Gość Marysia Napisano Styczeń 23, 2019 Zabieg powiększania piersi mogę jak najbardziej polecic , sama robiłam sobie taki zabieg. Zawsze marzyłam miec ładne i duże piersi. Zabieg wykonałam Zabieg wykonała w Klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/mi znakomicie, nie było żadnych komplikacji w czasie zabiegu jak i po. Mam teraz bardzo ładnie piersi i sa duże takie jakie chciałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamila Napisano Styczeń 23, 2019 Zawsze chciałam mieć o rozmiar większe piersi , moje były dość małe w stosunku do budowy mojego ciała. Postanowiłam zrobic zabieg powiększania za pomocą implantów i bardzo fajnie wyszedł ten zabieg. Moje piersi mają bardzo ładny kształt i zachowane proporcje w stosunku co do mojego ciała. Z zabiegu jestem bardzo zadowlona i właśnie tego oczekiwałam. Zabieg jest całkowicie bezpieczny i nie powoduje żadnych komplikacji. Mogę polecić gabinet CHIRURGII PLASTYCZNEJ MARTA RACZKOWSKA-MURASZKO w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Falurka Napisano Styczeń 25, 2019 Powiększyłam o rozmiar u dr Pabiańczyka w Krakowie i żałuję że tylko tyle, bo mogłam się zdecydować na troszkę większe. Ale ogólnie jestem mega zadowolona, bo już nie muszę kupować strojów kąpielowych z push - upami i nosić sztywnych staników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Styczeń 25, 2019 Jeśli z jakiegoś powodu nie chcecie, lub obawiacie się operacji możecie spróbować innych rozwiązań, np. tabletkinapowiekszeniebiustu.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Luty 22, 2019 U mnie zabieg powiększenie piersi za pomocą implantów wyszedł bardzo dobrze. Zabieg trwał w miarę krótko i jest bezpieczny, nie maiłam żadnych komplikacji. Teraz mam bardzo ładne duże piersi i jestem z nich bardzo zadowolona. Zabieg robiłam w klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Luty 26, 2019 Ja miałam bardzo małe piersi i zawsze marzyłam o tym by je powiększyć. Zdecydowałam się na zabieg powiększenia za pomoca impalntów. Teraz po zabiegu mam bardzo ładne i większe piersi czym moge sie pochwalić. Zabieg robiła mi bardzo dobra Pani dr Marta Raczkowska-Muraszko w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiula1990 Napisano Luty 28, 2019 Dnia 25.01.2018 o 23:04, Gość gość napisał: Kto jest najlepszy w Warszawie- powiększanie piersi??? pilne Ja powiększałam piersi w klinice Timeless, Implanty Motiva Ergonomix - bardzo polecam tą klinikę, bardzo mili ludzie tam pracuja No i jestem zadowolona z efektu, nie jest przesadzony ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka Napisano Luty 28, 2019 Polecam dr Boligłowę z Krakowa. Powiększam u niego biust własną tkanką tłuszczową i nie spodziewałam się takiego efektu. Plus liposukcja, którą trzeba było wykonać,żeby pobrać tłuszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 315 ml motiva Napisano Marzec 1, 2019 Dnia 28.02.2019 o 20:31, Gość Asiula1990 napisał: Ja powiększałam piersi w klinice Timeless, Implanty Motiva Ergonomix - bardzo polecam tą klinikę, bardzo mili ludzie tam pracuja No i jestem zadowolona z efektu, nie jest przesadzony ^^ Witam, ja właśnie jestem po konsultacji. Chirurg ustalił ze przy mojej drobnej sylwetce najbardziej dopasowanym rozmiarem będzie 315 ml. Czy któraś z was ma implanty motiva anatomiczne właśnie takiego rozmiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zaneta Napisano Marzec 3, 2019 Dnia 03.01.2019 o 16:35, Gość Mike napisał: Jesteście w stanie polecić klinikę i lekarza na Dolnośląsku u którego warto poddać się zabiegowi ? A także z korzystna cena Na dolnym slasku we wroclawiu przyjmuje doktor Jarlinski Polecam Dobry lekarz, nie namawia na sile, sensownie tłumaczy. No i pracuje na mentorach, co skutecznie mnie do niego zachecilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andrea Pill Napisano Kwiecień 29, 2019 Słuchajcie a ja mam takie pytanie, bo miałam już powiększane piersi. Teraz bym chciała powiekszyć sobie usta. Jaką metodą najlepiej> Operacyjnie czy może wypełnianie kwasem hialuronowym? Bardzo wiele dobrego słyszałam o preparacie Restylane Kysse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwiaaa Napisano Kwiecień 29, 2019 Czesc Dziewczyny, Od niedawna obserwuje Wasz temat. W 2020 mam konsultacje u Doktora Szczyta. Czy ktoras z Was miala przeprowadzana operacje u niego? Czy 20 tysiecy zl to cena rynkowa w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzialena Napisano Maj 6, 2019 ja tez od kilku miesięcy jesrem szczęśliwa posiadaczką więkzych piersi Jesli chodzi o implanty to zdecydowałam się na polecane tu już mentory. Super stosunek jakości do ceny, brak powikłań, naturalny efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Foninkowa Napisano Czerwiec 24, 2019 Powiem tak, ja zdecydowałam się na powiekszanie piersi, ponieważ miałam tak je małe, ze wstydziłam sie założyc górę ze storju kapielowego. Powiększane miałam w klinice Este l`arte w Łodzi. Miałam zapewniona bardzo dobrą opiekę, bardzo polecam. Z efektów jestem mega zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marischka88 Napisano Czerwiec 25, 2019 A ja mam takie pytanie, apropo różnych zabiegów medycyny estetycznej... jest może tutaj jakaś dziewczyna, która tez powiększała sobie usta? Bo widziałam mnóstwo fajnych zdjęć, konferencji na temat powiększania ust preparatem restylane ktoś coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość colarka Napisano Lipiec 4, 2019 Dziewczyny czy próbowałyście innych sposobów na powiększanie piersi? Pytam się bo zastanawiam sie nad powiększaniem za pomocą tabletek. Ale nie wiem czy to ściema czy jednak coś w tym jest. Jeśli tak to jakie polecacie a jakie odradzacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peralgonie Napisano Lipiec 4, 2019 Na początku brałam tabletki push up, jednak efektu nie widziałam, pamiętam,ze był na nie szał. Zarzuciłam w drugim miesiącu Po dwóch latach wróciłam do brania tabletek, konkretnie jesienią zeszłego roku ale tym razem innych, mianowicie perfect bust. Koleżanka brała i powiedziała że na nia zadziałały to jeszcze raz postanowiłam spróbować, brałam 3 miesiące i faktycznie efekt był.Teraz tak sobie myślę, że jakbym dłużej brała pewnie te poprzednie to byłby efekt a nie było bo po prostu nie chciało mi się kontynuować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Colarka Napisano Lipiec 8, 2019 Ile powiększyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perralgonie Napisano Lipiec 10, 2019 No wiesz, nie jest to żadna operacja tak więc nie masz co oczekiwać powiększenia o kilka rozmiarów. Mi udało się powiększyć piersi o jeden rozmiar, ale to i tak lepiej bo nosilam miseczkę B, obecnie noszę miseczkę C. Aktualnie używam tylko kremu perfect bust. Stosowałam na piersi aby uniknąć rozstępów, ale tak mi przypadł do gustu, że używam do tej pory . Ładnie pachnie i ujędrnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiabasia Napisano Lipiec 11, 2019 Dużo osób uważa, ze takie kosmetyki nie działają ale moim zdaniem jeśli sie nie spróbuje to nie powinno się wystawiać opinii i tak było własnie ze mna. Postanowiłam wypróbować tabletki aby zobaczyć czy to działa czy nie, pomyślałam sobie, że najwyżej jak nie podziałają to potem nie będę się przynajmniej zastanawiała czy to działa cz nie. Też brałam perfect bust i szczerze to był to jeden z moich lepszych eksperymentów jakim się poddałam. Na efekty trzeba poczekać ale warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Persefona Napisano Lipiec 12, 2019 Dziewczyny a czy to nie szkodzi? Kurczę... Też właśnie je znalazłam (strona producenta) i dokładnie jak autorka chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć... Generalnie jestem bardzo sceptycznie nastawiona na te wszystkie tabletki i masci i nigdy tego nie próbowałam twierdząc że to po prostu naciąganie... Ogónie tak się zastanawiam czy spróbować czy nie ale trochę mnie odrzuca to,ze to są tabletki i obawiam się czy nie mają efektów niepożądanych ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiabasia Napisano Lipiec 15, 2019 Są ziołowe, tak więc spokojnie, nie powinny Ci zaszkodzić, sama wcześniej wczytałam się w skłąd zanim je sobie kupiłam bo również chciałam być pewna. NIe wiem jak w przypadku innych tabletek ale perfect bust są bezpieczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borki Napisano Lipiec 16, 2019 A ja mam pytanie, gdzie można zamówić albo kupić te tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia Napisano Lipiec 16, 2019 Piersi powiększałam własnym tłuszczem u dr Boligłowy i wyglądają naturalnie i pełniej. Implantów obawiałam się dlatego zdecydowałam się na łagodniejsze rozwiązanie. Póki co jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rider444 Napisano Lipiec 21, 2019 Oczywiście, że warto. Polecam ten specyfik http://track.breastfast.pl/product/Breast-Fast/?pid=130&uid=1336 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luna Napisano Lipiec 22, 2019 Ja korzystałam z pomocy dr Boligłowy w Krakowie i efekty są super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia Napisano Sierpień 8, 2019 Nidawno spotkałam znajomą która robiła sobie implaty u dr Pabiańczyka i jestem zaskoczona tym jak naturalnie się mogą prezentować. Osobiście nie potrzebuję zabiegu, jednak zmieniłam zdanie na temat tego rodzaju operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominika Napisano Sierpień 8, 2019 no teraz robia takie implanty, ze biust moze wygladac naprawde naturalnie, niemal jak naturalny biust... takze warto przekonac sie do operacji. ja to zrobilam, zaufalam swojemu lekarzowi, który doradzil mi implanty mentor. polecam!! maja kształt a la łezka, wiec nie widac, ze mialam jakas poprawke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulinus Napisano Listopad 25, 2019 ja jestem na tak. wszystko jest dla ludzi tylko trzeba trafić na dobrego specjaliste, a nie jakiegoś znachora co ci będie powiększał piersi kremami czy coś ja mam implanty i piersi miałam robione w Radzikowska Clinic w Warszawie. Polecam każdej kobiecie zajeli się mną tam fantastycznie. Zarównie przed, w trakcie jak i po operacji byłam pod dobrą i troskliwą opieką wszystko ładnie się zagoiło, bez powikłań i teraz mam bardzo ładny biust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AleksandraNo 0 Napisano Listopad 28, 2019 Komfort życia jest szalenie istotny. Jeśli powiększenie biustu mam nam go podnieść to czemu nie. Wiele kobiet, które mają małe piersi cierpi i nie wolno tego bagatelizować. Trzeba jedynie pamiętać, że takie powiększenie biustu to ingerencja w ciało. Zabieg musi być wykonany przez profesjonalistę - z wiedzą, doświadczeniem i odpowiednim sprzętem. W Trójmieście biust powiększyć można w klinice Derm-Estetyka. Tutaj https://derm-estetyka.pl/powiekszanie-biustu.html można znaleźć więcej informacji w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach