Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość grzybkii

Powiekszanie piersi

Polecane posty

Gość Marminka88
Powiększanie piersi to bardzo ważna decyzja i moim zdaniem trzeba ten zabieg polecić najlepszym specjalistom. Moja koleżanka robiła taki zabieg w klinice Wilmed w Warszawie i była bardzo zadowolona. Więc jeśli chcecie się zdecydować to polecam udać się tam na konsultację

Gość gość
Jak szukacie namiarów na dobrego specjalistę plastyka w stolicy, to polecam Wam klinikę Wilmed i prof Szychta. Możecie sobie poczytać na różnych portalach o nim, jest naprawdę dobry.

Gość gość
Dziewczyny jak jest z czuciem w nowych piersiach?

Gość gość
ProBreast Plus to optymalny zestaw na powiększanie piersi składający się z suplementu diety oraz kremu. Produkt zawiera wysokiej jakości składniki, które gwarantują maksymalne efekty kuracji. Zestaw przeznaczony jest dla kobiet, które chcą w naturalny i bezpieczny sposób powiększyć rozmiar swoich piersi nawet o 3 rozmiary. Jego regularne stosowanie pozwala już po kilku tygodniach uzyskać znaczące zmiany. http://nplink.net/KspQn4CS

Gość dorotawelcome
cześć dziewczyny 14.09.2017 poddałam się operacji wszczepienia implantów piersiowych. jeżeli macie pytania i/lub wątpliwości chętnie opowiem, podpowiem na swoim przykładzie.

Gość fiłka
moja kumpele idzie teraz na operację powiększania piersi do szputalu Lux Medu na Puławskiej, po konsultacjach jest jeszcze bardziej podekscytowana. mówiła, że w szpitalu jest bezpieczny a lekarz jest jednym z lepszych specjalistów.

Gość Paulinette
Też słyszałam ostatnio sporo dobrych opinii o szpitalu na Puławskiej. Maja bardzo dobre zaplecze medyczne, nie to co niektóre kliniki, które nawet często odpowiednim sprzętem w razie problemów nie dysponują. Ja wolę dmuchać na zimne. Rozglądam się właśnie za miejscem, gdzie będę miała full wypas i wybieram się do nich na pierwszą konsultację.

Gość tw10290
grunt to znaleźć w swoim mieście dobra klinikę oraz lekarza ;)

Gość gość
ale chamski marketing szeptany. Luxmed robicie to beznadziejnie! szkoda, że musicie sie reklamować to znak aby nie skorzystać z Waszych uslug

Witam wszystkie szczęśliwe posiadaczki pięknych biustów. Mam 25 lat i chyba podjęłam ostateczną decyzję, ze mimo strachu chcę poddać się operacji...zbieram pieniądze, bo mam szansę zdobyć większą część. Mieszkam w Poznaniu i tutaj chciałabym dokonać operacji. Czy Panie,które miały operacje w tym mieście mogłyby podać konkretną pełną cenę jaką zapłaciły za to szczęście? Na stronach albo nie podają kwoty, albo zakres cen jest niejasny i nadal ne wiem ile muszę uzbierać, a chodzenie teraz na konsultacje nie ma dla mnie sensu, póki nie uzbierałam potrzebnej kwoty. Czy ktoś może udzielić mi informacji i rad?

Gość gość
W Poznanu w Solumedzie /dr Bielecki/ płaciłam 14000 tys

Gość gość
Witam. Czy myślicie Panie, że powiększenie piersi teraz, kiedy nie byłam jeszcze ani razu w ciązy, to dobry pomysł?? W ciągu kilku lat myślę, że przyjdzie czas na dziecko, jednak piersi chciałabym powiększyć już teraz..aby się nimi nacieszyć..jestem jeszcze młoda..czy poźniejsza ciąża ich nie zniekształci? Dodam, że biust mam mały, po matce..a ta w czasie ciązy nie zaobserwowała aby znacznie jej sie piersi od karmienia powiększyły, raczej minimalnie a póżniej wrócił do pierwotnego stanu sprzed ciązy. Przypuszczam, że u mnie będzie to samo

Gość Eolka
Bo nie powiększą się . Tylko podczas karmienia będą piękne i pełne . A potem niestety ,zegnaj duży biuście . Taka prawda . Ja niestety na to pytanie nie odpowiem , bo ja już mam dwoje dzieci . I na powiększenie zdecydowałam się dopiero po porodzie .

Gość tw10290
Ja niestety tez powiększałam biust jak byłam 3 lata po porodzie :/

Gość Zastanawiam się123
Matko Boska, dziewczyny a jak jest u Was z czuciem własnych piersi, z wyczuciem czy w nich się guz znajduje czy nie? Badacie swoje piersi? Czy po za wyglądem myślicie o ich zdrowiu?

Gość Marcela28
tw10290 - ale masz teraz biust zrobiony więc jest dobrze :) moja droga 3 lata po porodzie to przeciez nie tak źle :)

Gość gość
ProBreast Plus pomaga? Tyle z was tutaj o tym pisze i nie wiem czy kupić sobie czy szukać innej kuracji..

Gość terelka
najważniejsze jest to, żeby znaleźć odpowiednie miejsce ja słyszałam pozytywne opinie o szpitalu Lux Medu na Puławskiej jako bezpiecznego miejsca z nowoczesnym sprzętem i dobrą opieką.

Gość gość
Dziewczyny pomocy. Czy pompki są bezpieczne ?? Dzisiaj próbowałam zrobić pompki i rwie i boli mnie wszystko w piersiach. Mam podmiesniowe . Drugie pytanie czy trzeba je wymieniać ?? Ja się panicznie boję wymiany... Ciężko przeżyłam okres po operacji i nie chce tego piekła już więcej... Gdybym wiedziała to bym się nie zdecydowała na powiększanie ...

Gość Eolka
Co się dzieje z forum ? Dlaczego ktoś tu znowu promuje jakies zele do powiększania?

Gość furetka
ja się zastanawiam nad operacja piersi bo to mój największy kompleks, moja przyjaciółka robiła piersi w szpitalu Lux Medu na Puławskiej i efekt wyszedł super, dlatego i ja postanowiłam pójść na konsultacje do nich.

Gość furetka
ja się zastanawiam nad operacja piersi bo to mój największy kompleks, moja przyjaciółka robiła piersi w szpitalu Lux Medu na Puławskiej i efekt wyszedł super, dlatego i ja postanowiłam pójść na konsultacje do nich.

Gość Lanta
Również 14 000 w Poznaniu. Wkladki anatomiczne.

Gość agata77gość
Hej czy kturas z dziewczyn miala zabieg u dr Kubasika w Poznaniu

Gość gośćagata77
Mam male A dr dobral mi 300 ml mentor lub 340 ml motiva ta druga opcja jest drozsza ale niby najnowszy, w dotyku jest roznica motiva sa mieciutkie . Czy kturas z was ma moze takie implanty

Gość gośćagata77
cos sie zawiesza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się