Go艣膰 Passi Napisano Marzec 12, 2010 Viefiurka jesli mozna to ja tez poprosze o zdjecia meil semiramis8@wp.pl apropo i co dzwoni艂y kt贸res z wrockowych zapisanych dziewczyn na dniach? ruszy艂o sie cos czy nadal zast贸j? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kamapka Napisano Marzec 12, 2010 do iwwwwwwwwwwwwwww ja pojecha艂am ze skierowaniem od lekarza rodzinnego i za艣wiadczeniem od ortopedy( ze cos z艂ego sie dzieje z moim kregos艂upem w odcinku piersiowym.... )i mnie zakwalifikowano, tylko wyznaczyli mi kolejna wizyt臋 bo nie mia艂am usg piersi, tak偶e chyba lepiej odrazu miec skierowanie od lekarza rodzinnego, za艣wiadczenie od odortopedy i usg piersi... bo jak pani dr mi powiedzia艂a wszystkie rozmowy zaczynaj膮 sie dopiero kiedy lekarz ma przed sob膮 usg piersi...takz jesli moje USG jest nie takie jak powinno mog膮 mi jednak odm贸wic dlatego za艂uje ze odrazu tego nie mia艂am, bo niepotrzebnie sie stresuje pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 _elka_ Napisano Marzec 12, 2010 Best_bra dzi臋ki wielkie napewno zaj偶臋 do obu sklepik贸w. Nie wim czy mam Polskie czy angielskie 80H. Ale ponawiam pytanie czy nie znacie jakiego艣 chirurga z Krakowa, bo stanik stanikiem ale po jego zdj臋ciu to ju偶 nic nie pomaga wi臋c... trzeba si臋 za to bra膰 :):):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Feelbeauty.eu Napisano Marzec 12, 2010 Konkurs na portalu www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolato Napisano Marzec 12, 2010 beatka123, i jak bylo? dowiedzialas sie cos? ja dzwonilam znowu. tym razem odebral dr Jarlinski. Powiedzial ze nie wie nic, ale ze zadzwonia jak sie dowie kiedy bede mogla miec operacje, ze sie odbedzie tylko z przesunieciem. moze za jakies 1,5 miesiaca-2 meisiace. Ja mu powiedzialam ze zachowanie ich jest nad wyraz niepowazne, nikt mnie nie poinformowal o przesunieciu terminu i tylko przypadkiem udalo mi sie tego dowiedziec i uniknac brania bezuzytecznego urlopu w pracy. pomijam fakt, ze gdybym byla z innego miasta przyjechalabym tu, zalatwila nocleg, przejazd i wrocila z pustymi rekami. odpowiedzial ze jest ich tam niewielu i nie sposob do kazdego zadzwnic. ale co to za odpowiedz? dziecka? jak oni moga zapisywac komus temrin i nie informowac go o jego przesunieciu? uspokoila mnie jego odp. ze za moze 2 miesiace uda sie zrobic operacje ale jednak nie znam daty i nie ufam ze ktos do mnie zadzwoni dlatego sama to robie raz w tygodniu. Dzieuje ci beatko123 za wypowiedz prawnika. wynika z tego ze mamy po prostu prawo do tej operacji skoro juz jestesmy na liscie tzn ja mam, ty juz jestes po :) wiadomo, narazie nie planuje pozywac sadownie szpitala bo nic tym nie zyskam, narazie czekam ale zastanawiam sie czy nie przejsc sie tam w przyszlym tygodniu, chociazby z moimi badaniami udg, ortopeda ekg porobionymi (mialam miec operacje 9 marca) i powiedziec ze chce zostawic te teczke wiecie, jakis pretekst dodatkowy zeby tam pojsc bo i tak juz dzwonilam z 5 razy w ciagu ostatnich 10 dni) i przy okazji dopytac sie o wszystko w 4 oczy, by nikt mnie nie zbywal milymi slowami otuchy i powiedziec ze tak byc nie moze i niepowiadamianie o tak waznych sprawach jest niedopuszczalne i chce znac termin kolejnego zabiegu, albo chociaz miesiac. czekalam na to 7 miesiecy a teraz nawet nikt nie postaral sie by zadzwonic do mnie i powiedziec co jest grane. trzymajcie kciuki prosze dziekuje dziewczyny i beatce123 za cenne dla mnie w tej przykrej sytuacji, wypowiedzi. lolato Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iwwwwwwwwwwwww Napisano Marzec 12, 2010 do best_bra: dzi臋kuj臋 za na pewno dobre rady, ale wiesz... m贸j rozmiar nie pozwala mi na podbiegni臋cie do autobusu, 偶e o aerobicu, czy innych podskakiwaniach nie wspomn臋 :( opr贸cz rozmiaru to tak偶e ci臋偶ar, zaokr膮glone plecy, obtarcia pod piersiami i takie tam... do kamapka: wielkie dzi臋ki, czy skierowanie od rodzinnego powinno by膰 do chirurga plastycznego? poradni? bo moja lekarka nie wie... :( a skierowanie na usg tez od rodzinnego? no i oczywi艣cie Tobie 偶ycz臋 powodzenia :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mamitka30 0 Napisano Marzec 12, 2010 Olcia, u mnie opuchlizna jeszcze nie zeszla do konca pod pachami. A w pon. minie juz 6 tygodni. Cycuchy jeszcze mam na boki, jeszcze sie nie zeszly do srodka. Sutki mam normalne, ale strasznie wrazliwe na dotyk. Selcia i kanapka, nie przejmujcie sie gadaniem innych. A zwlaszcza mezolkow.Ja tez to mam za soba. Najgorszy byl moj maz, a na dzien dzisiejszy, zastanawia sie co by tu doktorowi w prezencie kupic, bo takie fajne cycuchy zrobil jego zonie. Przejdzie im. Na szczescie mama mnie bardzo wspierala i nie probowala mi wybic z glowy. Buziaki dla wszystkich Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 olcia200377 Napisano Marzec 12, 2010 kurcze ja na dzi艣 mam 10 dzie艅 po operac czuje si臋 fajnie tylko troche martwi膮 mnie te brodawki jak na razie mam szwy bo jeszcze podobno musze je mie膰 , je偶dze na opatrunki czym艣 mi to smaruj膮 ale sama nie wiem czym mo偶e rzeczywi艣cie czasu trzeba 偶eby to wszystko wr贸ci艂o do stanu przed zobaczymy.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kamapka Napisano Marzec 12, 2010 od lekarza rodzinnego do poradni chirurgi plastycznej, ja robi艂am USG prywatnie zap艂aci艂am 50 z艂 ale przynajmniej nie musia艂am czekac na wolny termin... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
123beatka 0 Napisano Marzec 12, 2010 Witajcie, by艂am na 艣ci膮gni臋ciu szw贸w (niezbyt przyjemne ale da si臋 prze偶y膰).A dowiedzia艂am si臋 tyle 偶e faktycznie nikt nie jest w stanie powiedzie膰 co b臋dzie po 31marca poniewa偶 tego dnia ko艅czy prac臋 szpital kolejowy jako taki(b臋dzie po艂膮czony z innym szpitalem -my艣l臋 偶e to b臋d膮 zmiany g艂贸wnie administracyjne )wi臋c m艂yn maj膮 nieziemski.Nie wiedz膮 czy i jak b臋d膮 pracowa膰 (chodz膮 plotki o zmianie ordynatora ???).W ka偶dym razie na oddziale raczej pu艣ciutko.Ale ja nie dawa艂abym za wygran膮 i wydzwania艂a do skutku,niech okre艣l膮 jaki艣 termin.A jeszcze zapyta艂abym w NFZ co robi膰 w takiej sytuacji (mo偶e znajd膮 jaki艣 spos贸b).Dziewczyny nie rezygnujcie, naprawde warto powalczy膰 Trzymam kciuki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
best_bra 0 Napisano Marzec 12, 2010 iwwwwwwwwwwwww, moja droga :) W艂a艣nie potwierdzi艂a艣, 偶e masz bardzo 藕le dobrany rozmiar: - otarcia pod piersiami bior膮 si臋 z tego, 偶e biust nie jest odpowiednio uniesiony i sk贸ra dotyka sk贸ry na klatce. Ta dziewczyna nosz膮c 90E na pewno mia艂a podobne problemy, w 70J na pewno ich nie ma: www.stanikomania.blox.pl/2007/08/Kwestia-rozmiaru.html - nie mo偶esz podbiec do autobusu, bo piersi wisz膮 na rami膮czkach, nie mieszcz膮 si臋 w miskach i kolokwialnie m贸wi膮c dyndaj膮 ;) W dobrze dobranym biustonoszu podstaw膮 podtrzymania biustu jest obw贸d, a dodane dobrze dobrane miseczki powoduj膮, 偶e biust jest praktycznie unieruchomiony. Tutaj mo偶esz poczyta膰 艣wiadectwa dziewczyn, kt贸re po zmianie stanika to zaobserwowa艂y (i nie tylko mog膮 swobodnie biega膰, ale te偶 uprawiaj膮 jazd臋 konn膮 czy taniec irlandzki; btw. czy wiesz, 偶e s膮 biustnosze sportowe do brytyjskiej miseczki J - polskiej R - i 偶e one naprawd臋 "przymurowuj膮" piersi?) www.tnij.org/d7lu Cytat: 鈥濲e艣li chodzi o mnie, zmiana z 75F na 60J ;-) -> biegn膮c np do tramwaju nie trzymam si臋 za piersi, wiem, 偶e stanik trzyma je na swoim miejscu -> mog臋 swobodnie ta艅czy膰, skaka膰, na ostatniej imprezie sp臋dzi艂am na parkiecie ponad 6h bez przerwy Cytat2: 鈥濧 na juz: - zupelnie inna postawa, brzuch, kregoslup, no super - zgrabniej, nie mam zwisu po talie i sie nie garbie - zadne sprzaczki nie podjezdzaja mi pod kark - wieczorem nie mam obolalych ramion z czerwonymi wcieciami - jak biegam za dziecieciem, to mi nic nie skacze w bolesny sposob Myslalam, ze to przesada i to gruba, ale wygodny stanik jest wazny jak wygodne buty. Cytat3: Moj膮 migracj臋 mo偶na opisac tak - od mieszcz臋 si臋 w 75J w Avocado do mieszcze si臋 w 34J lub 32K brytyjskie. Czy jak kto woli melissa z 75 K na 70M. Co mi to da艂o ? Nie bol膮 mnie plecy !!!! Kiedy艣 bola艂y codziennie. Czuj臋 si臋 bardziej kobieco, pewnie. Czasami podbiegn臋 do autobusu i nie boj臋 si臋, 偶e strac臋 z臋by. ...itd. itp w tym w膮tku s膮 dziesi膮tki podobnych wypowiedzi :) Iwwwwwwwwwwwww, wymierz si臋, wpisz swoje wymiary do tego w膮tku: www.forum.gazeta.pl/forum/w,32203,107028939,107028939,JAKI_POWINNAM_NOSIC_ROZMIAR_STANIKA_44.html (albo tutaj, albo do mnie na mail gdzie wolisz) i dobierz porz膮dny stanik, bo naprawd臋 od tego, a nie od operacji, powinna艣 zacz膮膰 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Baska81 Napisano Marzec 12, 2010 O kurcze w艂asnie wykorzysta艂am ten kalkulator atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html i wysz艂o, 偶e mam polski rozmaiar 75 K !! trafi艂am tu przez przypadek- zaraz do was do艂膮cze dziewczyny! ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
best_bra 0 Napisano Marzec 12, 2010 Polskie 75K to brytyjskie 75G/GG (34G/GG) - spory, ale nie nadzwyczajny biust, na kt贸ry mo偶na kupi膰 mn贸stwo pi臋knej bielizny czy kostium贸w k膮pielowych :) Mo偶e wi臋c do艂膮czysz do dziewczyn tu?: balkonetka.pl/katalog/size/32g balkonetka.pl/katalog/size/34g ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kama38 0 Napisano Marzec 13, 2010 Witajcie dziewczyny. Czyta艂a wasze wpisy i dam wam szczer膮 rad臋 nie s艂uchajcie i nie przejmujcie si臋 wypowiedziami tych kt贸rzy nie znaj膮 naszego problemu nawet je偶eli jest to bliska osoba i j膮 szanujecie.Komentowa膰 b臋d膮- ale zobaczycie 偶e po- obsypywa膰 was b臋d臋 komplementami. Powiedzia艂am moim znajomym - nie ukrywa艂am tego bo uwa偶am 偶e ludzie nie s膮 g艂upcami i ok s艂ud艂am ale moje balony 75 K nie spadn膮 a偶 tak. Ale niestety jest ta okropna grupa ludzi czyli s膮siadki szczeg贸lnie starsze i one komentowa艂y to np. fajna dziewczyna z TAKIM biustem zwariowa艂a!. a par臋 dni temu spotka艂am jedn膮 z nich i wprost do mnie- s艂ysza艂am 偶e zrobi艂a艣 operacj臋, ty chyba si臋 nudzisz i nie masz co robi膰 super wygl膮da艂a艣 w tych w sukienkach itd nawet zadzwoni艂am do c贸rki 偶eby jej powied. o tobie {a jej c贸rka jest onkologiem} - a ja grzecznie tej pani 偶e 4 lekarzy stwierdzi艂o 偶e s膮 wskazania nawet by艂am u onkologa. Wi臋c mi艂a s膮saidko czy NFZ zrefundowa艂 by mi operacje za 15 tys. tylko dla mojego kaprysu ? Krytyk s艂ysza艂am bardzo du偶o od kole偶anek np. g艂upia jeste艣 , po co ci to jest super ,zwariowa艂a艣 a moja kochana przyjaci贸lka powied. Sylwiu tw贸j biust jest taki 艂adny du偶y jej si臋 podoba艂am szczeg贸lnie gdy go eksponowa艂am w duzych dekoldach ale jak wr贸ci艂am ze szpitala przyzna艂a mi si臋 偶e ba艂a si臋 mnie zobaczy膰 bo uwa偶a艂a 偶e m贸j biust to m贸j atut- ale by艂a w szoku - pozytywnym oczywi艣cie i pokaza艂am jej zdj臋cie przed operacj膮 w wersji wisz膮ce balony nie wiedzia艂a co powiedzie膰 ,a potem -ja nie wiedzia艂am 偶e one tak wygl膮da艂y a ja jej zawsze m贸wi艂am 偶eby si臋 tak nie zachwyca艂a bo one nie s膮 stercz膮ce i efekt jest taki bo mam super staniki. Przysi臋gam wam kochane dziewczyny mam teraz same komplementy nawet mijej bliskiej kole偶anki m膮偶 powiedzia艂 jej 偶e ja wygl膮dam zajebi艣cie- sorki ale tak powied. a jak zrobi si臋 ciep艂o i zaczn臋 ubiera膰 moje rozmiary M bluzeczki to nawet g艂upie s膮siadki b臋d膮 w szoku . Wasi m臋偶owie te偶 gdy zobacz膮 jakie jeste艣cie szcz臋艣liwe. AHA! DZI臉KI TEJ OPERACJI POZBY艁AM SI臉 INNYCH KOMPLEKS脫W NIE WIEM JAK TO SI臉 STA艁O ALE UWA呕AM SI臉 TERAZ ZA ATRAKCYJN膭 BABECZK臉 A NIE BY艁O TAK NAPRAWD臉 - PLANOWA艁AM JESZCZE INNA OPERACJ臉 TERAZ TAK NIE UWA呕AM. Pozdrawiam was ciep艂o i trzymam kciuki najwa偶niejsze 偶eby艣cie Wy by艂y pewne 偶e tego chcecie. Pa pa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mamitka30 0 Napisano Marzec 13, 2010 Selcia, zmierzylam odleglosc sutka do tej wystajacej kosci i wyszlo 20 cm. Przed operacja bylo 31cm w jednym i 33 cm w drugim. Olcia. Co sie dzieje z twoim sutkiem? Jest wciagniety, jasniejszy? Co cie martwi? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Lakilak 0 Napisano Marzec 13, 2010 cze艣膰 :) jestem po wizycie u chirurga. Zdecydowa艂am si臋 na termin pa藕dziernikowy, bo mam plany wakacyjne i wg. lekarza nie zd膮偶y艂abym doj艣膰 do siebie. Zreszt膮 jesie艅-zima to chyba dobry czas na rekonwalescencj臋 . Zastanawiam si臋 kiedy po operacji b臋d臋 mog艂a usi膮艣膰 za kierownic膮. Mi lekarz zaproponowa艂 stanik, kt贸ry zrobi膮 na zam贸wienie za 160 z艂, kt贸ry b臋d臋 mia艂a nosi膰 non stop przez 6 tygodni. Patrz臋 si臋 na siebie i my艣l臋, 偶e jeszcze troch臋 i zlikwiduj臋 przyczyn臋 moich kompleks贸w z kt贸rymi borykam si臋 przez ca艂e 偶ycie. Ale mam pro艣b臋 o foty do dziewczyn po. na maila e--l--a@wp.pl , bo wprawdzie na stronkach klinik s膮 zdj臋cia to chcia艂abym si臋 przekona膰, czy w photoshopie nie by艂y majstrowane . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 olcia200377 Napisano Marzec 13, 2010 mamitka jeden mam wciagni臋ty taki marny a drugi jest nabrzmia艂y i troche ciemny chocia偶 pod sk贸rka ,kt贸ra zchodzi jest ja艣niejszy lekarz twierdzi ,ze idzie ku lepszemu co膰 mnie to niepokoi jeszcze do tego krwiaki mi sie porobi艂y ... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Selcia 0 Napisano Marzec 13, 2010 mamitka30 dzi臋ki za centymetry :) Teraz mam tak samo jak Ty przed operacj膮. O rany marzenie mie膰 na 20 cm :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 viefiurka Napisano Marzec 13, 2010 Hej dziewczyny zdj臋cia ju偶 wys艂ane, klementyka26 ja czekam na Twoje te偶 sobie por贸wnam :):) Selcia ja te偶 mam odleg艂o艣膰 20 cm a przed operacj膮 nie mam poj臋cia ile by艂o. Pozdrawiam :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
klementyka26 0 Napisano Marzec 14, 2010 Dziewczyny obiecuj臋 偶e wieczorkiem usi膮d臋 na spokojnie na komputer i wam wy艣l臋. Zrobi艂am kilka fotek, wi臋c je dostaniecie. pozdrawiam . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Selcia 0 Napisano Marzec 14, 2010 viefiurka cycuszki rewelacja :D Naprawde masz fantastyczne. Dwa miesi膮ce po operacji to wygl膮daj膮 jak marzenie jeste艣 szcz臋艣ciar膮 wida膰 偶e na bliznach du偶o nie odczujesz naprawde super wygl膮daj膮 ju偶 teraz.Wydaje mi si臋 u Ciebie blizny to b臋da ja艣niutkie niteczki niezauwa偶alne :) Laseczka 偶e ho ho Twoje piersi膮tka motywuj膮 jak najbardziej do operacji:) Wielkie dzi臋ki za fotki Teraz mam jeszcze wi臋kszego powera by k艂a艣膰 si臋 na st贸艂 jak k艂oda i niech tn膮 :D Co prawda Ty przed operacj膮 nie mia艂as z艂ych bo te偶 艂adne by艂y u mnie s膮 3 razy wi臋ksze ale mam nadzieje 偶e mi r贸wnie偶 uda si臋 uzyska膰 taki efekt jak u Ciebie. Teraz nie pozostaje nic tylko pogratulowa膰 pi臋knych cycuch贸w :D:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mamitka30 0 Napisano Marzec 14, 2010 Olcia nie przejmuj sie. Sutki sie unormuja. Moje tez byly na poczatku nabrzmiale. Kolezanka ktora lezala ze mna w szpitalu, obydwa sutki miala wciagniete do srodka. Obie piersi sie od siebie roznily i kolorem i ksztaltem, a teraz zaczelam robic zdjecia raz w tygodniu i sama widze jak to sie zmienia.Wszystkie faldki, bruzdy, strupki znikaja, kolor jest jednolity, piersi sa coraz blizej siebie. Od jutra moge sciagnac stanik, ale wierzyc mi sie chce, ze juz mija 6 tygodni. Ponosze moze ze 2 tyg.dla pewnosci, zeby bylo pelne 8 tyg. Przymierzam te moje nowe staniczki. One tak ladnie leza, a fiszbiny juz nie upijaja. Tylko piersi mam w nich wieksze. Dziwne. Kiedys jak mialam duzy biust i zalozylam stanik to taki malutkie sie robily, a teraz jest na odwrot. Zalozylam nawet koszulke na ramiaczka bez niczego a one takie malutkie, ale bardzo seksi. Buziaczki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Akinom1975 Napisano Marzec 14, 2010 Dziewczyny!!!! Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcz臋!!!!! Wizyt臋 w poradni mam dopiero na 17.08,a na oddzia艂 kazali mi dzwoni膰 na prze艂omie marca i kwietnia,偶eby dowiedzie膰 si臋 czy co艣 si臋 ruszy. Jestem cierpliwa,ale mam nadziej臋,偶e to zostanie wynagrodzone:) Jeszcze nikomu nie powiedzia艂am o moich planach,nie chc臋 zapeszy膰! Dobrze,偶e Wy tu jeste艣cie to mog臋 poczyta膰 wasze pe艂ne rado艣ci wypowiedzi i to mnie przekonuje,偶e powinnam spr贸bowa膰!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Yvaine 0 Napisano Marzec 14, 2010 viefiurka! ja sie prawie poplakalam jak zobaczylam twoj biust! jest rewelacyjny! masz super piekne piersi! naprawde nie moge sie napatrzec:) teraz czekamy na zdjecia od klementynki:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
klementyka26 0 Napisano Marzec 14, 2010 Laski wys艂a艂am zdj臋cia. Teraz sprawdza膰 poczt臋 i pisa膰 kogo pomin臋艂am:) Ja te偶 mam teraz 20cm:) a przed operacj膮 hmmm- same zobaczcie po zdj臋ciach. Selcia zdj臋cia dedykuj臋 twojemu m臋偶owi- niech na nie popatrzy i powie: kochana 偶onko warto i艣膰 si臋 poci膮膰 i tak wygl膮da膰 jak twoja kole偶anka z forum:) Przypominam, 偶e brodawki mia艂am zmniejszane i przeszczepiane w nowe miejsce- prawie nie wida膰 艣ladu:) mamitka proponuj臋 ci nosi膰 troch臋 d艂u偶ej ten stanik sportowy. Chocia偶 jak w domu siedzisz to go zak艂adaj, lub kup sobie stanik kt贸ry dobrze zbierze piersi. No i na noc obowi膮zkowo zak艂adaj stanik. chodzi o to 偶eby si臋 piersi nie rozesz艂y. Ja teraz troch臋 wi臋cej nosi艂am swojego ma艂ego i znowu jak 艣ci膮gam stanik to zaczynaj膮 bole膰 mnie piersi.Jednak w 艣rodku jest d艂u偶szy proces gojenia. Mamitka tobie te偶 wys艂a艂am zdj臋cia:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Selcia 0 Napisano Marzec 14, 2010 klementyka26 do mnie fotki nie dosz艂y :( wi臋c prosze spr贸buj jeszcze raz selcia10@onet.pl Wczoraj pokaza艂am m臋偶owi viefiurki fotki i troche si臋 zapowietrzy艂 bo nie mia艂 do czego sie przyczepi膰 :D :D:D a przypatrywa艂 si臋 jak zahipnotyzowany hehe a偶 mnie podkurzy艂 ( taki 偶arcik :D) klementyka26 Chyba powinnam by膰 zazdrosna 偶e m膮偶 b臋dzie ogl膮da艂 wasze cycuchy i jeszcze pochwali hehe ale w艂asnie dobrze jak tak zrobi mo偶e troche odpu艣ci i przestanie si臋 stresowac .Przekona si臋 偶e tu pisz膮 kobitki z krwi i ko艣ci kt贸re s膮 po operacji a nie fotki ze stron klinik gdzie nigdy nie wiemy co ubarwione a co jest reklam膮. Chociaz odk膮d tutaj si臋 udzielam i opowiadam jemu wasze przezycia to wygl膮da ju偶 na spokojniejszego bo widzi natural kobitki :) Chyba si臋 ju偶 nie doczekam a najbardziej wsp贸艂czuje tym co maj膮 termin pod koniec roku albo w sierpniu jak Akinom1975 .Chyba bym umar艂a z niedoczekania Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 2xbigcyc Napisano Marzec 14, 2010 Dziewuszki - mi te偶, mi te偶 prze艣lijcie zdj膮tka! Bardzo prosz臋. wch75@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Selcia 0 Napisano Marzec 14, 2010 Swoj膮 drog膮 to Wy macie przed operacj膮 zno艣ne cycki a ja to mam wielkie wymiona hehe po Babci rodzinnie przyj臋te. Moje to sa olbrzymy wisz膮ce i lewy cycek 2 razy wiekszy prawdziwa trauma niestety. W staniku jak podniose to wygl膮daj膮 zno艣nie ale bez to mo偶na kogo艣 zabi膰 :) Rany niech mi w ko艅cu wytn膮 te ci臋偶ary 偶ycie b臋dzie od razu pi臋kniejsze :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
klementyka26 0 Napisano Marzec 14, 2010 Selcia jak zobaczysz moje to si臋 pocieszysz. Bo ja nie mialam (jak ty m贸wisz)zno艣nych- bo ja mia艂am inny kszta艂t - tzn d艂ugie do p臋pka, a ie jak viefiurka du偶e okr膮g艂e. m贸j biust nigdy nie by艂 stoj膮cy tylko le偶a艂 na brzuchu:( Viefiurka uwa偶am 偶e tw贸j biust przed operacj膮 te偶 by艂o pi臋kny:)......tylko 偶e du偶y:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Yvaine 0 Napisano Marzec 14, 2010 dzieki klementynka za zdjecia:) ale ja chyba nie bylam przygotowana psychicznie zeby zobaczyc dzisiaj i twoje i veifiurki! nic tylko plakac mozna. ja tez takie chce! i to najlpeiej od razu! klementynko, roznica jest powalajaca. a teraz naprawde zrobili ci sliczne piersi:) zazdroszcze. mam nadzieje ze moje tez takie beda:) slicznie dziewczyny, naprawde slicznie. i szczerze mowiac ja kiedys myslalam ze blizny sa straszne. jakies wielkie, oszpecajace. a u was... cieniutkie paseczki i to zaledwie pare mies po operacji. a za kolejnych kilka w ogole nie beda widocze. nie pozstaje mi nic innego jak zyczyc i sobie i innym jeszcze duzobiusciastym takich samych jak najszybciej:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach