Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość ola1990buziale
ola1990-buziale@wp.pl to mój adres piszcie tutaj w sprawie zdjęć to wyśle, przepraszam ze nie zaglądam zbyt czesto ale wróciłam do pracy i nie mam zbyt wiele czasu ale obiecuje wysłać wszystkim które napisza :)

Gość gość monika
gocha68 przepraszam poprostu patrze na daty i kg pod kazda twoja wypowiedzia i myslalam ze schudlas tak ekspresowo.... ja bardzo musze schudnac zeby te piersi mi jak najmniejsze zrobili w tym wroclawiu

Gość gocha68
nie wiem skąd się biorą te kilogramy pod wypowiedzami :-(

Gość iwapoz
Kolezanka co obiecala wyslac fotki na maila komus wyslala moze? Tak z ciekawosci bo za 2 tyg ide pod noz i sie chyba ich nie doczekam cos czuje...

Hej Dziewczyny! :) Właśnie jestem w trakcie zbierania informacji o operacji.. najważniejszą sprawą jest wybór kliniki i chirurga. Przeczytałam tu wiele dobrego o klinice w Łęcznej, natomiast kilka negatywów mnie zniechęciło. Niestety nie mogłam znaleźć konkretnej nazwy kliniki w Warszawie, którą tak polecacie. Czy mogłybyście mi podpowiedzieć, która to klinika? Jeśli jest jeszcze inna, ale dobra, którą na prawdę polecacie, to piszcie! PS. Mój rozmiar to 65 i miska L lecz takiego stanika nigdzie nie umiem dostać, dlatego męczę się z 70 który jest za luźny..

Gość iwapoz
Kolezanko wpisz warszawa orłowskiego w google i bedziesz miec podane dane adresowe szpitala

Bardzo dziękuję! Orientujesz się może jaka cena wchodzi w grę? Mają tymczasowo zablokowany cennik.

Goździk ja myślę ze jak zadzwonisz to będzie najlepsze źródło informacji :) pewnie powiedzą Ci wszystko co i jak:)

Gość malacza
Iwona, ja dostałam zdjęcia od oli :)

Gość iwapoz
super napisalam raz jeszcze do ola1990-buziale@wp.pl - moze mi tez wysle kolezanka:)

Gość anna7810
Iwapoz jak samopoczucie przed operacja?Ja idę 10 sierpnia do szpitala, jeszcze stresa takiego nie mam, może z czasem przyjdzie. Jakoś teraz tak mało osób na forum, przed operacjami. Chyba wakacje mają lekarze. ..

A może jest jeszcze ktoś oprócz Anny kto ma operację w Łęcznej w sierpniu a konkrektnie ok. 18

Gość iwapoz
Ja nastroj ok...ciesze sie ze juz bo plecy bola...lekow opricz wit c nie biore zadnych i nie dalabym rady dwa lata czekac na orlowskiego....bardziej stresa mam innego 28go do szpitala a 14sierpnia dziś wezwanie do sadu dostałam zeznawac stawienie obowiazkowe i sie martwie jak szwy i oby mi sie dobrze goilo wszystko mi po zabiegu by jakos tam dojechac normalnie i ubrac sie normalnie.

Gość solnysko
Dziewczyny nie znamy sie, ale czesto tu zagladalam. Jestem dobe po zmniejszeniu biustu w pradze, czechy, w perfect clnic kufa and pros. Nie czuje w ogole bolu, daja leki na biezaco, pelen komfort, jeszcze jestem owinieta banazami, ale juz widze odgromna roznice. Mialam rozmiar angielski 85h wiec polski j. Lkarz mowil najperw ze bedzie c-d, a przy rysowaniu ze bedzie d-e a ja spytalam czy nic nie da rade mniej. On mowil ze sie postara jk najmniej, ale dopiero przy operacji sie okaze. Obok mnie lezy stanik ktory mi jutro zaloza, napisane jest 85c. Chcialabym, zeby to byl ten wlasnie rozmiar...Operacja z dwiema nocami, stanikiem, ponczochami 8400zl. Do tego usunelam sobie 3 pieprzyki podczas tego samego zabiegu za mala doplata. Polecam!!! I operacje, i czechy gdie jest o wieeele taniej

Gość iwapoz
solnysko a czemu w pl nie robilas wiesz 8400zl to tez malo nie jest i zycze zadowolenia ale czy sie udala to bedziesz tak mogla po roku powiedziec...ale zazdroszcze ze juz po...czytalam wlasnie tez o czechach ale u furmanka ale ja to juz myslam o brzuchu moze kiedys b y zrobic bo piersi a nfz polska...

Gość solnysko
8400zl to nie 13-15000 w polsce...w czechach duzo taniej. A jesli wczoraj mialam rozmiar h a dzis c to jak moge nie widziec ze sie operacja udala? Naprawde nie trzeba roku czekac zeby to zobaczyc. Dziewczyny ktore chca operacje a nie uda im sie na nfz tylko musza placic- powaznie rozwazcie czechy. Komfort, wygoda, najwyzsze standarty, a przy tym 80 procent taniej. U nas tez kiedys bylo taniej ale niestety popyt z zagranicy wplynal na cene. Pozdrawiam i powodzenia

Gość iwapoz
wiadomo ze 8 tys to nie to samo co 15tys wiesz z tego co ja czytam to goic sie moga one rozne u jednych jak na psie u innych ropa saczy sie rozchodza sie szwy...ja mam nadzieje ze u mnie bedzie bez komplikacji i tego sie trzymam a na konsultacje pojechalam w maju a w lipcu mam operacje wiec tyle czekac to ja moge bo mi szkoda 8 tys by bylo - ale kazdy robi wg uznania - jedne maja ladne piersi zrobione inne jak ogldam to albo male sutki kosmicznie zrobione, piersi za blisko siebie, ogolnie jedne sa ladnie zrobione inne mniej udanie... dlatego ocenisz mysle jak zobaczysz jak zejdzie ci opuchlizna ja rozumiem teraz tylko widzisz je w opatrunku...? solnysko chcesz mi powiedziec ze mialas h i w pl na nfz nie chcieli ci zrobic? czy poprostu na bawilas sie w zaltwianie dokumentów i odrazu uderzylas na czechy?

Gość iwapoz
Na czechy to wiem masa uderza powiekszac bo na NFZ tego nie zrobia i taniej i robia dobrze ale pomniejszenie jak mozna na NFZ w PL to czemu nie :)

Gość solnysko
Ja widzialam juz swoje piersi bo lekarz zmielial opatrunek i sciagal dreny. Bardzo mi sie podobaja, sa rowne, nawet jesli cos bedzie nie tak sie goic to efekt i tak bedzie niesamowity, zreszta sama zobaczysz jak bedziesz po, mam nadzieje, ze wtedy nikt Ci nie bedzie wtedy pisal o zle gojacych sie ranach i ropach, a radzej pogratuluje i pozyczy zdrowia. W czechach robilam bo nie mieszkam w polsce

Gość gość
Poszukuję dziewczyn, które zmniejszały biust na NFZ w Polanicy? Jakieś uwagi, wskazówki, rady? Będę wdzięczna:-)

Gość bbox
Witajcie. Wkrótce idę na operację i mam w związku z tym kilka pytań o praktyczne aspekty pobytu w szpitalu: - jak duże jest ograniczenie sprawności po operacji? Kiedy można unieść ręce, usiąść, umyć się, pójść do wc, napić się samodzielnie, wystukać sms-a? - jaki ubiór przygotować, licząc się z ograniczeniami i bólem po operacji? - co ze sobą zabrać na 5-6 dni pobytu? - czy pielęgniarki trzeba jakoś zmotywować do wystarczającej opieki? Kiedy i jak zaczyna się dbać na własną rękę o efekty operacji? Jakie środki sprawdziły się u Was najlepiej?

Gość A Y
Witaj Bbox. Jestem 5 miesięcy po operacji, do 6 miesięcy nie wolno mi nosić stanika z fiszbinami i uprawiać sportów takich jak np bieganie. Po przebudzeniu po operacji zadzwoniłam do męża, wysłałam smsa do mamy i poszłam spać, przez kilka godzin budziłam się i przysypialam, noc taka sobie ze względu na mdłości przy jakimkolwiek ruchu. Rano lepiej, można wstać, najgorsze dla mnie było wstawanie chyba ze względu na dreny - to nie boli tylko takie dziwne uczucie. Byłam w Orłowskim, pielęgniarki super :-) 3 doba po operacji do domu. Aha koszule najlepiej rozpinane, dużo wygodniej przy myciu czy zmianie opatrunku. Wszystko powinien powiedzieć Ci lekarz, pytaj. Nie stresuj się za mocno, będzie dobrze. Ja i mój kręgosłup jesteśmy baaaardzo zadowoleni.

Gość kasiol2013
bbox dzien po operacji chodzilam sobie po korytarzu, wieczorem kolezanka pomogla mi umyc glowe,a w nastepnym dnu malowalam paznokcie :) smsy i tel to zaden problem, pomijajc ogolne oslabienie to raczej jest ok, normalnie ze nie mozna wywijac rekoma, ale z dnia na dzien jest coraz lepiej. pizama jak najbardziej rozpinana z przodu, choc ja w dugiej dobie po operacji przeszlam juz na getry i bluzki na ramiaczkach- bylo goraco (lipiec) i dziwnie sie czulam smigajac po szpitalu w pizamie. co ze soba zabrac? drobne na tv, ladowarke do tel, cos do czytania, chusteczki nawilzone- bo nawet jak nie bedziesz czula sie na silach,zeby sie umyc, to zawsze mozesz sie powycierac takimi chusteczkami. pielegniarki - u mnie 2 byly dzinwne, pozostale kilkanascie kobitek -super, na kazde zawolanie, pomagaly, poprawialy, straly sie ulzyc kazdej z nas na sali. ja w dniu wyjscia, kupilam kawe i bombonierke-zeby podziekowac za opieke. co do srodkow do stosowania po, to kazda ma inne sposoby, to co lekarz ci powie to najlepiej kup,a jak nie bedzie to zdawalo rezultatow, to wtedy pewnie ktoras z pan poleci ci cos innego. trzymam kciuki bedzie dobrze, pozdrawiam

Gość gocha68
Hej dziewczyny,ja mam jeszcze dwa dni oczekiwania.Dzięki za dobre rady,już jestem spakowana,pozdrawiam

Gość iwapoz
gocha powodzenia:) a ja mam pytanie do dziewczyn po ... jak myslicie czy po 2 tygodniach po operacji sama sobie umyje glowe?

Gość gocha68
iwapoz,no ja Ci odpowiem za kilka dni,bądz cierpliwa,napisz na czarlas@wp.pl dam Ci mój tel i będziemy w kontakcie:-)

Gość gość
Jestem dwa tygodnie po operacji wykonanej w Polanicy.Bardzo zadowolona.Opieka bardzo dobra. Mam to szczęście,że dobrze się goi.Jak na przysłowiowym psie:) Za parę dni będą wyjmowane szwy . Ból niewielki, a rezultat ...jestem szczęśliwa,że mogłam to zrobić na NFZ. nie bójcie sie dziewczyny, warto, na prawdę warto .

Gość iwapoz
a po 2 tyg dasz rade sama umyc sobie wlosy czy ciezko?

Gość dorotaxw
no ja jeszcze 2.5 miesiąca i też idę pod skalpel. Już się nie mogę doczekać...Mam takie pytanie do dziewczyn, które są już po operacji. Jestem nauczycielką jak szybko mogę wrócić do pracy to jedno i drugie pyt. mam w pracy dodatkowe ubezpieczenie grupowe czy orientujecie się czy za taką operację należą się jakieś dodatkowe koszty od ubezpieczyciela i jak płacą za zwolnienie poszpitalne 80 czy 100 %. Proszę o odpowiedź. A może któraś była bądź będzie operowana na Szaserów w Warszawie (to szpital wojskowy) pozdr :)

Gość gość
Umyłam włosy po 2 dniach od operacji. Naprawdę dobrze się czułam.Zobaczycie same.Strach ma wielkie oczy:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się