Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 grzybkii

Powiekszanie piersi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰  1234
Gosc pierwszy raz sama glowe umylam jakos w 11-12 dniu, nachylalam sie nad wanna tak zeby nie podnosic rak do gory za bardzo :) teraz robie praktycznie wszystko, zajmuje sie domem i dwojka dzieci. Bolu nie czuje juz, czasami tylko jak sie miesien napina jeden albo drugi. W nocy zdaza mi sie spac na boku bo nieswiadomie sie odwracam ale tez nic nie boli. Czekam tylko az bede mogla wrocic do treninow :) ale to jeszcze sobie poczekam :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 Wam dziewczyny za wsparcie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie najlepszy efekt da艂y tabletki breastfem, oczywi艣cie wykluczaj膮c operacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze Dydymski spieprza nosy ale piersi robi cudowne

Udost臋pnij ten post

tabletki na powi臋kszenie biustu? jako艣 nigdy w to nie wierzy艂am. ciekawi mnie jaki efekt uzyska艂a艣, ja jestem zadowolona ze swojej operacji :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda1907
India4 wczoraj mia艂am powi臋kszany biust u doktora Kasprzyka w Krakowie polecam ! Bardzo dobry lekarz, opieka w klinice super fajna atmosfera wi臋c nie odczuwa si臋 stresu przed operacj膮 wszystko przebiega szybko i sprawnie. Ju偶 w dniu zabiegu opu艣ci艂am klinik臋 . Owszem boli ale dosta艂am leki przeciwb贸lowe wiec da si臋 偶y膰

Udost臋pnij ten post

艢licznotka hehe. No raczej od tabletek biust Ci nie uro艣nie. Te偶 nie s艂ysza艂 o "zbawiennych" produktach - sprzedaj膮 takie w telezakupach mango na przyk艂ad. ;] 艣cierka kt贸ra nie jest zwyk艂膮 艣cierk膮 i posprz膮ta za Ciebie. Albo garnek kt贸ry nie jest zwyk艂ym garnkiem i kosztuje 9999 z艂. Takie bajery o tabletkach na powi臋kszenie piersi to nie na tym forum mo偶na wciska膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dydymski ? - z wypowiedzi pacjent贸w wynika, 偶e Dydymski "spieprza" wszystko... Jak tak przeanalizowa膰, te wszystkie spo艂eczno艣ciowe portale, na kt贸rych jego pacjenci zdaj膮 relacje z przebytych u niego operacji, to taki z tego wniosek... Piersi te偶... Ciesz si臋 i dzi臋kuj Bogu codziennie, 偶e akurat w Twoim wypadku mu si臋 uda艂o... - bo jaka艣 dziewczyna z Anglii akurat wdzi臋czna losowi nie jest, 偶e do niego trafi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dydymski nie "spieprza" tylko nosy... Z tego co o nim czytam - Dydymski "spieprza"wszystko...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z opini膮 powy偶ej - nie polecam Dydymskiego z Solumed w Poznaniu ! Za to polecam bezwzgl臋dnie Prof. Kobusa z Polanicy Zdr贸j - w ka偶dej sprawie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeszcze przed JU呕 PO
na jakiej podstawie odradzacie operacje u doktora Dydymskiego skoro mia艂y艣cie operacje u innej osoby?. Ja mia艂am powi臋kszane piersi u tego w艂a艣nie doktora (min臋艂o 3 miesi膮ce) i jestem baaardzo zadowolona. moje 2 kolea偶anki te偶 si臋 u nego operowa艂y i to One mi go poleci艂y. Wiadomo ze na forach cz臋sto si臋 wypowiada konkurencja kt贸ra oczernia "koleg贸w po fachu" (np kilka os贸b na tym forum ci膮gle reklamuje tabletki na powi臋kszanie piersi). Fakt 偶e mo偶e si臋 zdarzy膰 kilka os贸b kt贸re s膮 niezaowolone z koncowego efektu ale tak jest r贸wnie偶 po operacjach u innych lekarzy. Udoktora Dydymskiego operauje si臋 BAAAARDZO du偶o os贸b a tylko garstka wypowiada si臋 o nim negatywnie (patrz膮c na ilo艣膰 os贸b operowanych u niego w ci膮gu roku to negatywnych opinii jest naprawd臋 stosunkowo bardzo ma艂o). Boli mnie jak 艂atwo mo偶na powiedzie膰 藕le oosobie kt贸rej tak naprawd臋 si臋 nie zna- opinia jest wyrazana tylko na podstawie internetu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A'propos Twojej naiwnej wypowiedzi : - dziwn膮 rzecz膮 jest, 偶e jeste艣 zadowolona z us艂ug Dydymskiego, a wypowiadasz si臋 na forum "nieudane operacje Dydymski" ? Jak si臋 tu znalaz艂a艣 ? Tu wypowiadaj膮 si臋 przecie偶 pacjenci niezadowoleni. - jeste艣 w b艂臋dzie w pierwszym wersie - Dydymskiego odradzaj膮 osoby, kt贸re by艂y operowane w艂a艣nie przez niego, a nie przez kogo艣 innego. Troch臋 zabawne to Twoje stwierdzenie. - w dzisiejszych czasach, konkurencja o jakiej m贸wisz, jest konkurencj膮 dla ka偶dej konkurencji w ca艂ym ma艂ym 艣wiecie polskiej chirurgi plastycznej. Trudno wi臋c uwierzy膰, 偶eby konkurencja Dydymskiego, kt贸ra sk艂ada si臋 z tysi臋cy lekarzy po艣wi臋ca艂a czas, w艂a艣nie jemu. Niepowa偶ne to Twoje przypuszczenie. - niezadowolonych z efekt贸w umiej臋tno艣ci chirurgicznych Dydymskiego, to nie Twoje "kilka os贸b" , a masy. Powinna艣 g艂臋biej zapozna膰 si臋 z tematem. - jeste艣 pracownikiem Solumedu ? Bo tak nie bardzo rozumiem, sk膮d u Ciebie wiedza, ile os贸b rocznie jest przez niego operowanych ? Opr贸cz Ciebie, nikt na ten temat si臋 nie wypowiada. - bardzo mi przykro, 偶e cokolwiek Ci臋 boli. Natomiast nie powinien bole膰 Ci臋 fakt, i偶 jak to si臋 wyrazi艂a艣 : 艂atwo mo偶na powiedzie膰 藕le o osobie, kt贸rej si臋 nie zna i wyra偶a膰 swoj膮 opini臋 na podstawie internetu. Po pierwsze znam Dydymskiego, bo mnie operowa艂, wi臋c moja opinia nie jest oparta o 艣wiat wirtualny. Po drugie, czemu Ty si臋 dziewczyno dziwisz ? Dydymski doprowadzi艂 mnie do tragicznego stanu. W dodatku zap艂aci艂am mu za to - na艣cie tysi臋cy z艂otych, kt贸rymi zasili艂 swoje prywatne konto. Ja natomiast, po x-miesi膮cach cierpienia, przygotowuje si臋 do operacji korekcyjnej, ju偶 nie za - na艣cie tysi臋cy z艂otych, a -na艣cie tysi臋cy euro. No to teraz, moje pytanie do Ciebie : dalej Ci臋 co艣 boli? Toja ca艂a wypowied藕 na forum jest przede wszystkim, bardzo niedojrza艂a. Ale mam nadziej臋, 偶e zrozumia艂a艣 m贸j przekaz: punkt widzenia, zale偶y od punktu siedzenia. Wi臋c w przysz艂o艣ci nie szastaj dziecinnie s艂owami.

Udost臋pnij ten post

wypowiadam si臋 na forum "POWI臉KSZANIE PIERSI"!!!!!-to po pierwsze ;)

Udost臋pnij ten post

-czytaj膮c na tym forum wypowiedzi kilku os贸b kt贸re pisa艂y 偶e "CZYTA艁Y" o Dydymskim ze jest kiepski-stwierdzam ze nie mia艂y nic do czynienia- to po drugie hi,hi...

Udost臋pnij ten post

a po trzecie ;)- 'widz臋 偶e mam do czynienia ze z艂o艣nic膮"- spokojnie! porponuje z艂apa膰 oddech i sie wyciszy膰, po co tyle z艂o艣ci w moj膮 str. Ja jestem zadowolona i mam prawo na wypowied藕. w dodatku czytam forum ze zrozumienie ! (czyli jak kto艣 pisze ze gdzies czyta艂 na temat dydymskiego to jest ma艂o wiarygodna wypowied藕) a je艣li chodzi sk膮d wiem ile ma pacjentek doktor D.-odwiedzi艂am t膮 klinika kilka razy i widzia艂am ile pacjentek do niego si臋 umawia, a poza tym mam w rodzinie lekarza kt贸ry zna piel臋gniark臋 z mandali...

Udost臋pnij ten post

aaaa i jeszcze... Pisz膮c ze mnie boli -to by艂a przeno艣nia! mam 32 lata-no mo偶e jeszcze nie jestem dojrza艂a ale nie mnie to oceniac i bardzo prosz臋 jak si臋 Pani ju偶 wyciszy to proponuje jeszcze raz si臋 wczytac w wypowiedz- ja si臋 odnosi艂am do tych os贸b kt贸reswoj膮 opinie wystawiaj膮 na podst internetu a nie mam pretnsji do tych os贸b kt贸re nie s膮 zadowolone i si臋 wypowiadaj膮-BO KA呕DY MA DO TEGO PRAWO! -pozdrawiam! i 偶ycz臋 spokoju i zdrowia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mylisz si臋 - jestem uosobieniem b艂ogo艣ci i stoickiego spokoju. Co nie zmienia faktu, 偶e rzeczywi艣cie jestem bardzo zasadnicza i rzeczowa. Wi臋c dalej tkwisz w b艂臋dzie..., dla odmiany innym... :-) Tak si臋 zdenerwowa艂a艣, 偶e nie uda艂o Ci si臋 tej riposty zredagowa膰 w jednej ca艂o艣ci ?, tylko porozrzuca艂a艣 j膮 w trzech cz臋艣ciach ? Bardzo si臋 ciesz臋, 偶e Twoja operacja nie zako艅czy艂a si臋 tragicznie i Dydymski stan膮艂 na wysoko艣ci zadania. W Twoim przypadku us艂ugodawca si臋 sprawdzi艂. I dzi臋kuj za to Bogu - codziennie. Dzi臋kuj臋 za 偶yczenia zdrowia, do艂贸偶 do tego r贸wnie偶 szcz臋艣cia. :-) Czeka mnie bardzo trudna i ryzykowna operacja - inny lekarz spr贸buje naprawi膰 to, co Dydymski mi zabra艂. Dobranoc :-) :-)

Udost臋pnij ten post

po co tyle z艂o艣ci-szkoda Twoich nerwow. wyrazajac swoj膮 opini臋 nie chcia艂am Ciebie urazi膰-widz臋 ze nawet zdenerwowa艂o Ci臋 to w jaki spos贸b da艂am Ci odp-przepraszam! Powinna艣 zrozumie膰 ze s膮 ludzie kt贸rzy my艣l膮 troszk臋 inaczej ni偶 Ty co nie oznacza ze Ci臋 atakuj膮. Ja szanuje Twoje zdanie i chcia艂am tylko wyrazi膰 swoj膮 opini臋. Oczywi艣cie zycz臋 Ci r贸wnie偶 szcz臋scia ! pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tamta Pani bardzo 艂adnie to napisa艂a- punkt widzenia zale偶y od punktu siedzenia. Gdyby mnie kto艣 zapyta艂 o tego pana to tez bym go nie poleci艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondi 1979
ja r贸wnie偶 si臋 zgadzam 偶e punkt widzenia... Ipolecam doktora Dydymskiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Miesi膮c temu robi艂am piersi u dr Osucha w Warszawie i jestem bardzo zadowolona. Je偶eli kto艣 chce powi臋kszy膰 sobie piersi i szuka dobrego specjalisty to na prawd臋 polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angela12
dobrze ze na to forum trafi艂膮m teraz-jak jestem ju偶 2 miesi膮ce po operacji u doktora Dydymskiego , bo po przeczytaniu tych opinii pewnie bys si臋 zastanowi艂a. Jestem bardzo zadowolona z operacji (moja siostra tez u niego powi臋ksza艂a piersi 6 miesi臋cy temu)- mam implanty okr膮g艂e 325ml

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jad臋 na konsultacje do dr Kuny. Bardzo si臋 denerwuje. Lekarz cieszy si臋 dobr膮 opini膮. Czy kto艣 jest ju偶 po operacji u niego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am zabieg w Laguna Estetica w Gdyni i jestem zadowolona i wreszcie szcz臋艣liwa :):):) Wszystko posz艂o dobrze, piersi s膮 wspania艂e, nie mia艂am 偶adnych powik艂a艅, czucie do艣膰 szybko wr贸ci艂o/ Jestem 100% przyk艂adem, 偶e taka operacja ma same plusy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Michasia
Mondzia636 Je艣li chcesz jaki艣 informacji o dr Rykale to podaj emaila to Ci wszystko opisz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mondzia636
Hey mania128@o2.pl dzieki Michasia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja aktualnie mam serum Eveline do biustu ale nie mog臋 napisa膰 偶ebym by艂a z niego zbytnio zadowolona :( Nie dzia艂a tak jak chcia艂am, no 艂adnie pachnie ale co z tego jak mia艂o dzia艂a膰 ale biust jak wisi tak wisi :P Ile kosztuje to Twoje?

Udost臋pnij ten post

westenka a jakie 膰wiczenia wykonywa艂a艣 偶eby podnie艣膰 sobie biust? :) ja tam nie wierze w cudowne dzia艂anie kosmetyk贸w, z pewno艣ci膮 nie dadza efektu jak dobrze zrobiona operacja, no i efekt jest d艂ugotrwa艂y

Udost臋pnij ten post

a w douglasie nie pyta艂a艣. Pami臋tam 偶e ja tam co艣 uj臋drniaj膮cego kupowa艂am. Znajd臋 mo偶e opakowanie to podpowiem Tanie nie bylo, ale wydaje mi si臋 偶e dzia艂a贸 spoko

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny czy w dniu wyznaczonej operacji biustu mo偶na dokona膰 zmiany rozmiaru implant贸w? Operacje mam w Swarz臋dzu Klinika Kolasi艅ski. Zabieg przeprowadza dr Kolasi艅ski. Hmmm...

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋