Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wprostproporcjonalna

jak mam to rozumiec

Polecane posty

Zaczne od tego, ze jestem z Adrianem od 6 miesiecy. ja mam 17 lat on 20. Nigdy zadnemu chlopakowi nie udalo sie tak dlugo mnie przy sobie utrzymać. A najsmieszniejsze jest to ze Adrian jest najtrudniejszym najbardziej skomplikowanym jakiego mialam. Nie nalezy do tych kupujacych codziennie kwiaty i nie zalujacych komplementow. Ma problemy z okazywaniem uczuc choc jest bardzo pewny siebie. Ale przejde do sedna. Jak wspominalam jestesmy juz razem 6 miesiecy a Adrian jest facetem z buuujną przeszłością seksualną. Jednak nigdy nie probowal nawet rozmawiać ze mna o naszej przyszlości w tej kwesti a kiedy zostajemy sami w domu nie daje nawet zadnych sygnalow jakoby chcial pojsc ze mna do lozka. Jak pisalam z niesmialoscia nie ma to nic wspolnego bo jest bardzo pewny siebie. mowil czasami ze jestem pierwsza z ktora chcialby spedzic reszte zycia.ok...szanuje mnie! i mnie akurat bardzo cieszy ze jest taki. nie jest jakims cholernym napalencem. dlatego go pokochalam. ale czy zdrowy facet ktory ma doswiadczenie seksualne, pożądając nie zapomina momentami o wszystkim? czy ma az tak silna wole? pierwszy raz spotkalam sie z kims takim...

Gość Foggesta
kocha cie i wie ze bedziecie razem dlatego nie mysli ze to juz zy cos. Budowanie zwiazku emocjonalnego jets trudniejsze, zauwazmy ze ludzie sie nie rozumieja, nie znaja nawet, a czas wspolny poznanie rozmowy werbalne i niewerablne to mocna nic w zwiazku:)

Gość jestes zalosna
az tak ci spieszno do wyrka??..zamiast sie cieszyc szukasz dziury w calym bo facet nie chce cie przeleciec lecz lecz lecz sie :)...

pocieszylas mnie. pewnie nieswiadomie. bo mimo tego ze kocham to w nim to czasami przez to nie czuje sie przy nim jak kobieta

do jestes zalosna...moja droga przecież pisze ze cieszy mie to ze taki jest. w sumie dlatego tak dlugo jestem z nim. po prostu mnie to zastanawia. jestem mloda jestem dziewica szanuje sie malo wiem...zadowolona? bo ja tak

myślę, że skoro ma bujną przeszłość, to może po prostu dojrzał i zrozumiał, że w MIŁOŚCI są rzeczy ważniejsze niż seks. w końcu przeciez zerwał z tamtymi dziewczynami, z którymi się kochał. Ciebie szanuje i to dobrze, że zależy mu na Tobie całej, a nie tylko na Twoim ciele

chcialabym gleboko wierzyc ze to o to chodzi. tak rzadko slysze od niego "kocham cie".duzo latwiej przez gardlo przechodza mu slowa " nie puszcze cie juz nigdy" czasami mam wrazenie, ze on faktycznie dojrzal do stalego zwiazku a ja jestem dla niego po prostu dobrym materialem na zone. czy kocha? hm...Ci co go znali przedemna mowia ze o zadna nie walczyl tak jak o mnie, ze nigdy nie byl tak zaaganżowany w zwiazek. Ale mi brakuje patrzenia w oczka, komplementow, "wielkich wyznań" heh...cóż chyba każda kobieta wie o co mi chodzi...