膮 mnie do sza艂u...pami臋tam te czasy z przed pierwszej ci膮偶y kiedy mia艂am pi臋kne stercz膮ce D i rozpacz mnie ogarnia jak widz臋 ci膮gle powi臋kszaj膮ce si臋 i coraz ni偶ej wisz膮ce piersi :((( Dziewczyny prosz臋 pom贸偶cie nie chc臋 odda膰 si臋 w r臋ce jakiego艣 partacza. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkoncumama!
mango, skontaktuj si臋 z Centrum Chirurgii Plastycznej w Miedzeszynie (pod Warszaw膮). Opinie maj膮 super, a ceny przyzwoite.

Udost臋pnij ten post

Witam, zapisa艂am si臋 na konsultacj臋 w IQ Medica w przysz艂ym tygodniu, prosz臋 o informacje (jesli macie jakie艣 do艣waidczenia dobre czy z艂e) na temat tej kliniki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kameleonka
Lelcia, widzia艂am na kafeterii wiele pozytywnych opinii dotycz膮cych iq medica, ale sama nie korzysta艂am nigdy z ich oferty. Zawozi艂am tam kiedy艣 znajom膮 na zabieg (plastyka pochwy). Co mog臋 napisa膰: pi臋kne, wyciszaj膮ce otoczenie, spok贸j. W 艣rodku szpitala czysto, pozytywny nastr贸j. Ona po zabiegu szybko dosz艂a do siebie, oby艂o si臋 bez powik艂a艅. Natomiast moim zdaniem prawda jest taka, 偶e sama musisz tam p贸j艣膰, sprawdzi膰, czy lekarz prowadz膮cy wzbudzi Twoje zaufanie, czy rozwieje wszystkie w膮tpliwo艣ci, itd. Powodzenia:)

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczyny, dzisiaj mija 5 tydzien od zabiegu. Fizycznie czuje sie suoer sprawna, chociaz nadal sie oszczedzam, tzn. nie macham lapkami. W domu syf, ale jakos musze to przetrzymac. Za tydzien moge wskoczyc w normalny stanik. mam juz 3 w szufladzie. Reszte wywalilam. Cycuchy sa coraz fajniejsze. Blizny jasniutkie, ale te pod piersiami swedza niemilosiernie, ale to chyba dobra oznaka gojenia. Na ostatniej wizycie lekarz zapowiedzial mi poprawke. Miedzy blizna a piersia pod spodem tworzy mi sie taka faldka i to ma mi usuwac pod znieczuleniem w gabinecie. Troszke mnie to zdenerwowalo, bo myslalam, ze sie nie stworzy. I bedzie tak super. Mango. Co do rozmiaru,to tak dla przypomnienia ja mialam zmiejszone z 70 J na 70 C. Bedzie to mozliwe. Beatka, ciesze sie, ze jestes po operacji i masz sie juz dobrze. Buziaki dla wszystkich

Udost臋pnij ten post

mango112, a na pewno nosisz dobrze dobrane biustonosze (jak jeste艣 w ci膮偶y to jest to jeszcze wa偶niejsze ni偶 normalnie, i dla wygl膮du biustu, i dla Twojej wygody)? Sprawd藕 prosz臋 i je艣li wyjdzie Ci inaczej ni偶 to co teraz nosisz (polskie 70G jest na ok. 75 cm pod biustem, mierzone 艣ci艣le, i 96 cm w biu艣cie) to szybko wybierz si臋 na zakupy - w Warszawie jest wiele dobrych sklep贸w, nie b臋dzie z tym problem贸w. Tu jest kalkulator rozmiar贸w: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html A tu mapka z adresami dobrych sklep贸w: http://stanikowamapa.prv.pl/ A na za艣 o stanikach do karmienia: http://tnij.org/eqgd http://stanikomania.blox.pl/2009/01/Zbuduj-sobie-karmnik.html :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olcia200377
cze艣膰 dziewczyny dzi艣 jestem pierwszy dzie艅 w domu troch臋 mnie potrzymali , czuj臋 si臋 dobrze chocia偶 c艂a obola艂a . operacja trwa艂a prawie pi臋膰 godzin nie偶le im to zesz艂o a 偶adnych komplikacji nie by艂o twierdzili 偶e du偶y towar:) ale wa偶ne 偶e jak narazie jest wszystko ok . zrobili mi takie wi臋ksze D jestem zadowolona teraz czeka膰 jak 艣i艅ce zed膮 i opuchli偶na zw艂aszcza pod pachami i wr贸ci膰 do formy ,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akinom1975
Olcia Fajnie,偶e ju偶 jeste艣 w domu.Gdzie mia艂a艣 robion膮 operacj臋 i ile po niej trzymali ci臋 w szpitalu,czy lekarze i piel臋gniarki by艂i fajni,i powiedz czy pracujesz i je艣li tak to kiedy mo偶esz wr贸ci膰 do pracy?

Udost臋pnij ten post

Jeszcze na temat Iq medica. Tam operuj膮 tylko kobiety lekarze. Jak my艣lycie, to indywidualne odczucia, czy me偶czy藕ni chirurdzy s膮 lepsi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olcia200377
Akinom ja operacje mia艂am w bielsku-bia艂ej leza艂am tam tydzie艅 ,opieka fajna .lekarze te偶. a co do pracy to ja jestem na zwolnieniu lekarskim i bede przesz艂o miesi膮c ,bo lekarz prosi艂 ,ze jak mam mozliwo艣膰 abym z p贸艂tora miesi膮ca fizycznej pracy unika艂a.. ale to m贸sisz uzgodni膰 z lekarzem ja mam w艂asn膮 firme wi臋c nie mam problemu! :D

Udost臋pnij ten post

olcia200377 jak super 偶e ju偶 jeste艣 po :D:D Ciesze si臋 razem z Tob膮. Powiedz odczuwasz ju偶 r贸偶nice w postawie 偶e uby艂o Ci troche z przodu ? Widzia艂as ju偶 cycuszki bez stanika ? I powiedz co by艂o najgorsze dla Ciebie od momentu przyj臋cia na operacje co wspominasz najgorzej ? Ja mam termin na 28 kwietnia :) Podzielisz si臋 fotk膮 ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxym
Lelcia, ja jestem zdania, 偶e p艂e膰 chirurga nie ma 偶adnego znaczenia. Je偶eli jest dobrym specjalist膮, to OK :) Kto z IQ medica mia艂by Ci臋 operowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxym
Lelcia, ja jestem zdania, 偶e p艂e膰 chirurga nie ma 偶adnego znaczenia. Je偶eli jest dobrym specjalist膮, to OK :) Kto z IQ medica mia艂by Ci臋 operowa膰?

Udost臋pnij ten post

gratuluje dziewczynom ktore sa juz po:) oby wszytsko sie teraz ladnie goilo:) a ja czekam z niecierpliwoscia na swoja konsultacje u dr szczyta 9 kwietnia... cieakwa jestem jak to bedzie. moze odezwalaby sie ktoras z dziewczyn ktora byla operowana prze ztego doktora? fajnie byloby moc o cos popytac:) a mam jeszcze takie pytanie troche z innej beczki, czy ktoras z was slyszala moze, albo robila zabieg w klinice hypo-al-derm w lodzi u dr bratosia?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋