Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka___

co to znaczy brac tabletki REGULARNIE? tzn że trzeba brac je co do minuty?

Polecane posty

Gość olka___

czy jak biorę o 21.00 a wzięłam o 21.03 to już jest źle?:o pytam poważnie...nigdy nie braąłm wcześniej tabletek i nie wiem.:( a czy to że zawsze po tabletce zagryzam skibką chleba żeby tabletka przeleciała to może jakoś wpłynąć na ich działanie? prosze o odpowiedzi:(....

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjj
skoro bierzesz tabletke o 21 to nic sie nie stanie jak czasem wezmiesz ją 2 godziny wczesniej lub 2 godziny póżniej. wazne zebys ją przyjmowała mniej wiecej o 21 a jak czasami ci sie zapomni to do 24 spokojnie nic nie zaszkodzi

Gość to ja...
Regularnie to znaczy mniej wiecj o tej samejgodzinie, roznica mniej wiecej do 3 h nie ma wplywu...to z jedzieniem nie ma wplywu nie martw sie...i nie stresuj

Gość olka___
dzieki:) 🌻

Gość baci
kurde mi sie bardzo czesto zdazaly i kilkugodzinne opuznienia, mialam nie fajna pore dnia i bardzo czesto nie moglam jej zjesc bo bylam w pracy. nawet 6, 7 godzin opoznienia i to bardzo bardzo czesto. nic mi nigdy nie bylo wazne ze nie dobijesz do 12 godzin, ale im bardziej punktualnie tym lepiej:)

no ja bym nie radzila ryzykowac az do 6-7 h co dzien...wyraznie jest napisane REGULARNIE! no ale jeśli raz na jakis czas wezmiesz troszke o innej godzinie to nic ci nie bedzie - ALE RAZ NA JAKIS CZAS...to sa hormony i lepiej nie katowac organizmu:( ja RAZ mialam taki przypadek, ze wzielam tabletke po ponad 12 h i nic mi nie bylo, ale lepiej nie bierzcie ze mnie przykladu - bo nie ma co naśladowac...co ja wtedy przezywalam....OJEJU więc te trzy minutki - to luz! przeciez kazdy zegarek inaczej chodzi:P