Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaa mii

LEKARZE -TRÓJMIASTO ...PILNIE I BARDZO PROSZĘ !

Polecane posty

Jest młody i nawet przystojny no i napewno się uczył bo zszył trochę i pytał czy dobrze brrrr;) no i dosyć długo mi się goiło:(

Gość malaa mii
Może ktos potrafi powiedziec gdzie przyjmuje ten dr Szczypek...

przy pierwszym porodzie , po 12 godz. i pełnu=ym rozwarciu główka nie chiała zejsc.; przy drugim mała miał problemy z przeplywami (krwi) i co prawda leżałam pod kroplówka ale mała trochę słabo reagowała na niektóre bodźce (była jakby caly czas śpiąca) co zaniepokoiło lekarza. co do nazwisk to osobiscie nie widze nic złego. mamy chyba wolność, prawda? a każdy lekarz sam pracuje na swoja opinię. i pewnie co pacjentka to bedzie miała inną. natomist jakoś dziwnie sie składa ze co do niektórych te opinie jakos nie są zbyt..... dr (sory- lekarz) Szczypek miał podobno już nie pracowac w redłowie. Przy pierwszym porodzie jak sie wiłam w bólu i przyszedł zajrzeć i jak go spytałam czemu nie moge urodzić to mi powiedział że dziecko mam duże... koło 4,5 kilo i bedzi eproblem... syn urodził sie 3.200g- wnioski wyciągnijcie same

Ja osobiscie polecam prof. Preissa jest on ordynatorem na Klinicznej Nie sprawie zadnych problemow z porodem wazne jest tylko aby pacjetka sie za bardzo nie meczyla Ja mialam cc i bardzo dobrze ja wspominam po 12 godiznach bylam na nogach wyszlam do domku po 3 dniach rana sie super zagoila zadnych problemow A sam lekarz bardzo mily i pomocny interesuje sie swoimi pacjetkami i bardzo o nie dba

Gość a tez
a doktor preiss prowadzi prywatny gabinet albo przyjmuje gdzies ?

Gość slyszalam ze
preiss moze i jest dobry,ale rutyniarz i sciaga kase od mlodych rodzicow

Gość Maaaaadzia
Polecam dr Doeringa, bezbłędnie określa płeć już nawet w 17 tc i jest świetnym specjalistą.

Preiss jako lekarz jest dobry- to nie ulega wątpliwości. Byłam kiedys u niego na usg to odniosłam wrażenie że jest mało sympatyczny... Trudno sie z nim rozmawia (to zdanie podziela kilka osób). I wiem, ze lubi ciąże \"wyzwania\", to znaczy nie takie zwyczajne, przebiegające noermalnie. Woli takie \'trudne\' z problemami.

Gość malaa mii
no to sobie ten preiss hobby znalazł... :)

Preiss fakt byl zawsze mala sympatyczny ale ostatnio chyba sie nieco zmienil przynajmniej ja w czasie ciazy zauwazylam zmiany Ma on prywatny gabinet na Zaspie Ale co by o nim nie mowic jest to lekarz bardzo rzeczowy i potrafi wszystko dokladnie wytlumaczyc i przedewszystkim nie straszy pacjetek Nikt nie powiedzial ze jest on tani ale sprzet jaki posiada mowi samo za siebie

Gość koza178

Hej A czy ten dr.Zygmuntowicz przyjmuje gdzies prywatnie??? Albo panstwowo??? pozdrawiam

Gość mch
dr Szczypek to bardzo dobry lekarz

Gość aggarath
bumpy aha...Szczypka i Jańczewskiego w ogóle bym nie brala pod uwagę Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka... http://lilypie.com/baby1/060713/0/0/1/+10 www.agawg.bobasy.pl bumpy bardzo Cię proszę powiedz mi dlaczego Szczypkai Jańczewskiego wogóle nie brałabyś pod uwagę?!O co chodzi napiszproszę bo bardzo zależy mi na odpowiedzi.pozdrówka

Gość aggarath
bumpy aha...Szczypka i Jańczewskiego w ogóle bym nie brala pod uwagę Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka... http://lilypie.com/baby1/060713/0/0/1/+10 www.agawg.bobasy.pl bumpy bardzo Cię proszę powiedz mi dlaczego Szczypkai Jańczewskiego wogóle nie brałabyś pod uwagę?!O co chodzi napiszproszę bo bardzo zależy mi na odpowiedzi.pozdrówka niezmiernie!!!dzieki z góry

Gość danis
Jańczewski super!

Gość a ktora z was zna Andrzeja
Kiełkowskiego??? podobno siwtny lekarz i ordynator w redłowie w gdyni

Gość a ktora z was zna Andrzeja
ma swoj prywatny gabinet w gdyni jest dobrym specjalista

ja byłam u Kiełkowskiego i szczerze polecam. zobaczcie jakie ma opinie na trojmiasto.pl czy na gazeta.pl odpowiada na wszystkie pytania, jest upszejmy, mily, nie spieszy sie ma dobre usg i za ciazowa wizyte z usg kasuje 70 zlotych wiec ma niska cene jak na trojmiasto.

Gość Piotr Minowski do wiezienia
Minowski do wiezienia!!! Na całe szczęście nikt z mojej rodizny nie musi pracowac na tym okropnym oddziale: patologia ciaży i porodówka w szpitalu im. PCK w Gdyni Redłowie, niestety leżala tam moja siostra przez ponad 3 tygodnie po terminie. Mimo wszelkich argumentów organizmu do cesarki, palant przetrzymywal ją od ostatniego momentu, inny lekarz, kilka godizn przed zapowiedzianą przez ordynatora (panie ordynatorze, warto sie orientowac co sie dizeje na oddziale i kierować swoim podupadlym moralnie personelem)cesarką robił wstręty i doprowadzil moją siostrę do płaczu. Minowski stosuje szantaz emocjonalny, mentalnie czeka z wyciagnietą tlustą lapą na łapówkę. Jest to jeden z podlejszych lekarzy jakich spotkalam. Jeśłi ktoś wzialby sie za tą bialą mafię to chętnie bedę swiadczyla jako swiadek oskarżenia. A może warto sie zebrać i przynajmniej narobic kolo pióra temu palantowi? Pozdrawiam wszystkich wrogow Minola i tej calej redlowskiej bialej mafii.

Gość aggarath
popieram ww formułkę na temat minowskiego!!!szczerze polecam Szczypka!uwzględnienie tu Dużych liter jest jak najbardziej adekwatne co do szacunku do danego lekarza XP

Gość mam pytanko 123
co myślicie o Kubiku Maciejewskim i Wójciku ?

Gość była2345
Minowski jak juz robi cesarke to na 90% za łapówe. Robi się tak że jak kobieta juz nie może wytrzymać i jest po terminie to sie idzie daje w łapę Minolowi i jazda. Tylko czemu my biedne dziewczyny mamy mu za frajer asystować przy jego prywatnych zabiegach? I recepty trzeba mu sprawdzić czy nie wystawia na hospitalizowane, a daje swoim? Jak macie z bydlakiem doświadczenia to piszcie.

Gość jocker
Wiem z pewnych źródeł że Dr!!!!! Kubik dostał nie dawno pół roku w zawiasach na 2 lata za brak opieki nad jedna z rodzacych matek. Czyzby nie dostał na czas?!!?

Gość pracownica tegoż szpitala
>> Wiem z pewnych źródeł że Dr!!!!! Kubik dostał nie dawno pół roku w >> zawiasach na 2 lata za brak opieki nad jedna z rodzacych matek. >> Czyzby nie dostał na czas?!!? Raczej tak, nie dostał na czas w łapę! Medycyna to śliska nauka i przeważnie można się wyłgać. Koledzy lekarze jako biegli sądowi nie zrobią krzywdy. W Redłowie były przypadki zrobienia warzywka z noworodka i to może być efekt. Minowski natomiast jest patologicznym łgarzem, konfabulantem i zmyślaczem. Ma twarz i zachowanie podobne do Jakuba Tomczaka, tego z Exeter. Zresztą zobaczcie jego zdjęcie. Minowski czaruje rodzinę i pacjentkę w sposób wyjątkowo perfidny aby ktoś z rodziny się zlitował nad cierpiącą kobietą i dał do ręki. Sądzę, że to jest typ psychopaty. On czerpie z tego nie tylko korzyść finansową ale i psychiczną poprzez upodlenie, poniżenie pacjentki. To jest bydle nie lekarz. Nie wiem czemu jeszcze ktoś go zatrudnia!?!?

Gość aggarath
bardzo proszę Cię co miałaś na myśli mówiąc o zrobieniu z noworodka warzywka ... wszystko o tym i podać lekarzy zależy mi bardzo jeżeli nie możesz na post to prosiłabym na e maila byłabym bardzo wdzięczna czy warzywko powstaje np. po jakichś lekach?oksytocyna buskolizyna mulastat trawialan czy cośw tym stylu?proszę pilne!

Gość aggarath
ja naprawdę szczerze polecam Szczypka nie można się zawieść!!!!!!!

Gość baśka878787
Kubik chyba miał dwie sprawy karne. Kubik bierze w łapę że aż świszcze. Ignoruje natomiast pacjentki innych lekarzy. Oni się nie lubią z Minowskim. Minowski bierze i Kubik bierze i obaj stosują taktykę odwracania głów od cierpiących. Tylko czekają aż ktoś z rodziny podejdzie i zapłaci. Minol tym swoim tłustym brzuchem kładzie się na pacjentki i wydusza z nich dzieci. Miał nie raz przypadki zaniedbań ale dziwię się że nikt go jeszcze nie wsadził. Cała orłowska porodówka powinna podzielić los Kubika.

Gość Drajka
Rozumiem, ze wybierasz sie do Redlowa? :))) jestem pacjentka Trawinskiego, 4 tygodnie po porodzie i zdecydowanie go polecam, świetny specjalista, a do tego miły, zabawny- poprostu ludzki. Kierujac sie rada kolezanki z forum nie bede wdawac sie w szczegoly, jednak osobiscie nie skorzystalabym z uslug dr Metlera Minowskiego Światkowskiego podobnie. Z mojego doswiadczenia Drapinski i Janczewski bardzo sympatyczni, ale nie moge ocenic ich kompetencji, gdyż nie bylam ich pacjentka. powodzenia

Gość powiem wam hita
Minowski już nie pracuje w Redłowie. Nie wiem czy go wywalili ale jest spadochroniarzem w Starogardzie Gdańskim i pracuje tam jako ordynator w szpitalu. Teraz tam dopiero ich wyleczy!