Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to

czy to prawda ?

Polecane posty

Gość jak to

na pewno wielu z Was otrzymuje wiadomości tego typu, a moze ktos wie czy faktycznie jest tak jak w tym mailu, że ktos za rozsyłanie moze dostac pieniązki czy ktoś ma malo udany pomysl na kolejny łańcuszek? " Original Message ----- > > > > > > > > Subject: Fwd: BLAGAM PRZESLIJ DALEJ !!!! > > > > Dramatyczna prosba o pomoc!! > > > > > > > > Tomek ma 14 lat. W zeszłym miesiacu dowiedział się, że w jego mózgu znajduje się guz. > > > >Z każdym dniem stan Tomka się pogarsza. [...] > > > > Dlatego własnie Portal Onet.pl postanowił pomóc Tomkowi. > > > > > > > > Za każdy e-mail będzie wpłacał symboliczna złotówkę na konto Tomka. > > > > Wystarczy jeśli 7500 osób otrzyma wiadomosć. > > > > A więc jesli masz choć trochę dobrej woli i dobre serce przeslij tę > > > > wiadomosć do wszystkich których masz w ksiażce adresowej. > > > > Będziesz mieć swiadomosć, że może własnie dzięki Tobie Tomek będzie żył. > > > > To w końcu mogło się przytrafić także Tobie...

Gość no i jak to jest

Gość rolmops
a kto by to niby płacił złotówke za każdy mail ? A potem się pytasz , skąd sie bierze cały spam

Kiedyś mój znajomy sprawdził to dokładnie i skontaktował się z osobami/instytucjami wymienionymi (były podane nr telefonów czy coś tam, w każdym razie dotarł do zainteresowanych instytucji). Okazało sie, że nie mają zielonego pojęcia o co chodzi. Dlatego teraz takie listy wywalam od razu do kosza. Wolę pomagać inaczej. Konkretniej.

jedna wielka bzdura... nie ma mozliwosci kontrolowania takich mail (ile, jak, gdzie) tak wiec jak tylko ktos zobaczy taki mail w skrzynce to zaraz \"DELETE go\"... :)

to zwykly lancuszek. tyle, ze dramatyczny, zeby lepiej \'rozchodzil sie\' po sieci. smutne, ale taka jest prawda. az boje sie pomyslec co bedzie w rocznice smierci JPII z tymi @#$%^&* lancuszkami :O 😠

\"Cześć! mam na imię Robert. Jestem 19 latkiem. Miałem wspaniałą dziewczyne dopóki nie wykryto u mnie Nowotworu - nie mam pieniedzy na operację. Prosze Cię pomóż mi! Wyslij t ą wiadomosc do wszystkich osob, które masz na GG za 5 takich wiadomosi państwo płaci mi 50 groszy jezeli przerweisz ten łancuch to znaczy, ze jestes bez serca Uwaga! Informujemy, ze nie zamierzamy wprowadzać opłat za korzystanie z Gadu Gadu, a informacje o koniecznosci wysłania smsa na numer 79XX sa nieprawdziwe. Zespół Gadu Gadu! Wy6ślij to do 20 osob a pojawia sie sliczne emotikonki w twoim GG oraz dwie fajowe skóry.\" To cos dostalam dzisiaj na gg. Moje ulubione fragmenty to \"mialem wspaniala dziewczyne dopoki nie wykryto u mnie nowotworu\" oraz \"panstwo placi 50 gr za kazde 5 wiadomosci\". Nie mialam serca powiedziec kolezance, ktora mi to przyslala zeby na przyszlosc pomyslala chwile zanim wcisnie \"wyslij\".

Gość dddddddddd..sa
ja dostawałam takie posrane wiadomości a teraz od wczoraj walczę,,z koniem trojńskim''-wirusem -i nie mogę tego gówna pozbyć sie z kompa. :o dobrze ,że mam -avast-ale jak narazie kicha

Gość jak to
to naprawde trzeba nie mieć serca żeby taki łańcuszek robić :( oby nikogo z tych "twórców" coś takiego nie spotkało naprawdę..