Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antalaya

Kobiety kochane, co nosicie w torebce?

Polecane posty

Gość antalaya

Gość NEC
łatwiej byłoby wymienić, czego nie nosimy :D

-kalendarz -długopisy -klucze od domu i od firmy -błyszczyk -bilet miesięczy i dokumenty:) -i szczotka do wlosow

Gość nic nie widzę nic nie widze
uzi :o

Mnustwo pierdołek które okazują się bardzo potrzebne po tym jak wyczyszczę moja torebeczkę z tych pierdołek:) kupiłam większą torebkę i teraz wszystko mi się mieści :)

Gość potrzebuję wiedzieć
lusterko dokumeny chusteczki portfel klucze szczotka do włosów błyszczy perfumy długopis notes

Gość mroczna lochowata knajpka
wszystko!!! ;)

Gość ania co ma blond włosy
-portfel -telefon -chusteczki -maly puder -tabletki -list od kuzyna z 2001 r ( miłosny :classic_cool: błyszczyk spinke do włosów prfum ładowarke do telefonu bio silk do włosów :classic_cool: tampony lakier do paznokci 2 szt. patyczków do uszu

Gość potrzebuję wiedzieć
a jeszcze tabletki i tampony

hah ja tez mam scierke z microfibry

Gość duzo tego jest
- pendrive - komórka - grzebień - puder w kamieniu - gazety - palma - słuchawki -klucze - małą płyte cdrw - pieniądze - dokumenty - lakier do paznokci - kamienie

Gość potrzebuję wiedzieć
no ba i TELEFON :)

Portfel (wypchany, ale niestety nie pieniedzmi :O), szczotke do wlosow, krem do rak, wazeline do ust, telefon, klucze, mnostwo jakichs niepotrzebnych karteczek z zapisanymi na nich kiedys potrzebnymi informacjami, niewyslana kartke urodzinowa (urodziny byly 30.01, mialam wyslac, zapomnialam, od tej pory ja nosze :O), stare koperty z wyplat, dlugopisy (ale jak potrzeba to nie moge znalezc), gumki do wlosow. To taki podstwowy zestaw :P czasem cos tam jeszcze doloze :D

tez nie wiem po co heheh moze zeby sie wszystko nie obijało o siebie :)

Gość anusiaanusia
komórka, klucze portfel , blyszczyk , karte kredytową, karte debetowa, chusteczki , manti w tabletkach, tabletki przeciwbolowe, lusterko , bilet miesieczny , guma do zucia , oko proroka na szczescie przywiezione zturcji :-) i chyba wszystko

o rajuu.. a czego tam nie ma... - klucze: do samochodu, do mojego mieszkania, do mieszkania brata - pomadka do ust, balsam do ust, błyszczyk - awryjny tampon:D - dokumenty, portfel - chusteczki - lusterko i szczotka - notes - MP3 - dwa telefony - gumy do żucia - mini zestaw: nitka, agrafka, igła - mała parasolka i chyba tyle... no rano ląduje tam jeszcze jabłko, jogurt

Gość a ja znalazłam w swojej
proszek do drukarki (duża butla) świadectwo szkolne syna z 2004 roku :O dwa śrubokręty?????? bezpieczniki samochodowe i zarówkę halogenową szczotkę do butów (ale nową) zeszłoroczny olejek do opalania i wszystko co powinno w torebce się znaleźć kupuje nową torebkę, musi być mała bo garbu się dorobię :P

o rany az sprawdziłam legitymacja ubezpieczeniowa--nie wiem po co potrfel--a i tak całą kase trzymam w przedniej przegródce komórka trzy pomadki krople do oczu chusteczki kredka do ust. To by było na tyle :)

portfel dokumenty telefon chusteczki higieniczne chusteczki do higieny intymnej gumy do zucia puder sypki blyszczyk do ust szczotke do wlosow dlugopis podpaske

Gość ta ściera to do okularów
nie wiedzialem, ze ksenofarynka jest okularnicą :P

*telefon *kalendarz *błysczyk/balsam do ust *puder sypki *kompakt z lusterkiem *mp3 player *portfel *długopisy *ołówiki *czarna kredka *notatnik *legitymacja studencka *tampony *chusteczki higieniczne *cienkopisy kreślarskie *mnóstwo papierków, paragonów etc *perfumy

a ja ma : telefon ładowarke, tampony, wkładki,perfumy,długopisy(a z 10 )ołówek,pieczątkę,metr,2 dyskietki,gumy do żucia,portfel,notes,koperty,szminkę,lusterko,okulary,identyfikator,tabletki i klej:)

mi wogóle czasem wstyd jak jest kontrola w autobusie i zanim sie dopcham do biletu mmiesiecznego w portfelu to kopie rowy w tej torebce :P kiedys siostrze ( 30 letniej) wrzuciłam lalkę i musiała ją wyciągnać ( nagą) zanim kupiła bilet hehe kierowca sie smiał a ostatnio mężowi do teczki do pracy wrzuciłam pluszowego grzybka naszego syna hahaha to sie uśmiali jak wyciągnał :D

Gość a ja noszę
* portfel ze wszystkimi dokumentami,kartami (bibliotecznymi itd.a nie kredytowymi,bo ta mam tylko jedną ;);) ) * sieciówkę * chusteczki (zawsze jaieś 3 paczki - "NA WSZELKI WYPADEK") * gumy * błyszczyk,pomadkę * lusterko * długopisy (ze 3 - "NA WSZELKI WYPADEK" ) * kobiece zabezpieczenie w czasie "tych" dni nawet gdy ich nie mam ( duużo -"NA WSZELKI WYPADEK" :P ) * picie-jak nie mam to kupuje,ale być musi * komórka-nierozłączny przyjaciel * notes kurcze, myslalam ze jest tego mniej;) zwlascza,ze nie jestem taką typową kobietą która nosi wszystko w torbie.nosze tylko to,co POTRZEBUJE, zadnych wczorajszych zeszytow z uczelni , innych starych zapyziałych przedmiotow, ktoreym sie potem dziwię że je wogole posiadam;) jestem raczej swiadoma tego,co znajde w swojej torbie :) pozdro

.ekhem..: portfel ...kosmetyczke ( z tuszem i blyszczykiem i wkladkami higienicznymi i perfumami.szczotka do wlosow..oraz chusteczkami)...telefon ze sluchawkami...klucze..dlugopis..notatnik..dokumenty ....papierki niepotrzebne nikomu..oraz aktualnie kupiona jakas rzecz czy drobiazg..:P..

Gość aga_pp
parasol,lusterko,błyszczyk pędzel do twarzy,róz w kamieniu,gumy do zuycia,klucze,długopis,szczotkę do włosów,gumkę do włosów,portfel,dowód osobisty, chusteczki,czasami dezodorant ,krem do rąk,dyskietkę